Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 3211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140385 Üzenet linkje2010-06-21 15:32:13 

Na meg is van a menetrend:

Ez a szigeten belül:
http://www.ktel-zakynthos.gr/en-local-routes.html

Ez meg ha Athénba vagy Patrasba szeretnél menni:
http://www.ktel-zakynthos.gr/en-external-routes.html

(Most olvason a linkelt honlapon, hogy május 17- május 30ig érvényes. Nem tudom mikor lesz frissebb? De azt mutatja ez a nemfriss is, hogy létezik...)

Nem rossz, de a részleteket majd személyesen! icon_smile.gif Mi arra számítunk, (lehet tévesen) hogy van valahol egy LIDL Zakinthos város irányában, ahol nagyon jó áron lehet vásárolni, és a hazai LIDL üzletektől eltérően túlnyomóan GÖRÖG cuccokat árulnak, nem németet. Ezt az infót itt olvastam a fórumon. Szal valahogy oda szeretnénk eljutni, remélem érinti a busz! És még azt is írta a hozzászóló, hogy OUZOt is lehet kapni, töredék árért, mint az átlagos szuper marketekben.
Sz

# 3212
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140386 Üzenet linkje2010-06-21 15:44:52  Válasz a #140385. hsz-ra Előzmény #140385

Ha Laganas felől megyünk Zakynthos városba a város határában van egy Lidl áruház és tényleg nagyon olcsó, valóban olcsóbb jóval az ouzo, mint a szupermarketekben, de van Zakynthos városban egy Maxi Dia nevü hipermarket a temető mellett. Az messze a legolcsóbb hely a szigeten és bámulatosan nagy választék van mindenből. Tavaly 6,25 Euroért vettünk és hoztunk haza 5 literes dobozos oliva olajat és nem "pomace" minőséget. Különfigyelmetekbe ajánlom a "Dia" feliratú termékeket, azok különösen olcsók és jó minőségűek.
# 3213
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140388 Üzenet linkje2010-06-21 15:50:46 

Ó igen, ilyen sárga Dia volt Sartin is, gyakran megfordultunk benne! icon_smile.gif És ami a legkeményebb, ilyent még nem láttam: A Diában a zöldség pulton voltak félliteres ásványvizes flakonokban cipuró pálinkák és meg volt a kilónként ára, úgy árazták be mérleggel, és így lehetett venni!!! Nem mondom, meglepődtem! Tehát se zárjegy, se legalább egy originál üveg, semmi! Abszolut ahogy háztól veszed! Kész volt! icon_biggrin.gif Vettünk (nyilván) és jó volt. De ilyet még nem láttam! icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 3214
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140389 Üzenet linkje2010-06-21 15:52:07 

Olvas minket valaki aki szeptember közepén utazik? icon_question.gif
# 3215
Tengergirl
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140449 Üzenet linkje2010-06-21 19:45:25 

Kedves szellosdy! Köszönöm az infókat, biztos hasznát fogjuk venni. Sajnos anyagliag nem állunk olyan jól, hogy a Navagio öblöt felülről a sziklákról, illetve hajóval az öbölből is megnézhessük, ezért felmerül bennünk a kérdés, hogy melyiket válasszuk, melyik érné meg jobban? Mindkettő 15 568 forintba kerülne az biztos. Mi a véleményetek?
Hány órás a hajóút vagyis az egész utazás a Navagio öbölbe? A hajó út során megálltatok fürdeni a tengerben is? A kék barlangok is beletartozik ebbe az utazásba?

# 3216
Gaba2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140466 Üzenet linkje2010-06-21 20:29:23 

Szia MM! Érezzétek nagyon jól magatokat,jó pihenést kívánok.Majd várom a beszámolódat.Üdv:Batkamano icon_lol.gif
# 3217
Barca05
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140493 Üzenet linkje2010-06-21 22:40:30 

Sziasztok!
Én Felvidékről irok, gondolom többen vagyunk akik a határon túlról irnak. Az lenne a kérdésem, hogy én mint szlovák állampolgár gond nélkül tudok foglalni-e szállást pl Győrben? Én is Zakyntosra szeretnék utazni autóbusszal, csak hát magyar emberekkel. icon_biggrin.gif Last minuteba is lehet elkapni még jó áron utazást Zakyntosra vagy ne várjak vele? Előre is köszönöm válaszaitokat.

# 3218
Batkamano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140496 Üzenet linkje2010-06-21 22:57:22 

Szia MM! Bocsi,de a férjem nevében írtam,ha még feljössz a hellaszra,még egyszer jó pihit.Üdv:Batkamano icon_wink.gif
# 3219
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140497 Üzenet linkje2010-06-21 23:08:23 

Szia batkamano!

Most végeztünk a csomagolással icon_lol.gif Már nagyon várjuk,hogy ott legyünk.
Mindent megnézünk,és ha hazaértünk beszámolunk.
üdv:mm

# 3220
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140498 Üzenet linkje2010-06-21 23:24:49  Válasz a #140493. hsz-ra Előzmény #140493

Szia Barca!
Természetesen az egész országban, így Győrben is vehetsz ki szállást szlovák állampolgárként is. De előbb nézz körül last minut oldalakon szerintem a legtöb cégnél on-line is lehet utat megrendelni fizetni. Én budapesti vagyok a Grand Tours debreceni cég mégis már sokadszor rendeltem és fizettem, intéztem a nyaralásunkat náluk úgy, hogy egyszer sem kellett lemennem Debrecenbe.
Ajánlok egy jó last minut oldalt:
http://www.nagyutazas.hu/magya.....s_hotels=1
Ilyen ajánlatot találtam rajta. Ha nem most jöttünk volna haza, már indulnánk is:
Korfu - Benitses, Maria Apartman (Benistes)
Benitses, Görögország - legközelebbi indulás: 2010. június 23.
tengerparti üdülés, 8 nap / 7 éjszaka, utazás repülővel
akciós!
19 900 Ft/fő
Jó keresgélést: Josza

# 3221
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Sheidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
128 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140511 Üzenet linkje2010-06-22 08:02:20  Válasz a #140386. hsz-ra Előzmény #140386

Szia Josza!
Most az az olaj 19,50!
Amúgy a többi saját termék tényleg jóval olcsóbb, mint a többi boltban!

# 3222
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Sheidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
128 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140512 Üzenet linkje2010-06-22 08:04:12  Válasz a #140449. hsz-ra Előzmény #140449

Szia!
Feltöltöttem a képeket!
A hajó túra egész napos program, három helyen áll meg fürdési lehetőségre a hajó, ebből kétszer úgy ugrottak. A harmadik a Navaggio öböl, ahova lesétáltunk a hajóhídon. Én a hajós programot ajánlom!

# 3223
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140537 Üzenet linkje2010-06-22 10:20:13 

Sziasztok!

Barca05: Az Aeolus úgy tudom egy szlovák (vagy cseh?) iroda alapvetően, de Mo.n is árulják az útjaikat, tehát az utazóközönség vegyes, ez egy megoldás lehet esetleg a számodra. Vagy érdeklődj neked szimpatikus ajánlatú magyar irodáknál telefonon, hogy működik-e náluk olyasmi, ami a te esetedben használható?

Tengergirl: Hááát az anyagi dolgokat megértem, mi azt találtuk ki, hogy havonta fejenként 5000 forintot beváltunk euróba. Sajna amikor március-áprilisban jobb volt az euró éppen másra gyűjtöttünk... icon_sad.gif Mi úgy vagyunk vele, de ez mindenkinek saját döntése, hogy a kaja rovására inkább a látnivalókra költünk. Legalábbis tavaly Sartin így tettünk. Mivel mindketten szeretünk főzni nem okozott gondot a dolog. Megkerestük a legolcsóbb zöldségest. icon_smile.gif Náluk pl a piros és puha paradicsom fele-harmada a narancssárga és keménynek. Ez mázli! icon_smile.gif Nem tudom, hogy írhatok-e itt a főzésről, lehet, hogy nagyon off-topik lenne, így nem fokozom tovább, annyi a lényeg, hogy fűszereket (só, bors, bazsalikom, oregánó) vittünk itthonról, azokkal csináltunk görög salit, a halasnál vettünk halat, tengeri herkentyűt és abból csináltuk a sülteket, fél-negyed áron az étteremhez képest. Giroszt ettünk, ami csúcsszuper volt, teljesen más stílusú, mint itthon.
Na szóval inkább főzünk, és a pénzből mindkettőre megpróbáljuk, hogy fussa. A hajósra legalább is nagyon szeretnék menni, mert még sosem voltam hajózni a tengeren (na jó a komp kivétel! icon_biggrin.gif ) Kék barlangok és Navaggió nagyon vonzó. Ám (tudásomat a fórumról szedtem össze) erős szélben a nagy hajók ki sem kötnek Navaggioban, így majdhogynem a lényege veszik el a hajókirándulásnak. Állítólag páran összeállva érdemes kicsi hajót bérelni, és alkudni a kapitánnyal, kézzel-lábbal! icon_smile.gif Tehát a hajós dolgot valahogy meg fogjuk oldani. Rengeteg hajós kapitány áll állítólag rendelkezésre, lehet válogatni az ajánlatok közül.
A buszos körút meg megint nagyon érdekel, hiszen a "katalógusok sztárja" a Navaggio felülről csak így látható élőben! icon_smile.gif Ami eltántorít olvastam valahol, hogy nem feltétlen magyar nyelvű az idegenvezetés a buszban... icon_sad.gif de arra is gondoltam, hogy esetleg más irodák magyar csoportvezetőinél lehetne érdeklődni, hátha lehet csatlakozni?
Szóval ha választani kéne gondban lennék!
És akkor még a robogó-kölcsönzésről szó sem esett...
Bocs, ha hosszú voltam.

# 3224
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140549 Üzenet linkje2010-06-22 11:13:11 

Szia tengergirl !

Lenne egy kérdésem : miért szállították le az orosz nagymamát ?!Nem mindig látogatom ezt a topikot úgyhogy írhatsz üzenetet is : ) köszike !

# 3225
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140554 Üzenet linkje2010-06-22 11:32:58  Válasz a #140549. hsz-ra Előzmény #140549

Szia!
Bár nem tőlem kérdezted, de én arra gondoltam, hogy vízum-probléma lehetett. Talán az oroszoknak Szerbiába kötelező a vízum, vagy még valami szigorítás. Szomorúnak találtam, hoyg nem tájékoztatták időben erről. Én megőrülnék a helyszínen... és egyáltalán hogy jut haza? Kamionstoppal? Rémes volt még olvasni is! icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 214 215 216 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu