Ha valakinek megvan a szerb, macedo fizetőkapuk pontos koordinátái, akkor legyenszives feltenni. Előre is köszi. A görög fizetőkapuk benne vannak az Igo poi-ba.
...
Kár hogy páran nem arra használják ezen fórumokat amire valók.
Csetelésre kitaláltak már jó pár progit, szerintem a fórum témaindítói sem arra a célra szánták.
Úgy veszem észre pár ember teljesen kisajátítja magának az összes témát csetelésre, aki pedig hasznos infó reményében lép erre az oldalra, az semmit nem tud meg.
Így ez a fórum lassan elveszíti dicsfényét.
Remélem nem egyedül vagyok ezen a véleményen.
Azért van ebben némi igazság.
kissas57 írta:
jó lenne ha egyesek visszavennének az arcukból, és mielőtt bárki is bírálnának előbb szétnéznének kinek is "osztják" az ész
#1019152009-05-27 20:56:39 Válasz a #101890. hsz-ra
Többen hiányoltuk már, hogy végre valaki felhomályosítson a fórum rendeltetéséről.
Köszönöm
És hogy én is szolgáljak számodra újdonsággal: a fórum nem a vevőszolgálat szinonimája!
Pl. "okos" kérdéseid elővezetése előtt visszaolvashatnál egy kicsit.
Már ha tudsz...
Aki ismeri a gugiföldet, vagy mapot, az tudja ezt is egyből kezelni. A többieknek: nagyítás/kicsinyítés a +/- vagy egér roll; mozgatás a nyilakkal vagy egérrel "megfogva", húzva.
Nekem meg erre az a véleményem ha konkrétan ideírnád hogy mire volna szükséged akkor még talán,de mondom csak talán segítene itt valaki..
És itt a vita le is van zárva...
Vicces srác vagy te Robi.
Kár hogy páran nem arra használják ezen fórumokat amire valók.
Csetelésre kitaláltak már jó pár progit, szerintem a fórum témaindítói sem arra a célra szánták.
Úgy veszem észre pár ember teljesen kisajátítja magának az összes témát csetelésre, aki pedig hasznos infó reményében lép erre az oldalra, az semmit nem tud meg.
Így ez a fórum lassan elveszíti dicsfényét.
Remélem nem egyedül vagyok ezen a véleményen.