Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176744 Üzenet linkje2011-10-26 17:22:52 

ha egyszer laktunk Platamonban az már érvényes itt? icon_eek.gif
# 332
Vscotina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
223 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176729 Üzenet linkje2011-10-25 20:06:52  Válasz a #176713. hsz-ra Előzmény #176713

szervusztok!

Egy történet jut eszembe...
Egyszer voltunk Katheriniben egy bájos kis kifőzdében. Ott láttam egy jóképű görög fiút, meg is jegyeztem a férjemnek, na végre az első jóképű pasi. Ennek már 3 éve, és azóta is azzal, cukkol. Ha bármi rendkívüli dolgot tesz meg a ház körül, rögtön hozzáteszi, hogy az "Andreas ezt biztos nem tenné meg érted". Pedig a fiú a gyerekem lehetne, de hát ilyenek a pasik... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 333
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176713 Üzenet linkje2011-10-25 10:10:05 

leptokária írta:
Vigyázat! Platamonaszon az a hír járja, hogy aki a helyi kútból iszik, egyébként az Olimposz vize- az göröghöz megy feleségül. Legalábbis, a nőkre ezt mondják. Én 5 hónapig csak ezt a vizet ittam, Demoklész kardja ott lebegett a fejem fölött. Utána marha nehéz volt visszaszokni a palackos vízre. Szóval így igyátok!

Hát én NŐ vagyok, de már elkeltem és egyébként sem tetszenek a görög férfiak!!! Mondtam is mikor kint voltunk, nincs egy jóképű görög férfi sem vagy én nem találkoztam olyannal, kedvessel igen!!! A 8 nap alatt más vizet nem is ittunk, hisz annyira hűs volt és még jó ízű is!!! Nagyon-nagyon szeretnék jövő nyáron is inni belőle!!!

# 334
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176712 Üzenet linkje2011-10-25 09:08:06 

Vigyázat! Platamonaszon az a hír járja, hogy aki a helyi kútból iszik, egyébként az Olimposz vize- az göröghöz megy feleségül. Legalábbis, a nőkre ezt mondják. Én 5 hónapig csak ezt a vizet ittam, Demoklész kardja ott lebegett a fejem fölött. Utána marha nehéz volt visszaszokni a palackos vízre. Szóval így igyátok!
# 335
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176662 Üzenet linkje2011-10-20 19:18:17 

Mi autóval mentünk és kicsit könnyebb volt a közlekedés! A ivókutak valóban nagyon jó és elég sűrűn vannak, imádtam a vizét! Eleinte idegenkedtem tőle, de látva a helyieket hogy isszák mi is bátorkodtunk. Este fantasztikus nyüzsgés van a főutcán, minden nap begyalogoltunk, mert kicsit messze laktunk, a falu szélén Nei Pori felöl!
# 336
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176644 Üzenet linkje2011-10-20 11:00:19 

Mi is mindig gyalog tettük meg az utat a két település között. Na jó, egyszer kis vonattal mentünk át, de csak a hangulat kedvéért. Platamonasban tetszettek az utcai ivókutak, olyan helyesek voltak. A vizük pedig nagyon jó és hideg volt. Minden alkalommal, amikor mentünk vissza Nei Poriba, vittünk magunkkal 1-2 flakonnal. Így megspóroltuk az ásványvíz árát.
A várba tényleg gyalog mentem fel. Az utolsó 700 m ami húzós volt. A campig-től már elég meredeken emelkedett. Egyébként én szeretek gyalogolni. Sokkal több mindent látok. Felfedezek számomra különleges, érdekes dolgokat.

# 337
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176638 Üzenet linkje2011-10-20 07:36:07 

Látom beindítottam a lavinát. Felébredt néhány Platamonoszos is. Örülök. Valóban más a hangulata a két falunak. Mikor május 2.án megérkeztünk Platamonaszra majdnem eldobtam az agyam, annyira odavoltam. Aztán átmentünk Nei-Porira és rohadtul csalódtam, annyira élettelen volt minden. Elneveztem lakótelepnek.Aztán úgy egy hónap múlva újra átmentünk, akkor már feléledt a falu, és a parti tavernák sokkal olcsóbbak, mint Platamonaszon. Imádom mind a kettőt.
# 338
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176632 Üzenet linkje2011-10-19 20:08:54 

Gudli!

Mi épp fordítva voltunk a mi szállásunk Platamonason volt, de fürödni átjártunk Nei Poriba a homokos part miatt!! A hotelnak ahol voltunk, volt saját tengerpartja, de az nekem nagyon kavicsos! Imádtuk mindkét helyet, mindegyiknek megvolt szerintem is a maga varázsa! A közelsége miatt nem esett nehezünkre átmenni, csak pár perc volt az út. Gyalog mentél fel a várba?? Emelem kalapom előtted!! Valóban GYÖNYÖRŰ a kilátás! Mi mikor ott jártunk biztosan volt negyven fok, mert majd megsültünk!! Remélem látom még ezt a fantasztikusan szép helyet!!!!!

# 339
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176626 Üzenet linkje2011-10-19 18:07:02 

Sziasztok!
Az idén először jártam Platamonasban. Igaz, a szállásunk Nei Poriban volt, de napi szinten átjártunk. Mindkét helyet kedveltük. Azt sem mondom, hogy egyik jobb, mint a másik, inkább ugy fogalmaznék, hogy más. Nei Poriban jó volt a part, strandolásra kiválóan alkalmas, akár kisgyerekkel is. Platamonasnak más a hangulata. A kikötő, a parti sétány, a szük kis utcácskák, szép kis házak. Itt lehet látni, ahogy a görögök élik mindennapi életüket. Jó hangulatot árasztott. Ez engem jobban megérintett. Egyszer felgyalogoltam a várba. Onnan aztán tényleg csodás volt a látvány. Bűnt követ el az, aki ezt kihagyja. A part ugyan itt kavicsos, de csodálatosan kristálytiszta volt a viz. Mi ugyan itt nem fürödtünk, de engem egyáltalán nem zavart volna a köves part. Bármikor szivesen visszamennék akár Platamonasba, akár Nei Poriba.

# 340
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176601 Üzenet linkje2011-10-18 19:23:10 

leptokária írta:
10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.

Szia!

Én is Platamonas imádó vagyok, de nagyon szeretem Nei Porit is! Szívesen beszélgetnék azokkal akik már jártak ott!!

# 341
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176583 Üzenet linkje2011-10-18 09:46:33 

10 napja jártam itt és azóta semmi hozzászólás. Senki nem szereti Platamonaszt? Én nem rég kezdtem fórumozni, de a Nei-Porisokat választottam, ott legalább mindig írkál valaki. Én Platamonasz szerelmes vagyok, persze imádom Nei-Porit is, minden nap átjártunk tavaly 5 hónapig. Mindent tudok hogy mi hol van. Senki nem akar beszélgetni? Sziasztok.
# 342
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176275 Üzenet linkje2011-10-06 08:19:37 

Szia Frufru!

Reménykedtem, hogy egy kis beszámolót írsz, vagy képeket raksz fel! Gondolom Ti sem csalódtatok ezen a gyönyörű helyen! Minden vágyam, hogy jövőre is vissza tudjunk menni, mert annyira megszerettük!!! Jó lenne ha még írnál a kint töltött időről, biztosan tele vagy élményekkel! Melyik szobában voltatok??

# 343
Leptokária
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176274 Üzenet linkje2011-10-06 08:08:11 

sziasztok. tudom, hogy vége a szezonnak, de megy még valaki idén Platamonasra? szeretnék küldeni valakinek valamit. Ha megy valaki kérem jelentkezzen! köszi
# 344
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#176255 Üzenet linkje2011-10-05 10:34:37  Válasz a #175951. hsz-ra Előzmény #175951

Szia Csillag! Nagyon köszönöm a válaszaidat. Közben elutaztam és nagyon jól nyaralatam az említett hotelben. A szobánkból szépen rá láttunk a tengerre és a hegyekre is. Igen kellemes környezet fogadott
minket. Platamonasba naponta besétáltunk a szépen kivilágított, rende-zett útvonalon. Finomak voltak az ételek és kedvesek a felszólgálók.
Úgy, hogy szerintünk nagyon jól választottam. Üdvözlettel: Gabi

# 345
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175951 Üzenet linkje2011-09-22 19:56:14 

Szia Frufru!

Akkor sorba a válaszokat: Az hotel egyik oldaláról lehet látni csak a tengert és az Olimposz hegyet! Mi nem sokszor ittunk a szállodában az üdítő 2dl. 3 euró volt a frappé ha jól emlékszem 4-5 euro. Az ibusztól mentünk. A Sun Beach kint van Platamonas szélén Nei Pori felöli oldalán. A várban voltunk fent és autóval mentünk szerintem gyalog nagyon messze van! Élelmiszer bolt a közelben csak a kemping területén, de ha egy kicsit beljebb mentek van egy nagyobb ott minden van a neve Larissa! Sok bolt van egyébként. A hotel is rendez különböző esteket a saját bárjában ott lehet szórakozni, inni, táncolni! Na röviden a kérdéseidre, de nyugodtan írj bármire válaszolok!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu