Még jó a lábunk és legyalogolhatunk...
Az az igazság ha át akarok menni Nei Poriba akkor vagy a lábacskámmal vagy a dottoval tudok menni mivel mikor odaérek szeretem érezni a Görögországi sör ízét és zamatát
Sajna a nejemnek nincs jogositványa ,pedig ő anti
Mar megint felreertres tortent. En arra valaszoltam /legalabbis akartam/, hogy sajnos a mi erkelyunkrol nem lattszik a tengerpart, igy kavezas kozben nem tudjul csodalni.
Én meg arra válaszoltam.hogy fogod a kicsi kezedve a kávédat és irány a tenger vagy ott iszunk a parton egy jó frappét az egyik általad jónak mondható presszóba
BRobi, igen e napok múlásával egyenes arányba jön meg a kedvem. Az éjjel a tengerrel álmodtam, hogy a sógornőmmel ültünk és arról beszélgettünk maradni kellene még néhány napot... Ráadásul egészen jól állunk az esküvő szervezésével is, így az már nem nyomaszt annyira.
Cserrobi, mi éjjel mentünk ki jó néhányszor a partra és onnan csodáltuk a fényeket. Ugye akkor volt kis nyugalmunk a picurtól...
BRobi, igen e napok múlásával egyenes arányba jön meg a kedvem. Az éjjel a tengerrel álmodtam, hogy a sógornőmmel ültünk és arról beszélgettünk maradni kellene még néhány napot... Ráadásul egészen jól állunk az esküvő szervezésével is, így az már nem nyomaszt annyira.
Ahogy az első komolyabb napsütés megérkezik tavasszal egyből felpezsdülök, hogy mindjárt nyár és Göröghon
S ha minden a terv szerint alakul, akkor már csak másfél hónap
A bázispont a változatosság kedvéért ismét Nei Pori
Aztán beterveztem kirándulásnak Larissat, Athént, Skotinát, Leptokarian a tánctalálkozót és egy könnyü biciklizést a Stomio-nál lévő világítótoronyhoz. A többi nap még nyitott Ja és ki ne felejtsem a 12-i sörözést cserrobival
Ám, ha nem lesz kedvem hazajönni, akkor a turnus végén lemegyek Toloba és bepofátlankodok cserrobi-ékhoz , arra a 2 hétre
Azt mint igertem 1-1 Mythos-ra a vendegeim vagytok! Ezek szerint cserrobival egyutt jottok jun.12-en? /Ha mar a kave nem nyero./ A tengerpartot viszont nem garantalom.
Azt mint igertem 1-1 Mythos-ra a vendegeim vagytok! Ezek szerint cserrobival egyutt jottok jun.12-en? /Ha mar a kave nem nyero./ A tengerpartot viszont nem garantalom.
Köszönöm a meghívást, részemről élni fogok a lehetőséggel
Hogy mindketten ott leszünk-e, ez a robitól függ...de szerintem egy meleg kávéra és egy hideg Mythos-ra Ő sem fog nemet mondani
Köszönöm a meghívást, részemről élni fogok a lehetőséggel
Hogy mindketten ott leszünk-e, ez a robitól függ...de szerintem egy meleg kávéra és egy hideg Mythos-ra Ő sem fog nemet mondani