Sajna komp menetrend még mindíg nincs de amint kijön rögtön rakom fel nektek is. Május elejétől kint vagyok Kefalonián, szeretettel várok mindenkit! ,
Milyen szerencse hogy minden görög sziget más így ezt az országot nem lehet megunni!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot Neked is
Nagyon nagy igazság, hogy ezt az országot nem lehet megunni!
Gondolom, hogy már Te is alig tudod kivárni az indulás napját
Közben az a dilemmám támadt, hogy a friss nyári menetrend meddig lesz érvényes. Az eddig látottak alapján aug. 31-ig szokták kiadni.
Nekünk viszont éppen szeptember 1.-én, ráadásul szombaton esedékes a kompozás. Van arról tapasztalatod, hogy ez mennyire befolyásolja a járatokat? Egyik napról a másikra csökkentik őket, vagy alkalmazkodnak a forgalomhoz?
Nem gondolom, hogy azért mert hónap váltás van, vége is lenne a szezonnak.
Sok függ a komptól, mert előtte lenne tranzitszállás, de ha csak a reggeli járat marad, akkor semmi értelme.
Én is tervezem Krétát, de valahogy mindig találok mást, ami elsőbbséget élvez. (és imádok autókázni, Krétára ez nem menne)
Már miért ne lehetne Krétára autóval menni?
Én pont így szeretnék, csak lenne rá elegendő kavics
Vannak a Youtobe-n videók, részletek a filmből.
Én tegnap ezekből mazsoláztam egy keveset.
Meg van néhány régi felvétel a szigetről, ezek is érdekesek, pl a földrengés utáni archívok, vagy 1964-es képek is
Én is számolom a napokat már. Nagyon várom. Mi már 2 éve elhatároztuk, hogy ide megyünk nászútra, aztán majdnem elcsábultam Krétára, de biztos nem fogom megbánni. Többen mondták nekem is, hogy ide el KELL menni.
Ha jól gondolom, én az elsők között leszek, aki megy innen, úgyhogy majd hozom az infókat.
Szia Nikóca!
Látod, csak összefutottunk ebben a topkiban is
Remélem tökéletes nászutatok lesz!
Tavaly nagyon dícsérte valaki a szállodát, amit választottatok, ha emlékeim nem csalnak
A friss infókat, pedig várni fogjuk, tőled is
#1811472012-03-21 11:58:12 Válasz a #181145. hsz-ra
Hát igen Melus, látod...
Én is remélem, nem hiszem, hogy csalódni fogunk. Köszi, utánanéztem, tényleg dicsérték már itt a szállodát.
Bár előzőleg más oldalakon azért utánajártam én is... mégiscsak nászút
Ti hova mentek? Lehet, hogy írtad, de most nincs időm visszanézni.
#1811502012-03-21 12:42:18 Válasz a #181149. hsz-ra
Néhány éve megfogadtam, hogy ilyen messzire nem megyünk rövidebb időre.
Mire belejönnénk, már vége is lenne!
Inkább a szálláson spórolunk, csak az idő hosszabb lehessen
Úgyis csak aludni kell
#1811532012-03-21 13:59:10 Válasz a #181144. hsz-ra
Melus, lehet ám Krétára autóval menni, de idő is meg pénz is valóban.
Nem győzök szemezgetni a videos tippjeidből, nagyon jó ötleteket adsz, aztán persze órákra itt ragadok a gép előtt. Pedig főzni kellene.
Nekünk is kezd körvonalazódni az időpont, aug. közepén lenne jó, ahogyan látom eddig aug. 11-e a befutó, de még a páromon múlik, hogy kint mit szólnak hozzá, hogy engedik el stb.
Szivesen mennék én is szeptemberben, de ugye nekem már munka van akkor, igy nyári szünetben kell most megoldanom. (minden éven nem mehetek szeptemberben nyaralni:))
#1811552012-03-21 17:02:01 Válasz a #181154. hsz-ra
Igen, láttam, hogy Ti is akkor mentek, bár még nálunk az utána következő hét is sanszos, csak nekem akkor már lejár a nyári szünetem, tehát, csak a 11-e lenne a legjobb.
Igen, saját autóval megyünk. Mi imádunk igy autókázni, bárhol megállni, szétnézni, jókat kávézni útközben. Mondjuk csak a párom vezet, de tavaly a Tolo távot is levezette alvás nélkül - ez pedig valamivel közelebb van.
#1811582012-03-21 17:58:41 Válasz a #181143. hsz-ra
Szia Melinda!
Álltalában az előszezon megeggyezik az utószezon menetrendjével.A főszezon júli -augusztus ...még nem kéne aggódni a komp miatt hol van még szeptember:)