Ja és még valami hogy csak a Magyar vámos nézte meg a kocsimat és senki más.A Görögországi határon meg kiszedtek a hosszú sorbol és már nyílt is a sorompó.
Ha autópályán megyek, akkor a szerb határ elött hol tudok tankolni?Szegedre kell bemenni?
Közvetlen a határ elött van egy (azthiszem AGIP) kút, ez a Szatymazi kúttól még 20 km a határ felé. Le kell térni a pályáról és egy körforgalomnál van (GPS koordináta: N46.1897717 E19.9998234). Ez kb 1-200 méter letérő a pályáról. Tavaly ott tankoltunk.
Pár hét múlva indulnánk nyaralni - már alig várom- és most kezdtem el infókat gyűjteni. Ha abban tudnátok esetleg segíteni, hogy mennyibe kerül a 95-ös benzin a szerbeknél és a görögöknél, azt nagyon megköszönném.
Pár hét múlva indulnánk nyaralni - már alig várom- és most kezdtem el infókat gyűjteni. Ha abban tudnátok esetleg segíteni, hogy mennyibe kerül a 95-ös benzin a szerbeknél és a görögöknél, azt nagyon megköszönném.
#1070272009-06-30 06:14:59 Válasz a #106878. hsz-ra
Igazad van! Mindenki a saját tapasztalatára hagyatkozzon a fogyasztásra vonatkozóan. Egyébként azt tudni kell, hogy ha CSAK 110-120-al megyünk 130-140 helyett, akkor közel 1 literes átlagfogyasztás megtakarítás érhető el. Egyébként meg időben úgy sem sokat nyer az ember, főként úgy, hogy rizikóztat néhány rendőri ellenőrzést!
Én beállítom autópályán (Szerbia, Macedonia) a tempomatot 120-ra, és végig úgy megyek!
Közvetlen a határ elött van egy (azthiszem AGIP) kút, ez a Szatymazi kúttól még 20 km a határ felé. Le kell térni a pályáról és egy körforgalomnál van (GPS koordináta: N46.1897717 E19.9998234). Ez kb 1-200 méter letérő a pályáról. Tavaly ott tankoltunk.[/quote]
szerbián. macedónián át Görögországba
az alábbi útleírában olvastam, hogy van agy új benzinkút a szerb-macedón határnál. A mol honlapját böngészve találtam valamit ami ráillik a leírásra, konkrétan Presevo-nál. Tankolt már itt valaki? Lehet kártyával fizetni? Nekünk kb. ekkor kellene tankolni és ez a kút jó megoldás lenne.