#1950342012-09-02 17:31:49 Válasz a #195033. hsz-ra
jaj!
nagyon rendesek vagytok köszönöm a tájékoztatást.
ezek szerint elég sokat kell majd túráznom,ezt hivják aktiv nyaralásnak.
na és a kompok? azzal mentetek,pefcohoriba,esetleg kalithea vagy,skiathos?
vagy ide csak szervezett lehetőség van?
köszi :ujutas
Én is a Mousest ajánlanám,ha nem szeretnétek dombra menni Mi a Politisben voltunk,amit bátran ajánlok mindenkinek,mert nagyon szép és tiszta,de viszont elég meredek utcán lehet feljutni a főutca felől hozzá.A Mouses nagyon keskeny kis utcácskában van,talán nem olyan megkapó kívülről,de viszont bolt van a közvetlen közelében,így a vizet nem kell messzire cipelni.Az időjárás előrejelzést ne vegyétek készpénznek,nyugodtan számoljatok hozzá még pár fokot,mert általában kevesebbet jeleznek,mint amennyi lesz (illetve a magas páratartalom miatt a hőérzet is magasabb).
Nagyon jó utat,élményekben gazdag nyaralást Nektek!
Üdvözlettel:
Napfény
#1950092012-09-02 10:29:13 Válasz a #195007. hsz-ra
Szia!
Ha az emelkedőket ki akarod hagyni, akkor a Mouses apartman való neked.
Az nincs annyira fenn a dombon.
Viszont akkor csak lent a kikötőben mozgolódsz, mert bármerre is akarsz menni, a dombokat meg kell "mászni".
Ez a település nem különb Pargánál.
Ugyan ott még nem voltam, de a beszámolók, a képek és a google alapján azt gondolom, hogy hasonló a két városka e téren.
sziasztok!
itt a szeptember utazunk!most ide.
szertném tudni hogy a mouses, v. a politis van közelebb a kikötőhöz.az athene-ről találtam olyan hozzászólást,hogy inkább fialoknak ajánlják mert emelkedőn van az nekem nem igazán jó. / PARGA óta óvatos vagyok./
a másik hogy a boltok milyen távol vannak a vizek cipelése miatt...én nem vezetek igy gyalog szeretnénk bejárni, amit csak lehet megnézni, esetleg ha valaki tudja a komp járatot szeptemberben és az árakat,..
a következő 4 hétre az accuweather szerint nem éri el a hőmérséklet a 28 fokot de azért a viz még meleg?
köszönöm :ujutas.
akik most indulnak 0904 -én nagyon jó időt és jó nyaralást kivánok.
#1910172012-07-13 10:38:44 Válasz a #190973. hsz-ra
Szia!
Annyiban kijavítanálak, hogy nem a wifi megy el, hanem a net.
Ugyan mi is a felső szinten vagyunk és a legvégében, így nekünk, soha nincs elég erős jel, ezért az udvaron netezünk, ha kell....ott a jelerősség mindig meg van, csak a net, ami kérdéses.))
De az ember nyaralni jön, kell a fenének a folyamatos internet elérés.)))
Marmaras báját nem befolyásolja ez a kis bosszúság.
Ugye? )))
Sziasztok!
Mi most érkeztünk haza Marmarasról!
Az Athene-ben szálltunk meg.
wifi egyszer van egyszer nincs.A szoba nagyon jó volt,a kilátás is nagyszerű!legfelső szinten voltunk!légkondi ok.
A közeli strandon csak egyszer voltunk,mert nem nyerte el tetszésem.
Az apartmantól 20 perc sétára van egy másik nagy strand,kikötőn keresztül végig a parton kell haladni.de ha már belejön az ember és nem téved el,akkor a központon keresztül van rövidebb út.
itt homokos a strand,napágyakkal,ernyőkkel,persze valamit fogyasztani kell,frappet vagy bármi mást.oda érdemes ülni ahol a legtöbb a vendég.egyszer odaültünk ahol alig voltak és szörnyű volt a kave és a shake is.A tenger nagyon szép itt,homokos,nagyon meleg volt a víz!
pár döglött meduzat lattam.
Picit zavaró tényező h az árusok percenként jönnek,h vegyünk valamit!
az árak a supermarketekben sajnos magasabbak mint itthon .az éjjel nappali pékség mellett van egy nagy bolt,mi ott vásároltunk mindig.sajnos nagyon hamar elment a hét!
a naplementes hajókirándulást ajanlom mindneiek nem szabad kihagyni!+ a másik hajókirándulat is (Kassandra félsziget)!!
Görög esten nem voltunk,a többi nem lett megtartva letszamhiany miatt!
a piacra is menjetek ki !
párom első nap azt mondta, hogy neki nem kell, ő aztán nem érzékeny - aztán mikor kihúzgáltam a lábából a süni tüskéket, akkor ezt felülbírálta és vettünk neki cipőt 6 euroért a boltban.
Ha belelépsz a sünibe, és kiszeded a tüsiket házilagos módszerrel, akkor két hétig is elszenvedsz a tüskék helyével. Ha elmégy orvoshoz, aki sebészeti módszerrel kiszedi, akkor 14 nap alatt már meg is gyógyulsz
#1895132012-06-29 16:26:20 Válasz a #189501. hsz-ra
Bizony-bizony, mi eldugott kis öblöket, kavicsokkal és szikrázó kékséggel szeretjük.
A cipő nálunk alapfelszerelés, a pipával és szemüveggel együtt.))
Lenee
Még jó, hogy ki tudtátok szedni.
Lányomnak a körme alá ment be, csipesszel meg tudtuk fogni, de már porrá is vált....itthon, a sebészeten takarították alaposan ki.
#1895012012-06-29 14:44:17 Válasz a #189500. hsz-ra
mi nem voltunk a városi strandokon, ott természetesen nincsenek sünök, csak eldugottabb kis partokon, ahol viszont rengeteg van. és Casmirék is ilyenekre akarnak menni, ha jól sejtem.
a piac tényleg klassz volt; mi papucsot, cipurrót, bort, süteményeket, gyümölcsöt vettünk nagyobb mennyiségben