#1482762010-08-09 15:09:41 Válasz a #147894. hsz-ra
Üdv, én láttam sok - szinte átlátszó - medúzát, olyan 15 cm átmérővel sokfelé, mert mindenhol volt idő egy kis snorkelingre . Csodálatos néhol a víz alatti élővilág, csak beljebb kell menni a parttól. A Navagio öbölben igen sok volt medúzából. Főleg a kis barlang közelében. És rengeteg ember a vízben, de senkit sem találtak meg. Csodálkoztam is... Talán a rendesebbik fajta medúza volt...
Már nem emlékszem hol találtam ezt az oldalt, lehet, hogy itt a fórumra tette fel valaki korábban, de nekünk nagyon hasznos volt, itt néztük meg a strandokat a beach guide-ban meg az éttermek elhelyezkedését is a restaurant reviews-ban.
Üdv.
Adri
http://www.justzante.co.uk/index.htm
Én ugyan árat nem tudok mondani, de talán egy honlap címmel tudok segíteni.
www.cavogrosso.gr
Ettől a helyi irodától kaptunk prospektust, és ők szerveznek Kefalóniára is kirándulást. Ahogy a honlapjukon láttam Alykanas-ban is van kirendeltségük, és lehet tőlük e-mailben információt kérni.
Megkaptam a választ az irodától:
'We organise daily trips to Kefalonia every Monday, Thursday, Saturday. The rate is 35 euro per person and includes the guide, tikcet ferries and insurance.
Our office in Alykanas is opposite Letsos Hotel. You will ask for mr Andreas and he will help you with more details.'
Szerintem ez elég jó áron van.
Valószínű, ettől függetlenül, most mégsem megyünk.
Köszi, hogy megírtad a válaszukat! Ez az ár tényleg jóval olcsóbb, mint más irodáké.
Sajnálom, hogy nem mentek, de ez legalább egy jó indok lesz, hogy esetleg újra visszatérjetek erre a szigetre, vagy Kefalóniára.
Jó készülődést, és nagyon kellemes nyaralást kívánok!
#1487522010-08-12 12:48:47 Válasz a #148750. hsz-ra
Szia,kedves Talesz!
Nézd meg inkább Alykanast,Alykest.Szerintem ezekben a ,,falvakban"sokkal inkább megtalálod,amit keresel
Már jártam arra
Ráadásul a partja szerintem messze a legszebb!
Legutóbb zsebkuty szerkesztette (2010-08-12 12:49:32), összesen 1 alkalommal
#1487532010-08-12 12:49:04 Válasz a #148750. hsz-ra
Tales!
Tsilivit nem ismerem, de Argassin voltam 2 éve.Nyüzsis hely, de nem annyira, mint Laganas.Közel van a főváros, viszont a partja nagyon-nagyon keskeny.
Persze attól függ, hogy helyben maradósan nyaraltok, vagy csavarognátok.