Kis gyermekkel még tudom ajánlani Dél-Krétán Makris Yialost. Ide az Aeolus utazási iroda szervez utakat. Nagyon kedves kis falu, lassan mélyülő tengerrel és homokos parttal. Látnivaló is akad bőven a szigeten, igaz elég nagyok a távolságok.
Az Emi nekünk is nagyon tetszett, szimpatikus kis apartman volt.
Tényleg a Kareszról beszéltem. Én találkoztam vele január legelején itthon. Iwiwen is megtaláltam már.
Tavaly mi autóval szerettünk volna visszamenni és kikérdeztük a Kareszt mi a véleménye róla de nem ajánlotta
Ezért mentünk vissza tavaly az Aeolussal kombinált úttal dél- Krétára.
WhiteFrost!
Most néztem végig a Kréta 2007. képeidet. Jót nosztalgiáztam, ugyanis mi is laktunk már az Emiben és nagyon jó volt. Az általatok felkeresett helyek mindegyikére ugyan nem jutottunk, de nagyobbik részére igen.
Közben leesett az is, hogy az általam oly nagyra becsült id. vez.t, a Kareszt dícsérted ugye?
Nemrég kaptam róla hírt, idén nyáron is ott volt, de sajna az idén (tavaly) már az Emi nem volt benne a kínálatban.
Üdv. szepeva
Tegnap megkérdeztem a Radisson Travelnél, hogy esetleg olyanra van-e lehetőség, hogy befizetek 2 hét nyugat krétára, de ebből csak 1 hét szállást fizetek, a másik hetet magamnak intézem (pl: Kythirán), és azt mondta a csaj, hogy elvileg meg lehet oldani, ő már csinált ilyen foglalást, igaz az utószezonban volt.