#1955922012-09-25 18:48:57 Válasz a #195580. hsz-ra
szia tothneni
Nagyon örülök, hogy írtál, akkor nyugodt vagyok. Hát a naptejet itthon hagyta, de remélem a nagybátyja,és apukája vitt:)))
Remélem meleg marad a héten neki, sokat gondolok Rá))
Alexanra apartman egyébként jó hely, az olivaligetben, grillsütővel, kerti zuhannyal, igaz utolsó ház Satin, Marmaras felé az út túloldalán, de közel a sziklás öböl és csend van
#1955802012-09-24 22:57:04 Válasz a #195568. hsz-ra
Szia Ágica2! Sartin gyönyörű az idő. Olyan meleg van, hogy csak vizben lehet kibirni. Ne izgulj, a lányod olyan feketére fog sülni, hogy, rá sem fogsz ismerni (kivéve persze, ha magas faktorú naptejet csomagoltál neki).
Hahó))
Ha valaki most olvassa a soraim, és Sartin nyaral, mondja már meg nekem, milyen az idő kint??
A Lányom most nyaral Sartin, a Sarti Beach Apartmanban.
Mivel hívni nem tudom, segítsetek nekem, szerintetek tudnak fürdeni is???
#1955262012-09-21 09:47:00 Válasz a #195521. hsz-ra
Kedves Threshold! Sajnos delfineket nem láttunk, de egy egész raj sirály jött utánunk. Kenyérdarabkákat dobáltunk a vizbe, az ügyesebbje gyorsan ki is kapkodta. Az idő ma is jó, süt a nap. Holnap jön a váltás, de mi még maradunk.
Nektek előbújtak a delfinek, mert sajna nekünk nem, de a facén mindíg fent vannaka legfrissebb delfines képek.
SARTI FEVER! Kedves Evrycs, mi is elkaptuk. Szept 2 án értünk haza és 5 én már a jövő évi utat és szállást terveztük és nézegettük, hogy miből is futja rá de nem érdekel, megyünk és kész!
Ma voltunk kalózhajózni. Szuper volt! Az idő és a tenger gyönyörű, a kapitány és felesége (Attila és Zsuzsa) kitettek magukért,nagyon szép napot töltöttünk velük. Jövő hétre jó idő várható.
Na ezt eddig nem tudtam. Akkor ez a bajunk évek óta...én is úgy tapasztaltam, hogy ragályos. Tavaly is és idén is elkapták már tőlünk.
Érdekes, mert először Sarti kíváncsiság, majd Sarti vágy lesz belőle