#1801482012-02-27 17:10:51 Válasz a #180142. hsz-ra
Köszönöm Marcsi, folyamatosan nézegetem a Grand honlapját meg a fórumot is, de egyelőre nem tudok dönteni.
Annyit tudok, hogy augusztusban mennénk valamikor, de hogy melyik apartmanba, azt még nem. Mind szimpatikus.
Köszi az árakat is, legalább ennyivel közelebb vagyok.
#1801492012-02-27 17:16:16 Válasz a #180142. hsz-ra
Annyit szeretnék kérdezni, hogy wifi csak a Hermes apartmanban van ha jól látom? A többiben egyáltalán nem megoldható? (tudom, hogy nyaralunk, nekünk fontos szokott lenni a net, de ha nincs rá lehetőség, nem halunk bele.
#1801512012-02-27 18:11:35 Válasz a #180149. hsz-ra
megkerestem az augusztusi kompjegyeimet autó 4m25 -ig 35eur,felnött jegy 8eur. itt a vezetönek is kell külön jegy.
Vassiliki-Fiskardo
Megkérdezik a tipust, az alapján adják a jegyet.
Honda stream-et nem találta igy a kisebb autóméretes jegyet adta,visszafelé ugyanígy jártunk,ugyanannyit fizettünk.
#1801642012-02-27 22:16:19 Válasz a #180148. hsz-ra
Messinia!
Amíg lehet, foglald le a legmegfelelőbb fekvésű szobát a Hermesben!
Minden szempontból azt javaslom! Ott van wi-fi is, de egyébként a többi apartman vendégei is használhatják. Mondjuk mi tavaly épp kifogtunk egy kedves utastársat (más apartman vendégét), aki amikor rákérdeztem, mert már 2 órája valami stratégiai kapálós-kertépítős-locsolós játékot játszott, azt felelte, hogy ő 8-ig itt lesz, otthon így szokta meg, utána odaenged. Mondtam, hogy fél 9 múlt, akkor már fel is kelhet, csodálkozva nézett az órájára, hogy repül az idő a gép előtt, és fél 10-kor fel is állt, és végre megnézhettem, hogy az aznap vizsgázó lányomtól jött-e valami hír
Szóval tényleg nem létkérdés a wifi, de bizony jól jön néha, persze ha nem arra használják nyaraláskor, hogy a lecsó egész napos főzőcskézése és elfogyasztása után valahogy elüssék az időt egy unalmas görög szigeten
tapody!
Én a képeim nézegetése nélkül is vágyom vissza De azért köszi a dicséretet!
Hmm.. Érdekes módot választanak az ember a nyaralásra..)) Aki játszadozni szeret minden este az miért megy el egy szigetre nyaralni?
Azt otthon is tud.. Komolyan, ezekre a szép helyekre azért megy ki az ember mert sok szépséget szeretne megnézni.. Nem pedig netezni:D
Persze ha már van wifi felnéz az ember netre is.. Én is ezt tettem tavaly is.. De nem ültem ott órákat:)) Felkukkantottam és jöttem is:) Inkább elmentem sétálni...
Erre nekem is van egy storym.. Tavaly azzal a csoporttal is volt egy kedves utas amivel én menetem.. Nem Kefalónia volt az úticél akkor.. Szóval a buszon nagyon nagy mellénnyel volt az illető.. Ő majd bérel autót bejárja az egész szigetet, elmegy minden kirándulásra stb.. Ezzel szemben egész nyaralás alatt a medence mellett volt az asszonnyal és a kislánnyal.. Elmentek néha sétálni.. És ennyiben kimerült a nyaralás.. Szomszédos apartmanból lehetett látni a medencét.. A nap minden órájában a medence mellett volt.. Legalábbis amikor mentem az apartmanban ahol laktam mindig ott láttam őket.. Ráadásul el is vágta a kezét egy pohárral.. Még egy indok amiért nem mentek sehová sem.. Csak az volt felesleges, hogy kiutaztak.. Hiszen semmit nem láttak a szigetből.. Nem is igazan szerették az utastársaim sem, mivel "kicsit" nagyképű volt az illető....
De visszatérve Kefalóniára.. Szerintem nyugodtan válassza mindenki aki esetleg hezitál.. Megnéztem Kónyu képeit és még sok más nyaralóét is.. Tuti, hogy pl én jól döntöttem.. Mindenki aki ide utazik nem fog csalódni.. Legalábbis amit hallottam és láttam a szigetből..
Hermes apartman jó választás.. Marcsitól utánakérdeztem.. Ő csak jókat mondott róla.. Persze még sok helyen utánanéztem az apartmannak.. Mindenhol csakis jó értékelést kapott.. Pont ezért esett rá a választás..
Mindenki lázasan készülget a nyaralásra.. Én is, pedig még messze van június vége..Jó lenne már élvezni a sziget szépségét..És kint ragadni..
Még egy valaminek örülök..) Remélem nem lesz olyan zsúfolt a sziget... Lesznek olyan területek ahol nem a tömegben kell fürdeni.. Sokkal jobb amikor csak páran vagytok az adott partszakaszon..
#1801692012-02-28 08:03:28 Válasz a #180149. hsz-ra
Kedves Messinia!
A buszainknak Kyllini felé jobb az út itt válik ketté a két buszos csoport az egyik fele Zakynthosra a másik fele Kefaloniára jön hozzám.
Szerintem gyertek hozzám a Hermesbe..ott biztos a wifi...a másik két házba is beigérték de majd kiderül hogy hogy áll a dolog amint május elején leérek a szigetre.
A parkolással nem lesz gond nem nyúlnak az autókhoz belső parkoló nincs egyik házunknál sem de a házaink körül bárhol lehet parkolni. Ismétlem nagyon biztonságos a sziget és Skala is
Nagyon jól fogjátok magatokat érezni ezt tudom garantálni
üdv:Marcsi
Kefalóniára megy át a busz vagy Zakynthosra? Gondolom oda ahová több utas megy:))Tavaly legalábbis úgy volt.. Zakyra ment a busz.. Aki Kefalóniára utazott annak a bőröndjeivel kellett felszállni a kompra.. Jegyeket a sofőrök megvették mindenkinek.. Zakynthos felkapottabb sziget szerintem oda idén is többen utaznak.. De nem szebb mint Kefalónia..
A kikötőben meg vár majd mindenkit Marcsi.. Már mint Kefalónián..
#1802262012-02-28 19:58:41 Válasz a #180173. hsz-ra
Ritkán fordul elő hogy utasokat kompal küldünk át ,95%-ban buszaink egyike Zakynthoszra a másik buszunk Kefaloniára kompol át Kylliniből.Ha véletlenül több utas van valahová több utas utazna , akkor együtt kompolnak a többiekkel és a kikötőben várom kisbusszal vagy taxival a plusz főket
De ismétlem ez a ritkábban előforduló esetek közé tartozik.
Ilyen is előfordul... De mint Marcsi írta ez a ritka eset.. Mindig buszok mennek át a szigetekre.. Bár idén lehet kevesebben mennek majd a szigetekre..
#1802582012-02-29 08:21:11 Válasz a #180251. hsz-ra
Ilyet ne is mondj Isti,nem kívánhatsz ilyet!!!! Minél többen ismerjék meg a szigetet én azon iparkodom ,minél többen keltsék jó hírnevét Kefaloniának !!!!!!!!!!!!
szép napot mindenkinek!
Az Utazás Kiállításon kint leszek a standunkon szombat, vasárnap akinek van kedve vagy kérdése szeretettel várok mindenkit
Nem kívánok ilyet.. Csak ki tudja kinek fér bele a költségvetésbe egy nyaralás.. Hiszen ez sem olyan olcsó már.. Nekem még idén belefért.. Az meg nem baj ha nincsenek sokan.. Legalább nem kell tartanom a tömegnyomortól a szigeten:D
Persze tudom.. De annak is van előnye ha nincsen túrista áradat a szigeten... Lehet nyugodtan pihenni:D Jó hírrel nincsen gond:)) Szerintem csodás a sziget.. Hamarosan meg is győződhetem róla.. Biztosan szebb mint pl Zaky:)))Az nagyon nem tetszett..( Kefalónián sokkal szebb helyek vannak:D
Neked is szép napot!
Én sajnos nem tudok kimenni.. Hétvégén vár a munka.. De szerintem sokan kint lesznek..)) Annyi kérdést kapsz, hogy alig győződ majd őket:)))
Üdv:
István