Szia Macsosz!
Szervezkedünk és meglátjuk mi lesz belőle. Nyugat-Kréta nem nagyon hagy nyugodni.
Valóban Görögországgal nincs is probléma, de odáig el kell jutni
Whitefrost
Hát...ezzel engem is elkeserítettél
Magánszerveznék.Bár még nem tettem ilyet,de bevállalós vagyok.
A párom szerint túl merész vagyok
De nem hiszem,hogy Görögországban el lehetne veszni.
Macsosz
Szia Haspók!
Hát pont ez az én nagy bajom
De hátha csoda is történhet és lesz valami megoldás.
Ezért írtam, hogy görög tenger az biztos lesz
Whitefrost
Hát, ez esetben nem nagyon lehet túl sok okosat mondani... bátorítanálak a magánszervezésre, de nincs értelme, mert jún. 6-án sztem még biztos nem lesz fapados sem... Ha jól rémlik, akkor csak jún. 20-a körül kezdik a nyári járatokat...
Sziasztok!
Sajnos azért esett ki most Kréta, mert kb egy hetet nyaralhatunk, max 10 napot 06.06-után. Ha irodával utazunk nem fog hozzánk alkalmazkodni tehát biztos elvesztegetünk pár napot.
Felvetettem, hogy mennyünk autóval és komppal, de az nagyon hosszú kilométerben. Ami még nehezíti vissza kell jönnöm legkésőbb 06.20-ig
Tavaly kombinált úttal voltunk Krétán ami anyagilag is nagyon jó(két gyerekkel). Ezek az időpontok előszezonban vannak és nekünk pont nem jó. Nagyon várom a jövő évi indulási dátumokat, hátha még szerencsénk is lesz.
Ha valaki azért tud valami érdekeset vevő vagyok rá.
Kicsit félek, mert utazási iroda nélkül még nem voltunk.
Hát ennyi
Hát Valcsi, most bizony én is lennék szívesebben Makrin, vagy akárhol Krétán, mint pont itt, ahol vagyok.
Az előbb, amikor végignéztem a szállásos oldalalakat, akkor az eldugott kis Lentason akadt meg a szemem. (Az tetszett főleg a Fruska által ajánlott oldalon, hogy sokféle helyen vannak szállások szerte Krétán.) Lentas egy nagyon pici falu, alig van arrafelé élet, Makri hozzá képest egy nyüzsgő metropolis...
Igazából nem is menteni szoktam, hanem egy könyvjelzőt teszek az oldalhoz. Nem tudom, milyen böngészőt használsz, de felül biztos van vmi olyasmi menü, hogy "Bookmarks", és ha azon az oldalon vagy, amit meg szeretnél jegyezni, akkor csak ráklikkelsz egyet arra a menüpontra, hogy "Bookmark this page" vagy hasonló. Utána már csak azt kell megadni, hogy melyik mappába akarod tenni. Nekem vannak létrehozva különféle mappák, többek között 'Kréta'.
Ennél fapadosabb módszer, de néha szoktam azt is csinálni, hogy simán kimásolom a linkeket wordbe, és úgy mentem el.
Sokkal szívesebben lennék most én is ott, mert jól éreztem magam. A párom fel is vetette, hogy amennyiben ismét lesz a Theoróra apartmanba útja az Aeolusnak, jó volna visszamenni.
Valcsi
Az 5.képen lévő "Fehér házak"apartman sorozat előtt én is szívesen sétálgattam.(de szép is volt... )
A part menti kék székes asztalok egyikénél istenit vacsiztunk -most kicsit vérzik a szívem a képeket látva
Köszi a képeket
Macsosz
Szia Fruska
Köszi az infót!Nagyon jók vannak benne.
A német oldal kicsit megzavart.Az angol is csak egy árnyalattal megy jobban,de azt legalább értem egy kis gondolkodás után
Viszont tényleg nagyon jók az apartmanok.