smartwings.com én sosem megyek irodával.ők mennek Kefaloniára egész jó áron.és még sosem bántam meg,hogy nem foglaltam irodánál.mindíg mindent egyénileg intézek a neten.Ezért szinte sosem vagyok olyan helyen ahol Magyarok vannak.hiszen nem azért utazom oda hanem azért,hogy Görögök között legyek.(nagyobbrészben legalább is)
#1764472011-10-12 09:01:42 Válasz a #176446. hsz-ra
Mi nem a magyarokat kerüljük, hanem a bunkókat, ami van mindenhol, egy utazáson is magyarok és görögök közt is előfordulhat De tény, hogy egyes utastársakat érdemes elkerülni, ezért is vagyok óvatos a fakultatívoknál, és többnyire a helyi szervezéssel megyünk.
Egyébként itt a fórumban is csupa magyar írogat (igaz, kis m-mel )
Szia Szabó Manyi..olvastam a beszámolódat..köszi....nagyon tetszik...számomra kedves hely...júniusban mi is ott voltunk Skalan , s végig jártuk az általad leírtakat is.
Remélem minél többen meg tudják nézni ezt a szigetet is, mert leírhatatlanul szépséges.
Old Skala nekem is nagyon megható volt...a romokkal. A panoráma az ájulás.
Nem említetted a Melissani barlangot, remélem csak a beszámolóból maradt ki és megnéztétek.
Nem tudom,hogy miképpen alakul jövőre a görög helyzet,remélem még egy utolsó görög utat be tudunk tervezni a több mint egy tucat után.
Hogy Kefalónia melyik részére, teljesen mindegy és két hétre, mint ezidáig mindig.Az a minimum.
De nagyon szívesen mennék át Ithakába is,mert szépsége, akik jártak ott azok tudják,hogy lenyűgöző.
Mint "Kefa függő" ez lenne utolsó görög utazásunk.
Aztán újra vissza a megkezdett "Erdélyországba".
#1769932011-11-05 15:36:00 Válasz a #176979. hsz-ra
Na, úgy őszintén:ki az aki biztosan állíthatja,hogy jövőre, vagy úgy egyáltalán egész életben még egyszer eljut külföldre ill. görögbe.
Remélheti maximum.A zászló mindenkinek áll.Nekem,neked, és neki is, minden szempontból. A gazdasági,a politikai, a saját anyagi lehetőségeinek változásáról pedig nem is beszélve. Talán valóban az az egy a realizmus,hogy még az országok talál meglesznek... Nemde?
Maradok a Buddhizmus egyik kifejezésénél: tudod mi van?- csak az itt és most.
Hogy mit szeretnénk az egy más tészta...
Hát,ebben teljesen igazad van!Sajnos...de mivel semmit sem tudok biztosan még remélni sem,ezért tekintek ugy a jövőre,mintha ugyanolyan lenne,mint a múlt év...elég praktikus gondolkodású vagyok,szóval nem egy rózsaszin leányregény lebeg a szemem előtt,de olyan szinten kilátástalan az egész,hogy már elkeseredni sem érdemes...ezért úgy döntöttem,mi jövőre is utazunk!