Munkahelyem, egy pénzügyi vállalkozás, Görögországban nyit új irodát. Ide keresünk görögül ÉS magyarul tudó, érettségizett munkatársakat.
Hosszútávú munkalehetõség Görögországban, természetesen EU-s fizetésért. Engem kell meggyõzni a görög nyelvtudásról, és jelentkezni is nálam lehet, e-mail-ben: evantiaz@freemail.hu
Érdekelnének a TAPASZTALATOK az EUROSTAFF céggel kapcsolatban. Végig olvastam a fórumot, sõt kedves Kiscsillag, a blogodat is, de nem találtam benne semmilyen utalást róla Ez biztos az én hibámnak tudható be
SOS-ben tudna valaki némi felvilágosítást adni róluk? mennyire megbízhatóak, kérnek-e valamiféle díjat...stb.
Segíteségeteket elõre is köszönöm szépen
Jox!Ez nagyon szomorú,fõleg,hogy eddig csak jó tapasztalatokat hallottam!Az ismerõsöm is Görögországban volt animátor,de szerencsére õ jó helyre került!Sokan szeretnének animátorkodni,mert nem kell fizetni szállásért és az ennivalóért!Ha valaki kíváncsi õ kiket választott www.hotelanimation.hu
Sziasztok! 24 éves srác vagyok és régi vágyam, hogy letelepedjek Göröghonban! Több, mint 10 éve járjuk az országot, szoval kívülrõl-belülrõl ismerem, beleértve a kint élõk temperamentumját és a hozzáállásukat is! Érettségizett, jó kommunkiációs képességekkel rendelkezem, emellett erõs szinten beszélem az angolt. Jelenleg eladóként dolgozom, de voltam már sofõr, benzinkutas és újságíró is. Lényegében minden munka érdekelne, ha tudna valaki segíteni vagy lenne ötlete, a hosszú távú munkakeresésben, nagyon megköszönném!
Az Eurostaff szerintem elég megbízható. Nekünk fejenként összesen 80.000 Ft-ot kellett nekik fizetni a munkáért, de csak 5000 Ft-ot kértek el elõre. A többit akkor kellett, mikor már kész volt a munkaszerzõdés. Ilyen szempontból elég korrektek és munkát is viszonylag gyorsan találtak annak ellenére, hogy mi problémásabbak voltunk, hiszen párban mentünk volna és a párom nem beszélt nyelvet. Kintrõl is bármiben nyújtanak segítséget, ha felhívod õket! Ha pedig egy hellyel valami gond van, pl. nem jelentenek be, vagy nem azt adják, ami a szerzõdésben van, akkor gyorsan keresnek egy másik helyet Görögországban. Szerintem érdemes õket választani, fõleg! Én ha most is elõször mennék ki dolgozni, inkább fizetnék nekik, minthogy egy másik iroda átvágjon!
Bár tény, hogy ezek az irodák sok pénzt levesznek a fizetésedbõl. vagyis, ha nem iroda által keresel kint munkát, akkor több fizetést kapsz!
Nekem szerencses volt a tavalyi es az idei nyaram is. Mindket esetben Rodoszon dolgozom, ugyanabban a szallodaban. Az utazast, a szallast es az etkezest is a szalloda allta.
Nekem is állták a szállást és a kaját! De kint a szezonális munkákat többnyire úgy adják, hogy ha állják a szállást, esetleg még az étkezéseket is, akkor kevesebb fizetést adnak. Ha viszont ezeket nem állják, akkor több fizetést adnak! Ki van ez találva!
sziasztok!! mink is szeretnénk itt dolgozni mindamelett is megyünk ki most 25 én nyaralni hátha találunk valamit.. de szivesen elfogadnám ha jol olvasom kriszta levelét talán van is erre esély.. ha tudnál valami konkrétumot légyszives szolj!! elöre is köszönöm!!! e- mail> somaximo@freemail.hu
Görögországi munkalehetőség. Forgalmas éjszakai bár 21-24 év körüli csinos pincérnőt, pultost keres azonnali kezdéssel a nyári szezon végéig (szeptember vége, október eleje). A munkavégzés helye: Görögország, Tolo. A munkavégzés ideje télen 20:00 órától 03:30-ig tart. Elvárások: angol nyelvtudás. Juttatások: Ingyenes szállás télen, kedvezményes szállás nyáron. Bérezés: (minimum) 20 euro/nap. Jelentkezni, és bővebb információt kérni angol nyelvű, fényképpel ellátott levélben lehet, az alábbi e-mail címen: christiantolo@hotmail.com
Sziasztok valójában én raktam fel az utolsó toloi munkalehetőséget, csak először rossz fórumba, és ott segítettek átrakni ide. Szóval annyit tennék hozzá, hogy igen, a 20 euro nem tűnik soknak, de a nappalod szabad marad egy ilyen munka mellett, és a borravalókból elég jó pénzek összejöhetnek. Főleg nyáron. Szállásra se kell költeni még nyáron se sokat, télen meg ingyen van. Valamint meg lehet próbálni alkudozni a tulajjal a bérezésről.