Már megjelent Apollon iroda jövő évi árai is??? Aeolus iroda sem akarta az utolsó pillanatra hagyni a prosi kiadását.. Igaz én a honlapjukon nem találtam meg ezt..
Most nézem az apollon tavalyi árait.. Hát van ott is emelkedés azért.. Gondolom az áfa emelés miatt emeltek ők is.. Az a baj, h csak ez a két iroda utaztat Lefkadára.. Most már persze.. Így sok lehetőséged nem nagyon van a válogatásra.. Másik iroda is szervezhetne oda utakat..
Én is megnézném a szigetet:) Szerintem csodaszép lehet a képeket megnézve:)
#1775992011-12-19 13:39:39 Válasz a #177598. hsz-ra
Szia Isti!
Az Aeolus oldalán a hasznos információk alatt találod a katalógust és az árlistát ott lehet letölteni. Vagy emailon lehet kérni postán katalógust pár nap és kiküldik.
Sziasztok,kérdezném a kedves turistákat akik saját lakóautóval keresték fel a környéket mik a tapasztalatok, camping illetve vadkempinggel kapcsolatban.Idáig a Halkidiki félszigetre jártunk de azt már ki veséztük.Továbbá van-e motorcsónak lerakási lehetőség(gumicsónak). köszi előre is az infót.Kellemes karácsonyt
#1776912011-12-21 21:13:29 Válasz a #177689. hsz-ra
Szia!
Van több kemping is Lefkadán és motorcsónak lerakási lehetőség is.
Ha megírod, hogy mikor, hányan jönnétek kb, akkor beugrom megkérdezni az árakat. Itt élek a szigeten, ha tudok segíteni, vagy kérdésetek van, keressetek nyugodtan. Tavaly a Vassiliki kempingbe jött két lakóautós magyar család és elégedettek voltak (bár ők szörfösök voltak és az egy szeles hely), de a Kastri kemping is jó, és az szélvédett.
Üdv
Miti (Eszter)
Ha fent vagytok facebook-on, ott megtaláljátok a Lefkadáról szóló oldalam, sok infóval stb, a neve: Lefkada az ezerarcú sziget
#1776932011-12-21 22:17:41 Válasz a #177691. hsz-ra
Szia,köszönöm a gyors és kielégítő választ.Júli vége Aug eleje,Tehát a konkrétabb kérdésem az lenne,van-e olyan hely ahol nyugodtan lehet Vad kempingezni?Mível 4 iskolás gyerekkel megyünk,csak 2 szer 3 szor mennénk campingba,feltőltödni Tiszta vízzel stb.Perigiali,Nydri,Steno erre felé orientálodnék és az ottani szigetekre.És még valami ,a bevásárló centerek (sárga nagy kocka,legalábbis a halkidikin ilyenek vannak) mennyire drágák?továbbá milyen utvonalon menjünk? Horvát vagy Szerbek felé Thessalonikinek. Kössszzzzzzz
#1776962011-12-21 23:03:35 Válasz a #177693. hsz-ra
Vadkempingezni hivatalosan nem lehet és nem igazán tudom, hogy hogyan szokás ezt megoldani, de majd utána kérdezek. A szigeten van 2-3 szupermarket, azok árai kb, mint bárhol Görögországban. Az utasok többsége Szerbián és Makedónián keresztül jön Görögországba, de a Hellasz.hu Autóval Görögországba topicjában vannak a szakik.
#1777472011-12-25 09:54:45 Válasz a #177696. hsz-ra
Idén ősszel tapasztaltunk olyant, hogy a gyalogúton agiofili felé parkolt egy terepjáró, olyan tetőboxxal ami kinyitva egy sátor volt. abban aludtak, aztán reggel összecsukták és csak egy tetőbox Nagyon jó ötlenek tűnt, csak kicsit drága beszerezni valami olasz cég gyártja. (igaz volt már hasonló a go trabi góba is )
Sziasztok!Érdkelne hogy mondjuk szeptember legvégén milyen idő van a szigeten?Napi hőmérséklet,tenger hőmérséklet?Köszönettel várom a válaszokat!Üdv!Knut
#1779112012-01-03 11:33:50 Válasz a #177889. hsz-ra
Szeptember általában nagyon jó nyaralásra, a tenger már meleg, az idő még meleg, de nincs tömeg...
A 2011-es év kivételes volt szeptemberben Lefkadán, mert ha jól emlékszem tán 1 esős nap volt csak. De például tavaly előtt szeptember végén napokig szünet nélkül esett az eső. Szóval szeptemberben benne van a pakliban az eső, de amikor abbahagyja, gyorsan helyre áll a rend (a meleg és napsütés).