#1639932011-06-01 15:54:33 Válasz a #163981. hsz-ra
Semmire nincs szükség, talán csak be kellett mutatni egy személyit vagy jogosítványt, de már nem emlékszem pontosan, az is lehet, hogy még ezt se. Meg felírta egyikünk telefonszámát, és az övét is felírta nekünk, hogy ha gond van, elérjük, ezt azért nem értettem, mert hozzátette, hogy térerő az nem nagyon lesz
Pont erre!Most már a párbeszédre is emlékeztem,ahogy a linkedet olvastam.KÖSZI SZÉPEN!
Marha érdekes egyébként,de a Daedalon nem teszi meg!Lehet,hogy csak pszichés a dolog,de mikor Törökországban voltam,rettenetesen tengeribeteg lettem a hajókiránduláson...ami azért meglepő,mert Görögországban MINDEN ÉVBEN hajózunk,és SOHA nincs bajom...szóval,mint egy halott feküdtem hason a legfelső szinten,mig a család vigan táncikált és ugrált a vizbe...aztán a vége felé elfogadtam az ottani id.veztől egy török gyógyszert,és az használt!
Még érdekesebb,hogy később odamenő ismerősökkel hozattam még egy csomaggal,és amikor Zakynthosra mentünk 2007-ben,ugy 5-6 óra szerpentinen,bevettem,és vártam a csodát,ami elmaradt!
Állitólag Egyiptomban is csak az ottani hasfogó bánik el az ottani hasmenéssel...
Még egyszer köszi!
üdv zakyról!
még teljesen új vagyok itt a fórumon, bár az igaz, hogy olvasgattam, de még nem írtam soha. most, hogy itt vagyunk gondoltam én is írok. a georginaban lakunk, szerintünk jó, szombaton érkeztünk egy hétre. a buszút nem is tűnt nagyon hosszúnak, elment és jó volt a busz meg a soförők. szombaton reggel érkeztünk kicsit kellett csak várni a szobára, miután elfoglaltuk ledőltünk egy kicsit és utána mentünk a megbeszélésre. befizettünk az idegenvezetőnél, szigettúra busszal, szigettúra hajóval és görög estre. így a pénteki shopping kirándulást ingyen kaptuk!! a hajós volt legelőször, nagyon tetszett még soha nem voltunk ilyen kiránduláson. háromszor álltunk meg fürdeni, a helyeket már nem tudom, bocsi. a hajón volt bár, de kicsit drága, bár mi ettünk egy salit meg vettünk két jó hideg mythost:) másnap volt a buszos, az még jobban tetszett, mert még több mindent láttunk, mint előző nap és nagyon sokat fotóztunk. csak magyarok voltunk a buszba, és az idegenvezető reggeltől visszaérkezésig egyfolytában beszélt, csupa érdekes dolgokat tudtunk meg a görögökről. én eddig mégcsak egyszer voltam görögben régen, még a szülőkkel a barátnőm még soha, nekünk szerintem még nagyobb élmény mint a azoknak akik már voltak. a buszosnál megálltunk a hajóroncsnál felülről is, talán az volt a legnagyobb élmény nekük, hogy mi is ott jártunk és már saját fotónk is van róla!!!! meg a másik ami még nagyon tetszett az olajüzem volt még reggel, meg a legutolsó program, amikor ráláttunk a fővárosra. az is gyönyörű volt. tegnap meg mentünk a görög estre, mi még soha nem voltunk ilyen esten. kampiban volt az est, a hegyekben, nagyon jó a kaja és korlátlan a bor:) ez sem utolsó szempont. volt müsör is, sőt még mi is táncoltunk. ma csak pihizünk, meg fürödtünk a tengerbe. holnap már sajna utolsó nap, nagyon maradnánk mlg egy hetet, de tuti még visszajövünk. nagyon beleszerettünk a szigetbe! holnap este még megnézzük a várost a busszal meg lesz majd 3óra szabadidő, a megmaradt pénzüket még elköltjük
köszi a korábbi munkátokat, mert én is sok infót tudtam meg innen.
A képek alatt bal oldalt van olyan funkció, hogy vetítőgép, sokkal szebbek a képek úgy,mert nagyobbak, s nem kell egyenként lépkedni. Csak annak aki nem tudja
Megnéztem a képeidet Schumy.. Hű nagyon szépek lettek.. Már vágyom is oda.. És milyen sok képet készítettetek egymásról.. Nah rólam közel sem lesz ennyi kép Nem lesz aki csináljon... Sebaj:D
Gratulálok a lánykéréshez!! Sok Boldogságot:)
Meg még hogy rossz idő volt.... szofkaja nem tudom hol fényképezett... végig meleg volt, néha egy két felhővel, de az kellett is, 10 perc esőcsepegést meg ki lehet bírni 2szer a héten..no mindegy. Örülök, ha pozitív töltést tudtam adni a képekkel Most már én irigykedhetek,mert te hamarosan mész..
már csak 70 napot kell végigszenvednünk, és indulunk is a földi paradicsomba =)
tényleg nagyon szép és kulturáltnak tűnik az apartman...legalább is a képeitek alapján.