Nagyon szép beszámolót írtál köszi Miközben olvastam olyan érzésem volt mintha már én is a helyszínen lennék Már nagyon várjuk,hogy mi is indulhassunk,de még sajna mindig 14 nap
SZEVA ANDRÁS!Majd ha kifújod magad,irj!Örülök,hogy minden kafa volt Jövõre,ugyanott???Stalis-Forever?
Hellóóó !
Igen ; még " nem vagyok itthon " - tán jobb is ...
Ismét találkoztam néhány törzstaggal a Katrin szállóban - szintén 10-15 éve járnak õk is - ,
Nagyon meggondolandó , hogy egy ideig más célpontot kellene találni . Az AI mindent tönkre tett ,
a nagy utazási irodák diktálnak a szállodák vagy elfogadják a felkínált nevetségesen alacsony
x €/nap/fõ -t , vagy nem küldenek vendéget . Nagyon bízunk benne ; hogy mint ezt már máshol
sikerült elérni - itt ( ott ) is visszaállítható a régi - nem all ink. - rend .
Az AI a közbiztonságot is hazavágta , már nem csak a ....- tól kell tartani ;most már a vendégektõl
is . ........
Szia Tzotya!
Köszönöm szépen.
Ti is írjatok, majd ha hazajöttök, mert nagyon jó érzés volt visszagondolni megint. Ahogy írtam olyan volt mintha ott lettem volna
WhiteFrost
Szia WhiteFrost
Nagyon jól összeállított beszámolód kerekedett :!:gratulálok
Bõszen jegyzeteltem útvonalat,km.-t,helyszíneket-tudod az utikönyvemhez - Összeollózom Haspókéval és kész is van
Köszönöm mindkettõtöknek,hogy elöttem jártatok ott és ezt ilyen szépen meg is örökítettétek
Mi is 7 napos autóbérlést tervezünk(online).Talán pont így ,pont ezeket a helyeket végig tudjuk járni Leírásod alapján nem tûnt halálosan fárasztónak egyik napotok sem
Ugyan ez az út a miénk is csak fordított utazással Örülnék az Achliának,jó kiindulópontnak tûnik.
Benzinkúttal nem volt gondotok?Haspókéknak akadt egy pici
Chrissit kihagytátok?Miért És hol ettetek?vagy fõztetek?
Spinalongára nagyon körülményes lenne eljutni kocsival
Hu...még legalább 1000 kérdésem lenne hirtelen... bocs
Üdv,Macsosz
Szia Macsosz!
Köszi szépen, nagyon jó érzés, hogy tetszik Nektek amit írtam
Benzinkút kb 400 méterre volt a lakóhelyünktõl egy másik nagyon szimpi Aeolusos apartman mellett Crete Skynál ahol szintén van medence.
Spinalongára ha tehetitek ne szervezett úttal menjetek, mert nagyon drága, ugyanaz a kirándulás Agios Nikolaos partjától sokkal olcsóbb. Holnap pontosan utánanézek az áraknak, mert hoztam egy prospektust is
Crissire nem mentünk mert egy kicsit lebeszéltek róla, hogy nincs ott semmi
Nagyon jó kis kirándulások voltak és tényleg nem olyan fárasztóak
Bocsi!
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem.
Jól felszerelt konyhája van. Mikrohullámu sütõ, átfolyós kávéfõzõ, két fõzõlapú rezsó. Természetesen hûtõ és vannak rozsdamentes edények.
Agios Nikolaosba úgy emlékszem nem volt parkolódíj és meg lehet állni, mert van egy csomó parkoló