Jónak néz ki. Tavaly, mikor én kerestem szállást, ezt nem is láttam. Mikor ott voltunk, akkor 1x mentünk át erre a városrészre, leginkább azért, hogy a gyönyörű reggeli fényekbe fotózzuk a várost. (szemben a nagy fehér templom felett laktunk 5 napig) Beültünk ott az egyik hotel teraszára kávézni. Autóval voltunk, és elég nehezen találtunk parkolót, mert azon az útszakaszon tilos a megállás. Bár amennyire látom a fotókon ennek az apartmannak van saját parkolója.
Mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot, mert tavaly júliusban elég sok ilyen apartmanház nem is volt nyitva.
#2146462014-03-30 20:23:29 Válasz a #214643. hsz-ra
de ránéztél azért a bookingra? nem tudom, h skopelos town-on belül hol van ez a szűk rész ahhoz képest, mint amik a bookingon vannak, de jó sok 2 szobás, 4 fős apartman van, ahogy pontikos is írta 325-450-500 eurókért 8 napra. nem csak, h magán a szigeten de a fővárosban.
A cél a Skopelos bay nevű rész azaz a főváros melletti 1km hosszú partszakasz. Lehetőleg tengerparti ha már oda megyek. A legolcsóbb eddig egy 70 Euró/éjszaka 2 főre... 75 pedig 3 főre
Az összesen 145 Euró/éjszaka
mivel 8 éjszakában gondolkodom ez testvérek között is 1160 Euró ami kb 350.000 Ft-ra jön ki.
Szerintem ez nem kevés...
Ezért írtam, hogy nem ismerem a pontos elvárásaitokat.
Sok sikert!
A cél a Skopelos bay nevű rész azaz a főváros melletti 1km hosszú partszakasz. Lehetőleg tengerparti ha már oda megyek. A legolcsóbb eddig egy 70 Euró/éjszaka 2 főre... 75 pedig 3 főre
Az összesen 145 Euró/éjszaka
mivel 8 éjszakában gondolkodom ez testvérek között is 1160 Euró ami kb 350.000 Ft-ra jön ki.
Szerintem ez nem kevés...
#2146392014-03-30 12:17:57 Válasz a #214638. hsz-ra
Nézz rá a szállásos oldalakra is, pl. a bookingon egyáltalán nem elszállt áron láttam szállást - egy 2 és egy 3 fős szoba július közepén egy hétre összesen 370 euró, az 5-ös apartman pedig 280. Hozzáteszem, nem ismerem a pontos elvárásaitokat, de azért közel nem lehetetlen a küldetés.
Nem lesz egyszerű ez a szállás foglalás itt már látom
Egyrészt az árak jóval a megszokott átlag felett vannak, másrészt ráírtam eddig 5 számomra tetsző szállásra amiből 1 hét alatt a fele válaszolt csak
#2145822014-03-28 09:47:01 Válasz a #214515. hsz-ra
Re: Exact
Hi,
sztem Skopelos város a legjobb választás. Bár "forgatag" szerencsére nincsen, azért van egy kis élet esténként, és maga a "város" nekem nagyon tetszett.
A város dombra épült, kereshetsz panorámás helyet, v a vízhez közelit az öböl túlsó felé vezető útnál. Bár maga a tengerpart nem épp fürdőzésre csábító itt, de a látvány a lényeg, ha elűlsz a teraszodon
A strandok meg könnyen elérhetőek busszal.
Vagy választom a szép fürödhető tengerpartot, de akkor este nem lesz meg a sétálóutcás gyrosozás, vagy választom azt amire most is készülök, hogy igyekszem tengerpari szállást találni- a látvány miatt- és esténként séta be Skopleosba.
Mivel a szigetet teljes egészében autóval kőrbe szeretnénk járni így minden napra fog jutni egy -egy olyan strand ahol érdemes megmártózni a tengerben
.... azt gondolom talán nekem- nekünk- Skopleos szigete azon belül is Skopelos város melletti vízparti apartman lehet a megfelelő választás.
Skopelos arany középút Skiathos nyüzsgősége és Skyros "üressége" között
Legalábbis most ezt így látom....
Igaz az ár a komp járat miatt horror, de kit érdekel amikor a 2 felnőtt gyermekem mindkettő igent mondott arra, hogy jön velünk ... Ez nekem már a főnyeremény!!
úgy hogy irány a net és keresem a legjobb szállásokat magán foglalással 5 főre (2+3 megosztásban) Skopelos környékén- ahol gyalogosan este kényelmes sétável megközelíthető a város, de mégsem bent lakom a forgatagban.
Mint tavaly Nidri...
Ehhez kérek ötleteket akinek van tapasztalata
Köszi
Szia!
Gondolom elolvastad a tavalyi skopelosi kalandunkat. Tapasztalatunk az van. És hasonlóan hozzád, mi sem kedveljük a "hering fílinget".
Sajnos Skopelos városában nem fogsz megtalálni mindent, ami az elvárásod. A szigeten csak Skopelos városban van az a nemannyira nagy nyüzsi, mely annyira vonzó esténként, ám nincs rendes bícse. Nem tudom milyen szállásokat néztél a városban, de ami parton van, az sem olyan partszakasz, ahová én szívesen kitelepültem volna akár csak egyetlen napra is. A legközelebbi valamirevaló strand, ami gyalogosan elérhető távolságban van, a város északi karéját megmászva, a sziklák mögötti öbölben van. Oda értelem szerűen le kell "mászni".
A szigeten több nagyon szép öböl van, de oda vagy autóval, motorral, vagy busszal tudsz eljutni. A buszjárat nagyon jó, ám nagyon drága. Viszont teltházzal működik, aki teheti ezzel jár strandolni. Ezt vagy belekalkulálja az ember vagy helyben marad.
Nekünk első héten volt autónk, a második héten meg helyben voltunk.
Nekünk Panormos nagyon bejött pihenősnek, de ott is falu fíling van. A nyüzsit a naponta érkező buszok és hajók jelentik, amik a strandolni vágyókat hozzák délelőtt és viszik délután. Este "unalom" és nyugalom.
Bazár, boltok, több étterem, kávézó is csak Skopelos városban van nagyobb mennyiségben. A többi településen is található 1-2.
Úgy néz ki eldőlt a dolog- bár még közbe jöhet valami- de Skopelos lett a befutó!!
Sokáig ment a vívódás Skiathos-Skyros és Skopelos között
Mind mind önmagában szép, s mind-mind-nek meg van az előnye hátránya de valahogy dönteni kellett
Skiathos gyönyörű tengerpartokkal bír, de nekem soha nem jött be a "Sarti és Laganas" nyüzsgő feelingje.
Ennek ellentéte jobban vonz, de amikor elnézegettem Skyros fotóit nos megállapítottam azt, hogy ott még a "falu" jelleg uralkodik márpedig én vágyom azért egy minimális nyüzsire amit leginkább egy tavalyi Nidrihez tudnék hasonlítani
Tavaly volt az amikor kellemes tengerparti szállásunk volt Nidri Kertvárosi részében -Lefkadán- ám ugyanakkor esténként jó volt végig sétálni a gyrosos, fagylaltos, ám nem túl zsúfolt sétálló utcán
Éppen ezért azt gondolom talán nekem- nekünk- Skopleos szigete azon belül is Skopelos város melletti vízparti apartman lehet a megfelelő választás.
Skopelos arany középút Skiathos nyüzsgősége és Skyros "üressége" között
Legalábbis most ezt így látom....
Igaz az ár a komp járat miatt horror, de kit érdekel amikor a 2 felnőtt gyermekem mindkettő igent mondott arra, hogy jön velünk ... Ez nekem már a főnyeremény!!
úgy hogy irány a net és keresem a legjobb szállásokat magán foglalással 5 főre (2+3 megosztásban) Skopelos környékén- ahol gyalogosan este kényelmes sétável megközelíthető a város, de mégsem bent lakom a forgatagban.
Mint tavaly Nidri...