#1010542009-05-24 10:33:48 Válasz a #101050. hsz-ra
Szerintem érdeklődj a Dias Zeusnál, évek óta a tulajuk, Jorgos Nanakos bérli tőlük a szállásaikat. Hátha ők tudnak mondani valamit. Lehet érdemes valami hátsó dumával elkérni a számukat?
#1009202009-05-23 15:56:30 Válasz a #99707. hsz-ra
Szia Kónyu(Árpi)!
Én a tengeres megyek a tenger mellé, nem sokkal utánatok.
Mi délre(délnyugatra) megyünk. Nem sok mindent olvastam arról a részről, de lagalább én is megtapasztalom milyen arra, onnan is tudok majd élménybeszámolót írni.
A tiedet is várom. (ne múljon el hamar a nyaralásotok)
Én tavaly is néztem Thassos időjárását (előre tervezéssel) és olyan volt amilyennek írták, de valóban nem lehet erre hagyatkozni, már csak az itthoni időjósokból kiindulva - eső lesz, de helyette 40 fok meleg ........
Az időjárásjóslatoknak semmi értelme nincs, max. 2-3 napra előre lehetséges, a távolabbi előrejelzések az előző évek hőmérsékletei alapján készülnek, tehát a lényeg, hogy nem ELŐREJELZÉS, hanem JÓSLAT!!! Magyarul érdekességnek meg játéknak jó, de nem érdemes foglalkozni vele!
Telik az csak lassan!!!!!!!!!Én minden nap elmondom a munkahelyemen hány nap van még hátra.Azért már sokat csökkent azóta amióta befizettem.
És lassan az időjárás is jobbra fordul a szigeten.Néztem az előrejelzést,a jövő hétre már 27fok körül lesz.
Kitartást mindenkinek!!!!!!!!!!!