#2077762013-07-27 10:36:27 Válasz a #207742. hsz-ra
Évi és Kopter!
Sorry, én voltam figyelmetlen, csináltam magamnak egy kis plusz munkát
cscs!
Nemrég ezt írtad ebbe a topikba: "nagyon jó ez az oldal is https://kefallinia.hu/"
Amellet, hogy köszönjük viizo nevében is a reklámot, visszakérdezek: Te miért nem írtad le részletesen, mi van az említett oldalon?!
Elárulom, ez egy netes szokás, amit nem kell érteni, elég igazodni. Ha majd visszajössz első nyaralásodról, és nem csak kérdéseid lesznek, hanem Te is bőszen válaszolgatsz, és infókkal, segítséggel látod el a fórumot, nagy valószínűséggel Te is ezt az utat fogod választani ahelyett, hogy esetenként több oldalnyi szöveget copyzz be, nem beszélve arról, ha képek is vannak, azokat külön be kell tenni egyesével a fórumra. És az is ajánlatos lenne, hogy elolvasd végre a fórum etikettet, abban pl ez áll: "...- Amikor valaki olyan hozzászólására szeretnénk reagálni az idézet funkciót használva, aki egy hosszabb szöveget, nagyobb méretû képe(ke)t helyezett küldött a topicba, ne idézzük be az õ teljes hozzászólását, inkább hagyjunk meg belõle pár sort, amiben a lényegi infó van (vagy akár a hozzászólás elejét), és csak ezt csatoljuk a mi bejegyzésünkhöz. Ezzel rövidíthetõ 1-1 oldal hossza, áttekinthetõbb marad a fórum..." - ez vonatkoztatható a linkelésre is!
És itt a link is, éppen azért, hogy ne a topikot terheljük, erősen ajánlott minden kezdőnek elolvasni: Fórum etikett!!
A készülödés még sajnos odébb van. De azért én már irtam listát, mi jön velünk. Igy biztos nem marad itthon semmi. Eurot már beszereztem. Azért irigyellek az Irilena miatt. Nagyon jó kis szállás volt.
Kedves Éva ! Megnéztem, leforditattam Google-va, kimásoltam world-be, kinyomtattam. Viszem magammal. Azt ott helyben döntünk. Majd még megprobálok alkudni. Én hálás vagyok a linkért. Üdv: Béla
#2077472013-07-26 20:01:33 Válasz a #207742. hsz-ra
sok esetben azért megy a link, mert így közvetlenül a 'forrás' oldaláról tudsz tájékozódni.
ahány iroda, annyiféle program és ár létezik.
de ha nem utazási irodánál fizeted be, hanem kinti programszervezőnél, akkor is nagy eltérések lehetnek, pl. néhány dologból valakinél alkudni is lehet, máshol fix a tarifa.
ergó egy hajókirándulás ára lehet pl. 10 euró, ha egy kompra veszel jegyet más szolgáltatás nélkül, de akár 50 Euró is, ha idegenvezetéstől kezdve a grillezett kalamári-ig minden szerepel a programban
#2077432013-07-26 19:35:21 Válasz a #207742. hsz-ra
Szia!
Nem értem mi a gond a linkekkel? Én is most készülök utazni, próbálok felkészülni, google-be beütve sok hasznos dolgot találok. Amit csatoltam linket, ott vannak benne az árak, akit érdekel megnézi. Nekem nem zavaró
Sziasztok !
A nejemmel csak három hét múlva indulunk busszal Skalara de azt szeretném meg kérdezni azoktól akik a Grandtoursal ment busszal hogy a sofőröktől lehet e kávét venni?
Sora olvasom a sok le írást és azt tapasztalom hogy ha valaki árakról kérdez ,nem írják meg a választ rá hanem különböző linkeket szúrnak be ,kérdem én hogy miért nem lehet le írni hogy menyibe kerül egy hajó út ,vagy egy sziget túra lehet hogy nem is voltak kin ezek akik ilyet tesznek mert már ez is meg fordult a fejembe mert ha járt volna kint akkor a valós árakat meg írta volna .
Elnézést kérek előre ha valakit ezzel a levéllel meg sértettem volna de nem nagyon értem hogy miért nem a kérdésre válaszoltok .
#2077392013-07-26 18:23:30 Válasz a #207737. hsz-ra
Ha Skalában, akkor a főutcán van pár iroda, azoknál nézelődhetsz, valamint a parton a Captain Vangeli's Special Cruises indít hajós utakat, fel kell iratkozni, de elég indulás reggelén fizetni, ha valami közbejön vagy viharos a tenger, elhalaszthatod. Keresd a hajóskapitány szobrot a parton.
Itt a Tripadvisor oldala róla :
https://www.tripadvisor.co.uk/.....lands.html
Itt meg az Ő weboldala:
https://www.kefalonia.net.gr/en/infoidmini.asp?Entityid=1017
Frissen hazaérkezők! Tudom, hogy sokan kocsit béreltetek, de ha esetleg valaki volt fakultatív programon egyéni szervezésben, megköszönném neki ha tudna árakat írni. Gondolom a hajós utak és a sziget túra Argostolibol indul. Valszeg igy azért tudnánk spórolni jó pár eurót. Kaptam ajánlatokat hazai utazási irodáktól, magyar idegenvezetéssel, de ha sokkal olcsóbb, akkor hallgatom angolul.
Sziasztok!
Hétfőn érkezünk Skalaba.Tudna vki segíteni,h van e elérhető wifi?Kellene használnunk a lap-top-ot de nem hiszem,h van értelme elvinni,ha nem lesz netes elérhetőség.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!