A booking.com egyébként tuti? Ha ott lefoglaltam és visszaigazolták akkor mehetek is? Nemtom még sose foglaltam a bookingon, vagy hivjam fel a megadott telefonszámot előtte?
Igen, nagyon nehezen:-) Köszönöm a sok segítséget, drukkot.
Végül 80% hogy a férjem kocsival fog jönni, és randevúzunk Thessalonikiben, mi Hunorral repülővel megyünk.
Sziasztok!
Nagyon nehezen, már le sem írom mennyi telefon és email után sikerült szállást találni.
Néztük amit Jox linkelt, de ott nem sikerült foglalni, mert mindegyiknél írta, hogy a tulajdonos nem frissítette az adatokat, nem biztos hogy van hely az adott időszakra.
Az volt a probléma, hogy 13 napra megyünk és sehol nem volt végig hely, viszont 1 hétnél kevesebbre sehol nem adták ki és persze ütköztek a dátumok. Volt ahol csak 30-tól lett volna, volt ahol 03-tól...de mi ugye augusztus 28-tól megyünk.
Így most 4 éjszakát leszünk a Dimitrosban, és a többit pedig a Panagi apartmanba. Szerettünk volna egy hetet a Dimirtosban tölteni, de Panagi nem adta 6 éjszakára:-(
#2182792014-06-19 08:11:26 Válasz a #218262. hsz-ra
Ez a gyrosos a falu túlsó harmadában, az út jobb oldalán van. Majdnem szemben a Karidi beach letérőjével.
Nekem az éttermek közül a Paris a kedvencem. Ez közvetlenül a tengerparton van, nagyjából a Dionyssos supermarkettel szemben. Ott szerintem nem lesz meccsnézés.
A gyrosos csapattal szemben van egy jó kis pizzéria, ahol vannak "normál" kaják is. Gyanítom, hogy ott is van tv! A gyrosos mellett van egy palacsintázó is, szerintem ott is lehet majd meccset nézni. Egyébként van a faluban legalább 20 étterem, de nagy részében nem is voltam még, vagy csak 1*.
#2182522014-06-18 20:06:41 Válasz a #218232. hsz-ra
Igen, van több is! Mivel a falu egy utcából áll végigdöcögsz rajta, és ki lesz írva az út szélén megállító táblára. Merthogy csalogatja a kuncsaftot.
Ahol biztosan van tv, az a falu tulsó végén levő gyorsbüfé (gyros, souvlaki...) nagy terasszal, ott mindig sport megy esténként.
Sziasztok! Úgynézki VOURVOUROU-ban sikerült egy éjszakát foglalnom, aztán másnap megyünk át Sarti-ba. Kérdezném aki járt már itt, hogy étterem vagy bár vagy hasonló van-e ahol pl. a VB meccseket lehetne nézni, kajálni stb.
Azok a hajók, amiket engedély nélkül lehet vezetni max. 5 személyesek tudtommal. Ha jól értem a motor teljesítménye dönti el, hogy kell-e jogsi (30 LE alatt nem kell). A másik, hogy megvan minden hajónak adva a szállítható személyek száma. Mi mindig ketten megyünk felvenni a hajót, és utána szállnak be a többiek. Fizikailag elfér 6-7 fő, csak nem szabad. Mi 4 felnőtt + 2 gyerek verzióban kényelmesen elfértünk.
Érdeklődnék, hogy nem-e tudtok árajánlatot mondani motorcsónak bérlésről Vourvourou-n.
Főleg 6-7 személyes érdekelne, nem tudom, lehet a 7 személyeshez már kell vezetői eng. Ha valaki lát kint valamit, légyszi fényképezzen vagy írjon.