Idén a mi buszunk is vitt kb. 15 hűtőtáskát, de az apollonos sofőrök egymásra pakolták őket a csomagtérben, és simán elfértek. Igaz, idén nem láttam olyan utast, aki 3-4 utazótáskával jött volna egymaga.
Mi 8-an 6 utitatyit vittünk, az se volt tele, és a sofőrök megdöbbenve kérdezték, csak ennyi, biztos csak ennyi????! Mindíg úgy pakolok, hogy hazafelé úgyis több lesz, az "apróságok" miatt.
Már éledeznek az utazási irodák, pedig még alig érkeztek haza az utolsó fecskék. Az Anetttours honlapján is akad néhány jövő évi ár. Nem sokat emeltek, ha egyáltalán emeltek valamit rajta.
Velük szemezek, jó lenne náluk egy dupla turnus júniusban vagy szeptemberben.
Fent vannak a Neoline/Kalandozastravel árai a www.kalandozastravel.hu honlapon változtak a szeptember végiek emelkedtek, de vannak nyári akciós áraik.
Főszezonban 39.900-ért 7 éjszaka, ha március 31-ig egyösszegben kifizetem. Nagyon jónak tűnnek. Idéntől Parga az új úticéljuk Leptokária és Nei Pori mellett.
Nekem sem válaszolt az Apollon, de ők tavaly szinte az elsők voltak.
Szerintem január elején várhatók. Még az elmúlt idők last minute-jeik vannak fent a honlapjukon.
Köszi az infót Knut!!! Dias Zeusz travel utazási irodának mikor jelenik meg a 2011-es árai? Tud erről valaki valamilyen infót?
Dian77!
Hol kell kérni a Neckermann katalógust? Köszi:D