Estella hogy áll a diplomamunka? Arról hallottál gondolom, hogy állitólag minisztériumi rendeletre márc. 20 a leadási határidõ. Hát engem mondjuk ez pofoncsapott mert ápr 25-öt mondtak nekünk év elején!
Paráliára gyûjtök!!! biztos h odamegyek nyaralni csak nem 1 hétre hanem 2-re!!! pedig idén nem is akrtam elmenni,de nekem annyira bejött az a pezsgés ami ott van.....
Jó annak aki a görögökrõl ír...azt mindenképpen Paralián kell meg ünnepelni.
Én sehogy sem állok, a vázlat megvan, de az tuti hogy ott ünneplem meg. Addig legalább nem tudom elbulizni a pénzt, mert tanulni kell, így kinn mehetünk minden este bulizni
Estella!!!Bocsi,h eddig nem válaszoltam:)Szóval ha kiváncsi vagy!!Egy olyan fiú rabolta el a szívem,aki 11 éve kinnt él Görögországban,de Albán és Francia vér csörgedezik benne!!!Aztán ki tudja lehet h valaki ismeri is.A Cocus Discoban ismertem meg!:)Imádom azt a helyet,hiába mondjáék h ott van sokkal jobb is:)
Cocus nagyon jó hely,én is sokat jártam oda amíg Parálián voltam (minden éjszaka!!) és sok embert megismertem a helyiek közül akik odajárnak!!! hogy hívták a srácot??? lehet még ismerem is!!! Írj, nagyon várom!!!
A dj-re emlékszem mondjuk nem beszéltem vele soha csak annyit h milyen számot szeretnénk!!! amikor mi voltunk akkor is nagyon sok magyar szám volt,a végén már untam is.... tényleg nagyon szuper hely! és tágas is!!!! bár csak ott lennénk...
És tartod is a Leonnal a contact-ot?? Juj, de izgi
Tavaly is játszott õ ott? Mert arra emlékszem, h.tavaly a barátnõim mondták milyen helyes ott a dj.
Idén meg én nem is figyeltem igazából, mert 2*voltam csak. Bár sajnos megkell állapítsam, h. 4éve sokkal jobb volt a Cocus, mint most.
Mi akkor csak oda jártunk, minden este, semmi pénzért sem mentünk volna máshova..
Hát idén már nem így volt..