elnézést a késlekedésért, megírtam a beszámolót, de kipurcant a net mire elküldhettem volna. most egy másik helyrõl írok, ha valakinek tudok segíteni galinis-kirándulásos-autóbérléses-akármilyen témában, állok rendelkezésetekre. a beszámolót pedig pár nap múlva szállítom.
a Kefalonia Rentacar-nál neten keresztül. ott helyben kiderült, hogy egy cég az Express-szel, de más árakon jelennek meg. a kef.Rentacar olcsóbb volt valamivel.
ez a legjobb rész, amikor már csak az órákat kell számolni...én most megint indítom 360 napról
biztos, hogy nagyon jól érzitek majd magatokat, tényleg gyönyörû a sziget, és nagyon kedvesek a helyiek.
próbáljátok ki a Ionio tavernát, meg a Phaedrát, meg a Sírtakit! nagyon fullosak a helételeik, és a Sirtakiban überdurva báránykeftát ettem..mmmm és szerintem egyáltalán nem drágák a kaják. körettel együtt 7-9 euró egy fõétel. és nem akármilyenek!!!
a makros gialos bícs nagyon szép, ajánlom a szélén lévõ kis kuckókat. kicsit sziklásabb, de nagyon hangulatos, és a szirteknél marha látványos az élõvilág.
Sziasztok !
Sajnos hazaértünk. A sziget valóban gyönyörû, de egy hét kevés a felderítéséhez. Megpróbálok egy fotóalbumot összehozni, a beszámolóhoz még fáradt vagyok.