Nyugi, a verseny eszembe sem jutott, egyszerûen azért írom a beszámolót, mert örömömet lelem benne, és remélem, hogy másoknak is hasznos vagy szórakoztató lesz. (Aztán lehet, hogy ez nem jön be, de az már nem az én bajom. ) De indulás elõtt én is elolvastam minden betût Krétáról, és rengeteg beszámolót mentettem le a gépre, és azokat összeollózva csináltam meg a saját kis "útikönyvemet", úgyhogy tudom, milyen az a tudatállapot, amikor az ember minden információra éhes.
És pont olyan hosszú lesz, mint amennyi mondanivalóm van, sem több, sem kevesebb!
Haspók, akkor hajrá, mert eddig az én peloponnészoszi beszámolóm a leghosszabb 22 oldal, de az wordben 35 volt, szóval itt kevesebb lesz Amúgy én is várom, mert imádok beszámolókat olvasni, ha jó tartalmasak!!!
Ez esetben beérem a szerény második hellyel is, mivel sajnos mi nem voltunk annyi napot, mint Ti akkor, és azért a nyaralási napok száma erõsen befolyásolja egy-egy beszámoló hosszát. Eddig nem olvastam egyébként ezt a beszámolódat, most viszont belekukkantottam, és jót mosolyogtam azon, hogy nemcsak hasonló terjedelemben írunk, hanem még a szerkezet is egyforma: nálam is ugyanúgy tartalomjegyzékkel kezdõdik, és aztán minden nap címében bennefoglaltatnak az aznapi helyszínek. (Bár végülis ez annyira nem meglepõ, egy ilyen körutazásnál ez teljesen logikus, mi meg annyit mászkáltunk Krétán, hogy az körutazásnak is beillik. )
Hogy mennyire lesz tartalmas, azt majd eldöntitek, a hossza már biztos, de az irodalmi színvonalat nem tudom garantálni, nagyjából az elsõ ilyen mûvet fogom kiadni a kezeim közül.
a hellasz.hu eddigi legterjengõsebb beszámolója még mindig szerkesztés alatt: eddig 21 oldal, és még az utolsó 5 nap nincs kész...
Haspók, akkor hajrá, mert eddig az én peloponnészoszi beszámolóm a leghosszabb 22 oldal, de az wordben 35 volt, szóval itt kevesebb lesz Amúgy én is várom, mert imádok beszámolókat olvasni, ha jó tartalmasak!!!
Szia Zsebkuty
Rákattintottam a linkre,kicsiben gyönyörû képek!
De nem tudok továbbjutni (még nem jártam a YouTubon)
A megfelelõ topikban tudnál segíteni
Köszi,Macsosz
..Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...
szerintem ezen nem kell mit eldönteni.. ez a muszály látni kategória.
Megdöbbentõen szép és különleges élmény. csak cipõt vigyetek fürdeni, nehogy úgy járjatok, mint mi
Kalymnosról meg a képek részre töltöttem fel párat, ha érdekel meglesheted a nevem alatt
OKSI!Mindenkinek szép hétvégét,nekem most kezdõdik a MUNKA!!!ÜDV!
..Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...
szerintem ezen nem kell mit eldönteni.. ez a muszály látni kategória.
Megdöbbentõen szép és különleges élmény. csak cipõt vigyetek fürdeni, nehogy úgy járjatok, mint mi
Kalymnosról meg a képek részre töltöttem fel párat, ha érdekel meglesheted a nevem alatt
Mi már így látatlanba is a szivünkbe zártuk ám Krétát és biztos,hogy nagyon fájó szívvel fogunk távozni innen is de bízom benne nagyon sok élménnyel
sajnos itt kell hagyjalak bennetek hétfõn újra jelentkezem
Mindenkinek nagyon szép hétvégét
Sziasztok!Bizonyám,jövõre valszeg Nyugat-Kréta,vagy Kalymnos...Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...IMÁDOM Chaniát!!!Látom,egyszerre dobban mindannyiunk szive!!!