Felpróbáltam de lenyomta a szaglószervemet Nagyon drágát nem akarok venni, hiszen ez elég egyedi dolog lenne. A Balatonon, vagy a kádban a lehető legritkábban használok búvárszemüveget
Majd azért körbenézek. Még van egy kis időm felkészülni
#1270372010-02-26 09:16:03 Válasz a #126799. hsz-ra
Valószínűleg Porto Carras-ról van szó. Valóban nem a legszegényebb réteg nyaraló helye. Egyébként negyon híres bortermelő vidék. A borkombinátba be lehet jutni, lehet kóstolni és vásárolni is. Az árak 1-2 €-tól 3-400 €ig /palack.....
Köszönöm a választ a dombbal kapcsolatban. Tudna esetleg vki küldeni a Stelitsa II. apartman szobáiról képeket? timi1202 kukac freemail.hu. Meg a Paris apartman belsejére is kíváncsi lennék. E két hely között vacillálunk. Vélemények róla?
#1270432010-02-26 09:47:40 Válasz a #127040. hsz-ra
Timi!
Melyik Paris Apartmanra gondolsz, mert mint kiderült kettő is van. A Dias Zeus által reklámozott Parisba, amibe mi is megyünk a Dias lapján vannak képek. A másik, amit állítólag az Apollon reklámoz, én is csak kívülről láttam képeket...
#1270562010-02-26 12:05:15 Válasz a #126973. hsz-ra
Pedig a képen olyan kis filigránnak látszik .....
Nekünk még van tavalyelőttről egy doboznyi rák, amiket össze kellene ragasztani, mert út közben valahogy összetörtek. Ezeket a parton szedtük, már nem éltek. Na meg a barátnőm padlásán egy nagy kupac tengeri sün váz, amiket már éppen ideje lenne szétosztani a tavalyi nyaralós társaságunknak..... . (Rab szigeten voltunk Loparban.)
Ezeken kívül van egy nagy, érdekes formájú üvegem, amibe kagylókat gyűjtök. Legelőször a román tengerpartról hoztam, aztán jöttek sorba a görög nyaralások, és már tele az üveg......Az idén kell egy új.....
Tegnap nosztalgiáztam: előszedtem a Sartin készült képeket, hát el bírnék viselni az idén is egy-két hetet ott......
#1270702010-02-26 13:59:53 Válasz a #127043. hsz-ra
sancho.dl!
Emeleten 1sz. emeletes ágy is van 2.sz. nincs. A földszinten nem tudom oda ne kérjétek mert nem látjátok a tengert a szőlőtől és az előtte álló háztól. A tulaj ékszerész. Mi csak a boltjában láttuk. Későn este hallottuk hazajönni,különben a legfelső emeleten lakik. Az általad említett fényképen megnézheted.
#1270852010-02-26 16:19:07 Válasz a #127056. hsz-ra
Saturn!
Egyszer megkértem egy haveromat, amikor Göröghonba ment, hogy hozzon nekem olyan lakkozott tarisznyarákot, amit emlékbe szoktak vásárolgatni. Adtam neki rá egy kis pénzt, de úgy látszik valami másra költötte, mert hazaállított nekem egy befőttes üvegnyi halott tarisznyarákkal, különféle méretben. Mikor kinyitottam az üveget, olyan szaga volt, hogy kiégette a szőrt az orromból. Kiraktam őket az erkélyre, hogy majd a nap kiszárítja, de két hétig nem lehetett kimenni az erkélyre, ugyanakkor a szomszédok gyilkos pillantásokat lövelltek felénk ha találkoztunk. Végül is kiszáradtak és lelakkoztam őket, de szép sorban összetört mind Múlt nyáron elautókáztam mindenfelé és egy elhagyatott helyen találtam egy tarisznya rák vázat. Már minden eltűnt belőle, így se szaga se semmilye nem volt. Na azt hazahoztam, de az egyik ollója már leesett a haza úton. A sünivázak is eléggé leamortizálódtak Idén majd viszek egy ütésbiztos dobozt
#1270872010-02-26 16:24:57 Válasz a #127070. hsz-ra
Vicosz!
Megmondom őszintén nem tudom hova lesz a szoba... Csak bementem az utazási irodába hogy ekkorra és ide, ebbe az apartmanba szeretnék egy utat...
De az biztos, hogy mi voltunk az első jelentkezők, mert még semmit nem tudtak Még január elején befizettem az utat, de akkor még nem tudták, hogy is megy ez, mert ugye még tavalyi ár van és kedvezmény is, mert egyben befizettem. De a szállásról nem kérdeztem semmit. Elvileg mindegy, mert reményeim szerint úgy sem nagyon leszünk otthon. Eddig minden utamon csak aludni jártunk haza. Állandóan a parton voltunk, vagy kirándulni, vagy sétálni, vagy valami fakultatív programon. Éjszaka is sétálgattam, így nem zavar ha nem látok semmit Múlt nyáron Asprovaltában a szemben lévő kis házra nyílt az erkélyünk , de nem zavart a dolog Tudod a mottóm: mindegy hol, még egy papírdobozban is, csak kinn lehessek
#1271432010-02-26 23:30:04 Válasz a #127087. hsz-ra
Sancho.dl!
Nem lehetsz ennyire igénytelen. Pl.reggelinél láthatnád Athosz-t. Az utazási irodának csak az igényedet kellene elmondanod és a gépbe rögzítik--most sem késő.
pl.
-tengerre néző ez azért előnyös mert a tenger felől mindig fúj a szél,
-emeletes -valószínű szép lesz a kilátás,
-tv azért jó,ha esne az eső de arra is jó :megtudod a másnapi időjárást és a híreket,
-és persze a buszon hol szeretnél ülni, mert az sem mindegy...
Segítettem?