Mi tavaly aug. végétől voltunk kint. ( Zakynthos) Szeptember 11.-én jöttünk haza, az időjárásban semmiféle változást nem vettünk észre. Jó meleg volt, kellemes vízhőfokkal. Idén a Thassosra megyünk szeptember közepétől. Meglátjuk hogy sikerül.
Mi 09.08.-án megyünk Thassos-ra. Volt már v.ki a Skala Potamiban a Fedra apartmanban? Ha valaki tudja merre található, megmondhatná, mert nem találok róla semmit. Érdekelne, hogy milyen a szoba, illetve az egész apartman, illetve a környék!
Már nagyon várjuk! Reméljük még jó időnk lesz.
Jön még valaki az Aelous szervezésében Thassos-ra 09.08-án?
Nagyjából mi is így szoktuk, csak engem zavar hogy olyannal akarnak megetetni amit én nem szeretnék. Ezeket a helyeket inkább kerülöm.
Most néztem a tavalyi képeidet szépek, remélem nekem is sikerül nemsokára megörökítenem a szigetet.
Még valami.
Ha hoznak "kötelező előételt", és azt felszolgálási díj címen felszolgálják, akkor nem kell annyi borravalót hagyni. Sőt, ahogy hallottam, egyébként sem "várnak el" akkora jattot (10%), mint itthon.
Ha van felszolgálási díj, akkor csak egészre szoktam kerekíteni, ha nincs, akkor 1-2 Eurót még pluszban (40 Euró alatt nem igen szokott számlánk lenni).
Ezekután, ha legközelebb is megyünk, akkor már jobban örülnek nekünk, mint elöször.
#1471342010-08-02 15:14:58 Válasz a #147119. hsz-ra
Thassoson nem jellemző.
Idén Kefalonian is ez volt. De mi nem bántuk.
Egyébként nálunk (családban) kötelező előétel is van!
Tzatziki, tarama saláta, grillezett feta, fokhagymás feta, .....
Minimum 2 adag valami, amiből 1 adag biztosan tzatziki mindig volt, és azt négyen elpusztítottuk.
Mi ki nem hagynánk!
#1471062010-08-02 12:56:25 Válasz a #147081. hsz-ra
Mit értesz az alatt, hogy kötelező előétel?
Én volt, hogy főétel gyanánt/helyett csak salátát ettem. A fiúk meg a főétellel kezdtek: girosz-tál, grill mix, kardhal stb... Az előétel részükről semmi.