A legjobb éttermek Zorba ,Bachoss nagy adag és isteni finom akár a hal vagy a grill ételek van ajándék is nem kell mindjárt a bornak bedölni mert az árban is benne van és elég szőrnyű kiprobáltuk!!De ez csak egy javaslat
Olvasva az idei beszámolókat, az apartman felhozatalt illetően, amit az irodák kínálnak, az a gondolatom támadt, hogy beindult Pargának a sartisítása.
Emlékszem mikor tizenvalahány évvel ezelőtt voltam Sartin, az apartman amit kaptunk (és a többiek is) rendesek voltak, a falu nem volt túlzsúfolt magyarokkal.
Aztán legutóbb 2008-ban voltunk, és döbbenet volt, hogy még a sufniban is magyarok laknak, esténként nincs melegvíz, és occcsóság van.
Elkeserít, hogy Pargával kapcsolatban ilyen gondolataim támadtak. Annyira bíztam benne, hogy a "magyaroknakmindenjó" dömping elkerüli Pargát.
Szerintem ilyen sors nem vár Parga-ra. A távolság, és az olaszokra németekre szabott árak nem hinném, hogy tömegeket vonzanak Magyaro.-ról.
Szeptemberben leszünk olyan szerencsések, hogy mi is utazunk Pargara.
Idén hazaérkezőktől kérdeznék párat. Láttatok-e piacot idén? Lehet kapni búvár cuccot értek ez alatt pipát, szemüveget, békatalpat ( nem kell, hogy profi legyen)és vízben hordható cipőt (nem tudom a hivatalos nevét vagy inkább érdemesebb innen vinni?
Most hirtelen ennyi jut eszembe. A válaszokat előre is köszi.
Piac volt idén is Pargán, mi június végén voltunk. A bazártól nem messze van, egy terecskén lehet megtalálni.
Szia szatler!
Köszi a Bakasról a tájékoztatást, én is érintett vagyok.
A Symposium merre van, és milyen halételt ettetek? Milyen az árfekvése?
A Symposium a sétányon van nagyon hangulatos kis hely, nézd meg a fotóalbumomat, feltettem az utolsó vacsoránk képeit. Amúgy szerintem drága hely. De hát mi nem drága Pargán? Ha ínyenc vagy,akkor biztos bejön a hely. Amúgy mi az idegenvezetőtől első nap kaptunk kártyákat, amik arra szolgáltak, hogy a végösszegből lejött valamennyi, mert épp ott ettünk/ittunk. Ide is kaptunk, ők azzal rukkoltak elő, hogy ha a kártyát felmutattad,akkor ingyen ihattál egy üveg bort.
Ezt a bepakolás mizériát meghagyom a hölgy tagnak. Én max a ruháimat pakolom be. Persze a lista készítés szerintem nálunk is játszani fog. Mert ennyi mindent nem lehet fejben tartani, mert tuti hogy elfelejti az ember. sőt mivel egyre jobban fogynak a napok, így még izgul is kicsit. És még az is rak rá egy lapáttal hogy elmaradjanak dolgok
#1699372011-07-16 20:13:34 Válasz a #169933. hsz-ra
Én már elég sok cuccot beszereztem a nyaraláshoz, de még van mit bőven.
Ruhából valóban nem fog sok kelleni, de a strandcuccok, meg mindenféle egyebek (tisztálkodócuccok, naptejek, konyhai kiegészítők, kaják...stb.)..., hát elég sok mindent kell majd összepakolni.
Azt hiszem, muszáj lesz listát készíteni.
Én is melózok addig még egy keveset. Szóval nagyon sortársak vagyunk
Nekünk szerencsére fizetni már nem kell semmit az út tuti megvan. Csak a nyaraláshoz szükséges cuccok beszerzése van folyamatban. Bepakolás áhh ne is emlegessük. Nem tudom hogyan lesz még. Bár mondjuk szerintem sok ruhát nem kell vinni.