Szia Bridzs!
Én is most értem haza Stavrosból. Nagyon jó volt, és szuper volt az idõ is. Szerintem Magdusék is nagyon jól érezték magukat.
Szerettem volna találkozni velük, de õk kedden értek ki, mi meg szombatom indultunk vissza, és a közte levõ pár nap úgy elröppent, hogy észre sem vettük. Közben voltunk 2x is egynapos kirándulás is.
Örülünk, hogy újra itt vagy közöttünk, már sajnos én is megjártam Stavrost, eszméletlen jó nyaralásunk volt Barátnõmmel. Mi is az Alexandrosban voltunk, supi kis apartman, ugye?
Mi is voltunk a lakatlan szigeten, igaz mi nem láttunk delfineket, sajnos, viszont vagy 20 különbözõ méretû bedúzát igen:-) Hát én nem tudom, hogy hol búvárkodtatok ott, de a sünin az uborkán és a paradicsomon kívûl,na meg persze a koszos kagylókon kívûl mi nem igazán tudtunk gyûjtögetni nem volt mit. A sziget túl oldalán volt egy jó pár kagyló temetõ, de azok közül se volt érdemes haza hozzni. Szépnek szép volt a sziget, de eléggé szemetes, sõt mondhatni iszonyatosan szemetes.
Milyen programon voltatok még?
Júli 27-aug 5-ig voltunk a párommal az alexandrosban.Megnyugtatom az aggódókat hogy a disco zaja egyáltalán nem hallatszik oda.Csendes,nyugodt környék,maximum a robogóktól van néha-néha valami zaj,de nem zavaró.Nem írtunk még élménybeszámolót,mert nem volt idõnk.Nagyon jó volt,szívesen maradtunk volna még 1 hetet.
Jövõre 2 hétre megyünk,de lehet hogy egy kicsit délebbre,mondjuk Kos-ra,vagy megyünk a Kanári-szigetekre.Ha belefér e-mellé visszamegyünk Stavrosra is.
A lakatlan sziget fakultatív programot mindenkinek csak ajánlani tudjuk,NE HADJÁTOK KI!!!A sziget neve Kafkanas.Amikro mentünk oda,láttunk delfineket. A sziget pedig gyönyörû,a víz egyszerûen káprázatos és az élõvilág a vízben....ahmmm.Nagyon jó volt...írok majd ha feltettük a képeket.Bárkinek bármi kérdése van,kérdezzen bátran.
Dettó, én barátnõmmel voltam kint, eddigi legjobb nyaralásunk volt, király volt a szállás a tenger a város szóval óriásit nyaraltunk. Mi már most mennénk vissza!
Igen én is javaslom, hogy inkább kocsival, mint busszal. Nekünk szerencsénk volt, simán mentünk át minden határon 19 óra alatt meg is érkeztünk.
Maci, mikor is voltatok kint?
Mi barátnõmmel úgy mentünk ki, hogy szinte nem aludtunk semmit elõzõ este és így vágtunk neki a 20 órás útnak, a barátnõm tudott aludni én egy szemhunyásnyit sem, pedig nagyon jó alvókám van, de hát eszméletlen kényelmetlen buszon utazni 20 órát!
A diszkó tényleg ne aggasszon,mert egyáltalán nem hallottuk mi sem,pedig nincs messze!
Légkondi nem minden szobában van,pl.a földszintieken nem láttam,de mi a 2.-on voltunk ott volt.