Sziasztok! Jön valaki aug. 8-án repülővel, az Aeolus Tourssal Agios Sostisra a Renesis apartmanba? Mi akkor megyünk, 3 házaspár. Érdekelne, hogy mostanában járt e valaki ott, és mik az új infók. A régebbieket mindíg nyomon követem, de innen nem igen van hír.
#1607322011-04-27 16:59:12 Válasz a #160721. hsz-ra
Szia Silvi!
Május 13.-án indulunk, Agios Sostisba. A Villa Mariában leszünk. Természeresen rögtön beszámolok a fontosabb dolgokról. Mivel mi leszünk az elsők akik ebben az apartmanban lakunk, szinte csak azt tudjuk róla ami a GT lapján szerepel. Gondolom akik odakészülnek érdekli, hogy valójában mi is van. Én bizakodom és remélem nem lesz semmi baki. Valójában mindenért kárpótolhat a látvány , legalábbis azok szerint akik már jártak Zakyntoson. GT -szal még nem utaztunk, de mindenki csak jót írt róluk így minden reményünk megvan, hogy jól fog telni ez az egy hét. Tehát péntek 13-nak szerencsésnek kell lennie, végülis ültünk már repülőre szept . 11.-én is és minden ok volt.
Megnéztem az uniqa biztosítónál 490 forint/fő/nap illetve családi 1100 ft az utasbiztosítás.
Györgyi
Szia Györgyi!
Én interneten kalkuláltam,és 30000 ft-ra jött ki az Uniqua Standard csomagja 12főre 10napra, szóval 2500Ft egy főre. Vagy ez csak azért lett ilyen "olcsó" a tiedhez képest,mert netes kötés? Egyébként netrisknél kalkuláltam,de holnap bemegyek személyesen az irodába és utánakérdezek
Nektek már igen itt van az indulás, izgultok?
Nekem is 2500 Ft/fő-re jött ki 10 napra. Azt nem hiszem h neten fele annyira csökkenne az ár. Sztem irodában is ugyanennyiért lehet kötni, de ma énis bemegyek érdeklődni.
Neked sincsen messze az utazás Ancsa:D Szerintem az sem mindegy mi van az utazás biztosításban.. Mit tartalmaz.. Én tavaly az Allianz-nal kötöttem meg a biztosítást.. Akkor 3600 Ft volt:) Idén picit drágább.. 3900 körül van.. Nem vészes.. Uniqa-nál is ugyanennyi a biztosítás.. Szerintem nem érdemes olyan drágát kötni.. Bár ha baj van akkor jobb ha egy középkategóriás biztosításod van:) Nehogy ne lássanak el.. No meg legyen szerencséd, hogy nem kell majd.. Nekem tavaly nem kellett szerencsére..
Tök jó annak aki indul már hamarosan..
Györgyi!!
Várjuk majd a beszámolót.. Én is a Villa Maria apartmanba megyek majd júliusban.. Úgy hogy nagyon jól jönnek majd azok az infók.. Előre is köszi mindenki nevében:)
Allianz-nál neten néztem és van valami kedvezmény.. 3900Ft-os biztosítás most 3510 Ft-ba kerül Én még ráérek ennek a megkötésével.. Július messze van még Van aki már csak 1 hónap és utazik. Vagy előbb..
#1607702011-04-28 14:29:21 Válasz a #160748. hsz-ra
Szia Ancsa!
Nálunk csak a posta van illetve K&H, a postáé olcsóbb én ott fogom kötni a BBP-t.Én még net-en nem kötöttem biztosítást, de mintha azt olvastam volna , hogy az uniqa-nál lehet. Bár biztos, h más biztosítónál is van ilyen lehetőség. Fölösleges drága biztosítást kötni, nagy értékeket nem viszünk, ha betegség lenne arra meg elégnek gondolom ezt a 350 ft körülit. Remélem nem lesz rá szükség, bár sosem lehet tudni.Már nagyon készülünk még két hét az indulásig.
Kezdjetek pakolni!!
Na, voltam az Uniquába, a legolcsóbb 250 ft/fő/nap, ez a standard, a következő kategória 400 Ft-os.
Igazából szolgáltatások ugyanazok, csak más összegig térítik ha valami bajod lesz kint.
Szóval ha nem összetördelni indultok magatokat, akkor elég a standard. Persze mindenki eldönti magának.
Na, voltam az Uniquába, a legolcsóbb 250 ft/fő/nap, ez a standard, a következő kategória 400 Ft-os.
Igazából szolgáltatások ugyanazok, csak más összegig térítik ha valami bajod lesz kint.
Szóval ha nem összetördelni indultok magatokat, akkor elég a standard. Persze mindenki eldönti magának.
Igen,igen,én is voltam ma bent Ha valaki csak olcsóbb fényképezőt visz,meg telót,akkor szerintem 250es,de ha befigyel egy laptop is a csomagban,akkor kell oda a 400as biztos ami biztos.
Jajj Györgyi, irigyellek
#1608212011-04-29 09:19:53 Válasz a #160814. hsz-ra
Ancsa!
Nagyon aranyos vagy!
Én majd akkor foglak írigyelni, ha én már hazajöttem, Ti meg indultok.
Hát az egy borzasztó érzés lesz.
De ez egy jóízű írígység (van ilyen is)
Adtok egy linket, ahol kiszámoltátok? Én viszek ugyan drága telefont+laptopot is, de nem fogok emiatt többért kötni. Nekem bőven jó a legalapabb is. Az nem számít, hogy busszal vagy autóval mész? A buszos a 250ft/nap? A héten elintézem, mert nem akarok mindent az utsó pillanatra hagyni. Ja még másik dolog, hogy a kompdíjat majd még külön kell fizetni? Az nem volt benne az árban, ugye?