Ez gyönyörűűűűűű! Na ez az amit úgy imádok!!!
Egyébként pont Kissamosból megy komp Kythirára, így akár a kellemeset a hsznossal is összeköthetem Na de most nem ez az úticél, habár ki tudja, nálam ez naponta változik
Örülök,hogy tetszik.Nálam is napi szinten változik gondolataimat néha Chania,majd a gyönyörű strandos Kefalonia-Samos-Paros-Antiparos-Karpathos váltja fel,hogy azért közben helyet adjon Zakynthosnak,Mykonosnak,Santorininek... DE Chaniáról nem mondok le,szinte megveszek azokért a hangulatos utcácskákért,tavernákért...
Majd látsz, ha Kefalóniába mész és természetesen 2 hétre...
Nem hiszel az idősebbnek. Az a legszebb hely, én ezt magamról tudom ahová legelőször utaztál.Mi így voltunk sokáig Korfuval.
El is mentünk 2x.Krétára is.De Kefalónia...Hát nekem az.Izlések és jobbhorgok... De ott még csak 1x voltunk-sajnos.Lefkadárol most jöttünk haza.Nagyon szép.
DE igenis hiszek!!!Tudom,hogy Kefa mindent visz!Egyszerűen nagyon sok a szép hely és Chaniát imádom... TE még nem is voltál Chaniába!Tessék majd elmenni/én is fogok majd,hallgass az ifjabbra is!!!CSUMI!
Én lehet hogy elmegyek Chaniába, Kissamos elvarázsolt Már csak a páromat kell meggyőzni, szegény már követni sem tud, annyi szigettel zaklatom őt
Kefalonia szép-szép (na jó, gyönyörű) de Karpathos tuti szebb... És ha Karpathosra mész saját szervezésben, akkor még Krétán is tudsz maradni 1-2 napot
Ismeretlenül is kivánok neked sok boldog születésnapot!Minden napodban legyen valami ünnep,adjon a sors neked egészséget és mindenkinek aki fontos neked.Utazhass sokat,hogy még évek mulva is itt olvashassuk beszámolóidat,csodáljuk a fényképeket.
Üdvözlettel
fruska
Nem kicsit el vagyok havazva mostanában, úgyhogy csak nagyon ritkán van időm benézni, de látom, épp jókor!
Zsebkuty,
nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Tzotya, tök jók a képeid! Jó, hogy feltetted őket, és ha lesz beszámoló, annak is nagyon fogok örülni!
Macsosz, még azt felejtettem el a múltkor kérdezni, hogy Vain mikor voltatok, hogy annyira kevés ember van ott? Először azt hittem, hogy az október miatt, de most láttam Tzotyánál, hogy azért voltak ott emberek akkor is.