Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 40
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lusa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#3960 Üzenet linkje2006-01-02 14:36:45 

én eddig 2x voltam sartin..........IMÁDTAM...sartin láttam 1x a tengert még csak 15 vagyok, sehol sem voltam tengerparton mint sartin....Anyum mindig azt mondja hogy mennyunk márshova....idén kinéztem stavrost vagy asprovaltát, bár nehezen szakadok el sartitol...mint látjátok......össze tudná valaki hasonlítani sartit asprovaltával vagy stavrossal? sokat segítene köszi!!!!!!!!!!!!!
# 41
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4047 Üzenet linkje2006-01-03 22:01:46 

Szia lusa!

Én már jártam Asprovaltán, Stavroson és Sartin is. Összehasonlítani nem akarom, mindössze megoszthatom veled a saját tapasztalataimat, a saját szemszögembõl. Elõször is Stavros. Jól éreztem magam ott is, bár szerintem nincs meg az a varázsa, ami Sartinak. Nyüzsgõsebb, nagyobb település, talán éppen ezért kevésbé otthonos, de minden megtalálható ott, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. Asprovalta nagyon közel van Stavroshoz, minsössze Vrasna és Nea Vrasna választja el õket (na és egy katonai bázis, ami miatt nem lehet egészen Stavrosig elsétálni a parton). Nekem ez a hely sokkal jobban tetszett, valahogy barátságosabb. A part szépen kiépített és rendbentartott. Minden nagyon gyönyörû, tele van virágokkal, pálmákkal. Az apartmanok, az üzletek, a tavernák, a szórakozóhelyek mind nagyon szépek. Itt is minden rendelkezésre áll, amire szükség lehet egy nyaralás alkalmával.
Nem tudom hirtelen még mit írhatnék. Talán könnyebb lenne, ha konkrétan tudnám, hogy mi érdekel?!
Sajnos én megrögzött Sarti függõ vagyok, mióta elõször odaérkeztem, Sehol máshol nem találtam még meg azt az otthonosságot, bájt, kedvességet, amit ott. Szóval Sartiról órákat tudnék ömlengeni, dehát azt hiszem elfogult vagyok. Meg egyébként már te is láttad. Remélem tudtam segíteni egy kicsit. Ha valami érdekel még, megpróbálok válaszolni.

# 42
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4051 Üzenet linkje2006-01-04 10:20:38  Sarti

Szia bogobea!
Érdekesnek találtam az írásod, ezért kérdeznék valamit!
Sartin szebb és tisztább a tenger szerinted mint Stavrosban?
Csak azért kérdezem, mert én már 3x voltam Stavrosban, és nagyon teccett a hely (legfõképp a Rendina Beach Hotel és medencéje) icon_lol.gif
A barátomat is el szeretném vinni Görögországba, de nem tudom, hogy a "nagy bemutatásnak" Stavros lenne-e a méltó hely. Sokaknak nem tetszik a partja.
És szerintem sokkal sósabb is a víz, mint Asprovaltán. (Nekünk majdnem szétmarta a lábunkat icon_biggrin.gif )
Te melyik utazási irodával mentél ki?

Üdv

# 43
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4054 Üzenet linkje2006-01-04 15:28:07 

Szia Katerina,
Szerintem ha azt szeretnéd,hogy a barátod máskor is menjen Görögországba válaszd Sartit icon_lol.gif !! Egyikõtök sem fog csalódni.
Az irodát neked kell választani,mert ami nekem jó nem biztos,hogy neked is.De elmondom én melyik apt választanám:Kostas,Vienna,Kosmas,Apollon,Asteras.A lényeg,hogy minnél messzebb legyen a központól.

# 44
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4058 Üzenet linkje2006-01-04 15:45:45 

Köszi Édeske!
Lehet, hogy megfogadjuk a tanácsod!icon_smile.gif
Tetszik a tengerpartja Sartinak!

# 45
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4083 Üzenet linkje2006-01-05 08:52:53  Sarti?

Szia Katerina!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Sarti nagyon klassz hely, és szerintem abból a szempontból szebb, hogy sokkal jobb a tengerpartja. A víz általában tényleg kristálytiszta, és a parton nincs nagy zsúfoltság. A falu két szélén levõ öblökben, akár saját "strandod" is lehet.
Üdv.:

# 46
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4105 Üzenet linkje2006-01-05 20:09:57 

Sarti szóba került az idei nyaralás tervezése során nálunk is. Mint már írtam itt mindig visszavágyunk, ha tehetjük elmegyünk ha más nem ebédelni. icon_lol.gif Én mindenesetre Sarti végében, emlékeim szerint Sarti Beach részen foglalnék szállást. Mi mindig arra a részre jártunk fürödni, mert ott homokos a part és igen sekély a víz. Gyerekekkel ez nem egy hátrány!
# 47
Andi1023
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4110 Üzenet linkje2006-01-05 21:54:10 

Sziasztok!
Mi tavaly is Görögországban voltunk(Paralia), de idén Sartira szeretnénk menni. Van valakinek összehasonlítási alapja? Melyik szállást ajánljátok, ha kicsit nyûzsisebb helyen szeretnénk lakni? Melyik utazási irodát javasolnátok, ha Békés megyébõl, max Szegedrõl szeretnénk indulni busszal? Köszi a segítséget elõre is!

# 48
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4111 Üzenet linkje2006-01-05 23:04:20 

Szia Andi!
Mindenképpen Sartira szavaznék Paraliával szemben! Sartinak megvan az a bája, kedvessége, ami Paraliának nincs (szerintem). Sartin is minden megvan, ami kell egy jó nyaraláshoz. A part nincs kiépítve, nincsenek napernyõk, napágyak (csak esetleg amit magad viszel), de éppen ettõl olyan jó. És persze nincs zsúfoltság. Napközben lehet pihenni, vagy esetleg autót, motort bérelve csodás kis öblökbe eljutni. Semmiképpen nem szabad Narancspartot sem kihagyni! Este pedig belevethetjük magunkat az éjszakai életbe, ami a hely méreteihez képest meglepõen élénk (és nagyon nagy bulik vannak!!!). Ha egy kicsit nyüzsgõsebb helyen szeretnétek lakni, akkor mindenképpen a "központhoz" közel keressetek szállást, semmiképpen ne Sarti Beachen, mert onnan kicsit messze vannak a szórakozóhelyek, tavernák. (bár a part ott a legjobb, de egyszerûbb nappal elsétálni oda, mint egy buliból hazakóvályogni hajnalban).
Én tavaly a Bella Toursal mentem Sartira. Az õ buszaik megálnak Szegeden is. Teljesen elégedett voltam velük. Az idegenvezetõik nagyon kedvesek, barátkozóak. A foglalt apartmanjaik is mind jó helyen vannak (egy kivételével, ami majdnem a hegytetõn).
Remélem tudtam kicsit segíteni a döntésben. Ha Sartit válsztod, készülj fel, hogy többé nem fogod elfelejteni! Én 4 hónapja voltam kint utoljára, de azóta számolom a napokat, hogy mikor indulhatok vissza!

# 49
Andi1023
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4151 Üzenet linkje2006-01-07 10:47:13 

Kedves Bogobea!

Köszönöm a válaszodat, remélem jól fog sikerülni a nyaralás.
Andi

# 50
Lusa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4192 Üzenet linkje2006-01-08 15:32:02 

szia bogobea!
köszönöm a válaszodat!
egy-két dolog ami érdekelne:-nyüzsgés -kávézok száma -boltok -árak -hangulat -hegyek -kirándulási lehetöség, nem szervezett..... -emberek:magyarok sokan vannak?mennyire? -esténként...mennyi ember van az utcán -reggelenként?is...

# 51
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4198 Üzenet linkje2006-01-08 17:04:26 

lusa!
Minden kérdésedre csak pozitív választ lehet adni. Sartiban minden meg van amit keresel. Sok ember, és rengeteg magyar. Gond nélkül kiszolgálnak szinte mindenhol magyarul, mert sok a magyar turista. Esténként igen nagy a nyüzsi, nos reggel persze nagy a csend hisz mindenki alszik. icon_lol.gif A parton mégis elég kellemes, nincs az a nagy tömeg mint pl. Parálián. Nem tudom milyen módon akarod a kirándulásokat magad szervezni, de akár motorral is sok szépet láthatsz, autóval messzebbre is eljuthatsz. A fak. kirándulások nagy részét így sokkal olcsóbban megoldhatod és ami a fõ, hogy a saját tempódban! Olvasgass itt egy kicsit és sok ötletet találsz erre vonatkozóan. Sarti csúcs és ennek ellenkezõjét még senkitõl nem hallottam.

# 52
Lusa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4206 Üzenet linkje2006-01-08 18:48:28 

köszi Rebeka!
Sajnos asszem félreértettél, én ezeket asprovaltárol kérdeztem...sartin már 2x voltam , tudom hogy csodás, de más helyekre is el kell jutni....csak azt kértem h valaki ezek a szempontok alapján hasonlitsa asprovaltát sartihoz....
lusa

# 53
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4207 Üzenet linkje2006-01-08 18:52:10 

Bocs Lusa, nem figyeltem eléggé! Nos igazad van, mást is meg kell nézni! Nos Astravoltának szerintem nincs meg az a bája mint Sartinak, de nem rossz hely. Az idén ott is sok ember volt és minden más. Nekem azért Stavros jobban tetszik. Mi már pár éve voltunk Vrasnában is, ami Astravolta és Stavros között van, átsétáltunk mindkét helyre. Nos Stavros akkor is jobban tetszett. Az idén szállást keresve is ott maradtunk. Van élet, kellemes helyek. Szóval szerintem inkább Stavros, ott is van egy sajátos hangulat, Astravoltán inkább érzõdik az üdülõhely, bár mindegyik az.
# 54
Lusa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4208 Üzenet linkje2006-01-08 18:58:16 

az eöbb emlitett kérdéeim alapján össze tudnád hasonlitani stavrost vs asprovaltát
???

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 4 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu