Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 3436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79386 Üzenet linkje2008-08-31 18:09:54  Válasz a #79385. hsz-ra

icon_lol.gif Böby!Nem tõlem kérdezted ugyan,de ha nem haragszol,adhatok 1 nagyon tutti tippet?Aeolus-12nap-Dél-Kréta-Makrigialos!!!ISTENI hely,mindent megtalálni,tavernák sokasága a tengerparton,jó kirándulócélpont,kristálytiszta viz,homokos part...életem legszebb nyaralóhelye volt idén!!!Biztos láttál már fotókat róla az albumomban... icon_lol.gif icon_lol.gif
# 3437
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79397 Üzenet linkje2008-08-31 19:20:00 

Szia zsebkuty!

Nagyon köszi a segítséget.Mindent gyegyzetelek és utánanézek,mert idén egy kis csalodás ért minket,ezért is örülök a tippeknek.Megnéztem a képeket tényleg nagyon jók.Nehéz lesz dönteni már most látom! icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

Üdv:Böby

# 3438
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79402 Üzenet linkje2008-08-31 20:10:33 

vojandi írta:
Azt hiszem a beszámolót is (mint a fotókat is) Jox aktiválja. De úgy tudom, szerencsésebb elküldeni neki e-mailben.

Köszi Andi,

akkor asszem, várok kicsit, aztán meglátom. Az elõbb úgyis feltöltöttem a fotókat is. Ha a fotók kikerülnek, a beszámoló meg nem, akkor a biztonság kedvéért elküldöm mailben is.

# 3439
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79405 Üzenet linkje2008-08-31 20:29:59 

Böby77 írta:

Köszi az infokat,te melyiket választanád?
Üdv:Böby

Szia Böby,

én mindkettõt választottam, de mi nem utazási irodával mentünk. icon_smile.gif A beszámolóm (és a képek is) nemsokára kint lesz az oldalon, majd fusd át, minden helyrõl, ahol voltunk, igyekeztem elég leírni egy-két jellemzõ dolgot.

Én úgy csinálnám a helyedben, hogy megnézném a képeket, és amelyik hely nagyon megragad, azt bejelölném a térképen. A végén lesz egy térképed jópár jelöléssel, és ahol a legtöbb van, az ahhoz legközelebb esõ szállást választod. icon_wink.gif

# 3440
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79410 Üzenet linkje2008-08-31 21:17:04  Válasz a #79397. hsz-ra Előzmény #79397

Szia Böby icon_smile.gif
Nemsokára megyek úgy ,ahogy Zsebkuty írta:Aeolussal.
Ha megjöttem,hozok infókat.
Addig nézegesd a legfrissebb termést:Haspók és Gabakó fotóalbuma,és a régebbieket icon_wink.gif -hát nem könnyítik meg,ha választani kell icon_exclaim.gif
Egyik hely szebb,mint a másik,mindenhol lenni kéne egy hetet legalább icon_biggrin.gif
Üdv,Macsosz

# 3441
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79411 Üzenet linkje2008-08-31 21:26:47 

Szia Haspók icon_biggrin.gif
Végre icon_exclaim.gif icon_lol.gif
Gyors olvasásban megnéztem õket!
És igenis nagyon szépek icon_exclaim.gif gratulálok icon_exclaim.gif
Ma már nincs energia,de holnap nekiülök és egyesével álmodozom a képek elõtt icon_wink.gif
Üdv ,Macsosz

# 3442
Gabako
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79419 Üzenet linkje2008-08-31 22:23:57  képek

Haspók! meglestem a képeid...nincs mit szégyenkezni..szépek, llvezetesek és amilyen helyeken jártál...kihagytál egyáltalán valamit? icon_lol.gif Vain mikor voltál, hogy szinte üres volt? Ez a Balos...az valami lélegzetelállító...gratula, és kicsit irigyellek a sok látnivaló miatt
# 3443
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79447 Üzenet linkje2008-08-31 23:10:59  Válasz a #79419. hsz-ra Előzmény #79419

Sziasztok,

köszönöm, aranyosak vagytok! icon_smile.gif

(Mostanra sikerült feliratozni az összes képet, jó sokáig tartott! icon_smile.gif )

Vai miatt korán keltünk, azért vannak még olyan kevesen. icon_biggrin.gif (Ld. majd beszámoló. icon_smile.gif ) /A beszámolót sokkal hamarabb feltettem, mint a képeket, de úgy látszik, hogy tovább tart, vagy pedig nem tudta átküzdeni magát a neten... asszem, most elküldöm mailben is, biztos, ami biztos.../

# 3444
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79451 Üzenet linkje2008-08-31 23:21:54  Re:

gabako írta:
...kihagytál egyáltalán valamit? icon_lol.gif

Igen! icon_biggrin.gif

Nagyjából a következõket:
- Samaria,
- Imbrosz-szurdok,
- Zeusz-barlang, Lassithi-fennsík,
- Loutro, a kis falu, ahol nincsenek autók,
- Mohlos,
- Spinalonga
- és Eloundára eredetileg annyira nem voltam kíváncsi, merthogy ott állítólag csak a felsõ tízezer nyaral és az annyira nem érdekel, de mivel azt mondtad, hogy az egyik legjobb hely volt, ezért felkerült a listára! icon_smile.gif

Talán valamikor tavasszal kellene visszamenni... amikor van egy kis zöld és virágok a szigeten... azt mondják, olyankor teljesen más... icon_smile.gif

# 3445
Gabako
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79465 Üzenet linkje2008-09-01 06:41:08  Válasz a #79451. hsz-ra Előzmény #79451

szóval nem túl sok maradt ki...megláttam a beszámolód. Nem semmi helyeken voltál. amint lesz idõm el is fogom olvasni. de már elõre gratula a szerkesztését. a tartalomért majd késõbb..icon_smile.gif
# 3446
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79466 Üzenet linkje2008-09-01 07:02:40  Válasz a #79465. hsz-ra Előzmény #79465

Köszönöm! icon_wink.gif
# 3447
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79476 Üzenet linkje2008-09-01 09:12:35 

Szia Haspók!
Elkezdtem olvasni és már az elsõ 2 oldal után nem bírom abbahagyni. Tük hasonlóan írsz,mint én, nagyon tetszik, igazi regény. A többit majd a beszámolók topikjába írom. Mivel a Kráta-topikot nem olvasom rendszeresen, csak amikor éppen kedvem van hozzá, ezért nekem ez teljesen kimaradt, hogy ti mindent magánszervezésben intéztetek!! Gratula az úthoz és a beszámolóhoz is már elõre. Megyek is vissza olvasni, teljesen izgatott vagyok, pedig lenne ámmás dolgom is és pár óra múlva nekem is utaznom kell (vidékre).

# 3448
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79478 Üzenet linkje2008-09-01 09:28:07  Válasz a #79466. hsz-ra Előzmény #79466

Szia Haspók!
Szabadságom elsõ napjának reggelét még jobb hangulatban tölthettem, mert újra Krétán éreztem magam. Tegnap este végignéztem a képeidet amik szintén tetszettek, de a beszámoló az valami fantasztikus volt.Az idén hazatérve a nyaralásból eldöntöttük, hogy jövõre már nem megyünk megint Krétára negyedszerre de ezek után szerintem elgondolkozunk rajta. A múlt héten sikerült elolvasnom A sziget címû könyvet ami szintén nagy hatással volt rám illetve a férjemre is, úgy hogy elképzelhetõ a negyedszerre is meglátogatjuk Krétát.
Köszönet érte
icon_biggrin.gif

# 3449
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79481 Üzenet linkje2008-09-01 09:47:07 

Off: Én a sziget c. könyvet a nyaralás strandon döglõs napjaira tarogatom icon_smile.gif
Most tartok Haspók beszámolójának a 6. oldalán, nevessetek csak, de ma éppen Krétára vágyakozom (tegnap még Karpathos volt icon_smile.gif ). A krétai nyralást mindeképpen hasonlóan tervezzük mi is: bérelt autó, több különbözõ helyen szállás, amolyan körutazás féle.
Ami eddig feltûnt a beszámolóból, hogy Ti (kedves haspók) minden nap rengeteg idõt "elvesztegettek" evéssel. Még alig néztetek meg egy nap 1-2 helyet és máris este van, amit eleinte nem értettem, de most már értem, hogy ez az ebéd miatt van icon_smile.gif Nálunk egy ilyen autós napban kb. tízszer annyi látnivaló szokott lenni - na, ja ettõl eléggé ki is merülünk. Talán ti csináljátok jobban.
A beszámolódból eddig nemderült ki, de akkor te lennél a párosotok nõmemû tagja és T. a férfi?
A frappénál meg kell várni míg elolvad benne a fagyi, akkor már nem keserû icon_smile.gif
Na, megyek vissza olvasni.

# 3450
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79485 Üzenet linkje2008-09-01 10:20:39  Válasz a #79481. hsz-ra Előzmény #79481

Sziasztok!

Hú, ezért érdemes volt írni! icon_smile.gif Köszönöm Nektek a dicsérõ szavakat, jólesik ám nagyon! icon_redface.gif

Andi,

az idõvel kapcsolatban: ez egy nagy elhatározás volt nálam, és örülök, hogy sikerült megvalósítanom! icon_smile.gif

Már itthon megfogadtam, amikor összeállítottam a tervet, hogy nem zsúfolom tele a napokat. Inkább kevesebb legyen, de azt legyen idõm kiélvezni. Nem szeretem a rohanást, hogy "ezt is láttam, kipipálva, mehetünk is tovább". Egész évben hajtok, mint-az-állat, ez a két hét kikapcsolódás jut nekem nagyjából, és pihenni is szerettem volna. De ismerem magam, és azt az érzést is, és azt a fajta nyaralást is, amirõl Te mesélsz icon_smile.gif, és tudom, hogy könnyen elkap a gépszíj, ha ott vagyok, és hajlamos vagyok arra, hogy na még gyorsan nézzük meg ezt, nézzük meg azt, hiszen most vagyunk itt, és ki tudja, hogy legközelebb mikor vagy jövünk-e még egyáltalán - ezt el akartam kerülni, és igyekeztem arra gondolni, hogy álmosan, minden nap hajnalban kelve, karikás szemekkel úgysem tudom annyira élvezni a dolgokat. Szóval már eleve itthon keményen meghúztam a programot, hogy ne essek ebbe a hibába. Így mondtam le pl. nagy kínkeservesen a Samariáról és egy csomó más dologról... icon_smile.gif

Megfogadtam azt is, hogy nem kelünk minden nap hajnalban, sõt, addig fogunk aludni, ameddig jólesik, meg hát nem is keltünk fel mindig egybõl... icon_wink.gif És igen, sokat ücsörögtünk tavernákban is icon_wink.gif, élveztük az ízeket, a tengert, a napfényt... icon_biggrin.gif És imádom a vizet is, úgyhogy a strandokon is mindig addig maradtunk, amíg kedvünk volt, csak mondjuk a beszámolóban ezt általában nem részleteztem túl, azonkívül, hogy "fürödtünk" icon_smile.gif. És még valami: az autóutak a kevés km ellenére is néha elég sokáig tartottak, mert ugye egyrészt csak lassan lehetett menni, másrészt meg így is folyton megálltunk, mert mindig volt valami látni-, csodálnivaló... icon_smile.gif

Szóval a lényeg, hogy úgy érzem, elég jól sikerült megtalálnom az egyensúlyt, mert annak ellenére, hogy szerintem elég sok mindent láttunk, kipihenten jöttünk haza.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 229 230 231 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu