Naplemente Keriben igen azt nekem is látni kell... De ezzel az a baj, nincsen jogsim, max helyi busszal tudok oda elmenni.. Azzal meg az a baj este már gondolom nem igazan jár ott.. No meg botorkálni a sötétben sem igazan jóó Még a végén olyanra lépek amire nem kellene, vagy leesek valahová:S:S
Máshol is biztos tuti a naplemente:D Vagy nem:)
A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?
Amit én tudok:
Teknős sziget - Maratonissi, laganasi öböl
Disco sziget - Agios Sostis
A hajókirándulást neked kell eldönteni, hogy "mi éri meg".
A nagy hajók Zakynthos városából indulnak.
NYARALNI VÁGYÓK FIGYELEM!
Zakynthos-ra le van foglalva egy hetem, de nem tudok elmenni. Jó lenne ha valaki elmenne helyettem!
Május 13-22-ig, péntektől vasárnapig, busszal, 250 m-re a tengerparttól önellátó apartmanban 29.000.- HUF.
Szerintem nem.. Csak most nincsen miről írni még.. Majd jön a május eleje vége amikor már sokan hazaérnek a nyaralásból.. Akkor lehet majd őket faggatni az élményekről..
Én itt vagyok,és minden egyes új hozzászólásról kapott e-mail után benézek, csak nekem még nincs mit mondani Gyűjtöm a terveket,célokat, aztán majd június elején leírom hogy mi valósult meg belőle Már alig várom hogy induljunk
Én is mindennap megnézem a forumot, gyüjtöm az infokat. Már alig várom, hogy május 13 legyen. Már azon gondolkodom, hogy a busz velünk jön e Zakyntosra, vagy azok lesznek többen akik Kefaloniára utaznak, mert akkor velük kompozik a busz? Remélem minden jó lesz, nem kell előre görcsölni
minden adja majd magát. Csak az idő meg ne álljon (és jó legyen)!
Hát ez majd kiderül meddig megy a busz.. Várjuk majd a beszámolókat a hamarosan utazóktól.. Nekem még messzebb van ez.. Júliusban lesz ez, de várom már, hogy egy felejthetetlen nyaraláson vegyek részt:) Kikapcsolódjak és felvegyem a sziget nyugalmát.. Az a baj az a 7 nap nagyon gyorsan eltelik majd:S:S:S
#1598302011-04-10 23:25:53 Válasz a #159812. hsz-ra
A Grand Tours buszai átkelnek a komppal Zakynthosra és egészen a szállásig visznek. Az Aeolus buszai nem kelnek át a komppal, de mindenkit Zakynthos városból busszal a szálláshelyre, vagy annak közelébe visznek. A többi iroda átkompolásával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
#1598482011-04-11 13:37:32 Válasz a #159830. hsz-ra
Sziasztok!
Én úgy hallottam, hogy ha csak 1 busz indul( GT ), akkor azokkal megy át a szigetre akik többen vannak. Akik kevesebben , azoknak a buszsöfőrök megveszik a kompjegyet, segítenek a bekompolni és a szigeten várja őket a magyar idegenvezető.
Mivel mi előszezonban megyünk, elképzelhető, hogy így lesz.
#1598512011-04-11 15:41:47 Válasz a #159848. hsz-ra
Mi is tavaly előtt a GT-al mentünk, szintén az első turnussal és minket akkor a szállásunkig vittek. Szegedtől más busz ment Kefaloniára, más Zakynthosra.
Ezt az információt a Grand Tourstól kaptátok? Van nekik fórumuk a honlapjukon, ott kérdezd meg ezt akkor. Melyik házba mentek?
#1598522011-04-11 16:32:03 Válasz a #159851. hsz-ra
Igazad van, most megnéztem a honlapjukat. Megdöbbentő, hogy milyen kevesen utaznak. Eddig, ha kicsivel is Zakynthos vezet 10 fővel Kefaloniára 9-en jelentkeztek az első turnusra. Még bárhogy is változhat a helyzet. A GT eddig nem adott last minut kedvezményt, lehet, hogy idén rákényszerül. Hát igen látszik az emelkedő életszínvonal. Egyre keveseb pénzük van az embereknek utazni. Tavaly előtt már az Utazási kiállításon elfogytak a helyek Zakynthosra és Kefaloniára.