Ugye nem gondolod, hogy megíjedtünk? Eszembe nincs vizipapuccsal fürödni! Szerintem a fiúk a félõsebbek! Õk akarnak meghalni egy kicsi seb láttán is! Bocsi, ha OFF:)))) voltam! bryam
Ebben igazad van, általában a pasik érzékenyebbek ilyen dolgokra. A vizsga sztem sikerült, írásbeli volt, az utolsó az államvizsga elõtt. Szerdán tudom meg az eredményt. Köszönöm az érdeklõdést bryam.
Jowissa ez teljesen igaz. Azok a negatív kisugárzások...Nem kell ilyenre gondolni, és nem fog bekövetkezni. De ha mégis, nem kell megijedni, tudjátok mivel álltok szemben és hogy nem veszélyes.
Legutóbb Pöpi szerkesztette (2008-05-07 22:35:08), összesen 1 alkalommal
Viszont tavaly annyi döglött medúza volt,alig bírtuk kerülgetni .Nem értettem miért sodor ki ennyit a víz .Amikor Sartin nyaraltam egyet sem láttam!Paralián miért van ennyi ?És az a baj,hogy még büdösek is voltak,mert ugye ott rohadtak a napon,amikor már teljesen kisodródtak !De ez az egy hiba volt csak !És ettõl még csodálatos nyaralás volt !Szóval nem akartam senkit lehúzni!
Fõleg júl-aug környékén van rengeteg. Kint a mélyvízben egy m2-en 30 tányér méretû vagy még nagyobbak is lehetnek. Mikor keresztfiamal elõször mentünk, még sötét volt olyan korán leértünk. Lementünk megnéznia tengert, és a kis Manó egy bazi nagy medúzával jött vissza és mutatta nekem mit talált... Haza akarta hozni, alig tudtam lebeszélni róla, aztán "viszaengedtük" a (döglött) medúzát a mamájához...
Sziasztok ! A hal szúrásról csak annyit ,hogy azért nem olyan kellemes én már láttam olyat akit megszúrt hát elég durva volt. Ez attól függ ki mennyire érzékeny rá./ Pl darázs csípés/ Jobb az ilyet elkerülni mint , hogy a nyaralásod ezért korlátozva legyen. Klassz kis tengeri cipõket lehet venni Kb 1000ft-ért.
Az biztos, hogy "vadászni" fogok rájuk, hogy megnézem õket. Imádom az állatokat és szeretem a saját élõvilágukban látni õket. Vettünk vízalatti egyszerhasználatos gépet kíváncsiságból, remélem sikerül vele egy két jó képet készítenni. Tényleg a hullámtörõben vannak kis rákok??? Mert egy két képen láttam már. Milyen állatokkal lehet még találkozni Paralián akár parton akár vízben????
Szia Ericsike! Én is láttam már jópár ilyet. Persze addig ne legyen nagy a szám, amíg át nem éltem.
Imi no para, általában a döglött példányokat sodorja ki a víz. A part közelében nincs olyan sok, és ha odakeveridik is, legalább jól meg tudod nézni közelebbrõl. Van, aki extrém sportot ûz velük, és egymást dobálják medúzákkal (ilyet is láttam már)....Le se tudod tagadni, ah eltalált. A tetején egyébként nem csíp, ott nyugodtan lehet simogatni
Rengeteg rák, medúza, halacskák, minden van. Én "könnyûbúvárkodni" szoktam, ami annyit jelent felfekszem a vízre, és csutorán lélegzek, van békatalpam meg szemcsim. Ha látok valami érdekeset lebukok. Nagyobb halakat, gyönyörû kagylókat lehet találni (hajókiránduláson volt rá lehetõség bõven).
Nekem is van ilyen gépem, tavaly vettem, de még nem használtam....De több turista mondta, hogy tök jó! Képeket is mutattak, és tényleg szép képeket készítettek vele.
Ja, a part pedig kóbor kutyákkal és cicákkal van tele...Ha esetleg ez is érdekel ezenkívül pedig rengeteg szúnyog is van, ellenük nekem az autan márkájú krémek, stiftek használtak
Mert néztem a fényképezömhõz vízalatti tokot, de pont ez enyémhez nem találtam és ha lenne is kb.50-60 ezer ft.-ba kerülni, ami kicsit soknak találok. De ha lett volna akkor talán még vettem is volna, mert ez sivatagi nyaralások során is védi a gépet. Szóval sok mindenre jó.
Szóval sok minden nekem idén lesz az elsõ.
Már nagyon várom, biztos megtapizok egy-kettõ meduzát is kiváncsi vagyok milyen a tapintása. Ezek szerint, amit írtál, a döglöt medúza is tud még csípni??? vagy ez most nagyon hülye kérdés volt????