Szia Atosz!!!Ha az a fránya forint kevés lesz jövőre,talán egy buszos út még beleférne Lesvosra,mit gondolsz??? Az Aeolusnak szokott lenni ilyen 14/11 vagy 15/12 buszos napja úgy tudom...
Szia Zsebkutykám! Nehéz fejszébe vágnám a fát akár honnan nézem... Egyenlőre talonba, suttba vele, hisz mikor lesz még 2009.
Ha minden OK akkor 2008 után... Előbb be akarok kerülni a parlamentbe.Mié,mié?!Hát azé...Mentelmi jogot kapok és akkor mehetek olcsóbban.
Na még folytatom mert a nejem lelökött a székről,hogy miért hülyülök annyit... Meg, hogy sokan nem veszik a poent és abból csak balhék lesznek.Hát mit mondjak?-van benne sok igazság.
Visszatérve kiráz a hideg a buszos,kompos utaktól.A lefkadai buszozással aztán végleg befejeztem ezt a hosszabbtávú utazási formát.Busszal maximum Újpestig...De oda meg elvisz az én aranyosom.Ki az? -hát az
1,5-ös IGNISEM.Repűlő az ugye meg derága.Pedig Lefkadára a szlovákok repülővel jönnek,javarészük.Hisz nem messze van Lefkadához a reptér.Szóval a jövő zenéje Lesvos v.Kythera.De ha a nejem akarja folytatjuk Ny-Krétát,v.közép és dél Eviát.De Eviára már saját kocsival mennénk.Mostmár jöhet a lottó 5-ös.
Hát Atoszkám!!!Mennyire jól belejöttél a feltöltésbe!!!Milyen szép képeket rakosgatsz fel,nem semmi!Ugye a jó pap esete...A viccet pedig ÉN biztosan veszem,fiúbarátok közt nőttem fel,képzelheted,mik mentek annak idején...Nem kell ám annyira azért az a lottó 5ös,busszal is eljuthattok bárhova,bár,kicsit kényelmetlen,de ugye,a SZÉPSÉGÉRT meg kell szenvedni!!!
OFF:nekünk is van egy kis kotkodánk/Octavia/de egyszer volt az új kocsival egy balesetünk,s azóta őszintén szólva,nem ,,merek"hosszú útra elindulni vele,nem akarom ugyanis a várva-várt nyaralást azzal kezdeni,hogy ne adj isten papirokat irogatni egy esetleges totálkárról.Tudom,hogy minden elutazásnak megvan a maga rizikója,de szörnyű vagyok:féltem azt a hülye kocsit... ráadásul még most is nyögöm a törlesztést...
Mivel nem akartam uffolni,meg topicot keresni, már priviben írtam.Lesvos,Kythera marad mint cél,de a pénz az megy,mint írtam még sok ídő van, addig mindenkinél minden változik.Remény az ami marad.
Evvel a nagyátlag ugyi sajnos így van.
Zsebkutykám nagyon eltüntél nem szokott nálad ekkora szünet lenni.Ha Lesvoshoz már nem tudok,de Kefalóniához fogok nektek kedvet deríteni.
Ezt megigértem.Tudom nem csak az kell hozzá... Fel a fejjel. Volt régen egy ilyen magyar film.
Szia Atosz!Eltűnésem okát priviben megirtam,remélem,megkaptad...Gyönyörű képeket tettél fel,látom,szeretnél meggyőzni Lesvos azonban azért nem tartozik a kedvenceim közé,mert egyszerűen nincs olyan strandja,ami nekem tetszene.Próbáltam keresgélni a neten,de nincs neki.Egyszerűen Lesvost nem lehet a strandjai miatt szeretni/másmiatt biztosan/viszont Kefaloniát,azt igen...de az egy másik topic!Csumi!!! Off:persze,tudom ám,hogy nem meggyőzni akarsz...
Csak ne nagyon lövődözzzél Lesvosra.Ilyet írni,hát...
Csak már ott lehetnék, azt éntőlem mán tüzelhetsz.Meg nincs tengerpartja
Az veszi körbe a szigetet.Ezt kitanálta egy valaki, azt azóta ezt szajkózzák.Nincs a fenéket.Nem elég exkluzív.Ohh,hogy oda ne totyogjak.
Csak Miloson,Thassoson,Karpathoson van impozáns értékelhető a mi érzékeinket kielégítő öblök, kőtömbök... Nem kell a rizsa. De lehet,hogy Abádszalókon találkozunk júliba... Csubida:Atosz.