#1542322010-12-17 14:57:40 Válasz a #154223. hsz-ra
Nekem postán automatikusan küldték a katalógusokat, mert tavaly velük voltunk Rodoszon. Ha jól láttam akkor a honlapjuk megújult külsővel jelentkezik és ott is lehet rendelni!
Szerintetek van értelme Aeolus útra nem itthon hanem kint Szlovákiában befizetni??Ha jól emlékszem a kinti kedvezmények mindig jobbak az itthoninál,de ez nem100%.
Szerintetek van értelme Aeolus útra nem itthon hanem kint Szlovákiában befizetni??Ha jól emlékszem a kinti kedvezmények mindig jobbak az itthoninál,de ez nem100%.
#1542542010-12-19 13:34:04 Válasz a #154232. hsz-ra
Szia Dian77!
Mi is velük utaztunk idén Kosra,de nem küldték nekem meg automatikusan a katalógust,így kérnem kellett a chaten keresztül.
Egyébként tavaly írták,hogy nem is fognak nyomtatott katalógust kiadni a környezetvédelem miatt,erre most megint mégiscsak van...és ami mégborzasztóbb,rendeltem is,pedig nekem is nagyon fontos a környezetem.Talán a papír újrahasznosítható
#1542632010-12-20 18:53:34 Válasz a #154254. hsz-ra
Zsebkuty! Én sem számoltam vele, mégis küldték. Ha valamelyik utazási irodának kell a katalógusa én is neten szoktam megrendelni! Ez valami kivételes eset volt.....
Most néztem az árakat a Grand Tours-nál... Úgy látom mintha az árak kicsit csökkentek volna... Nem tudom ki hogyan látja ezt aki nézte már ezeket... Kíváncsian várom a többi iroda ajánlatát is..
Menet közben átfutottam az árakat egy két helyen az apollonnál.. Mit ne mondjak a tavalyihoz képest néhol nagyon felcsapták az árakat... Csak lestem milyen magas árakkal dolgoznak idén.. Ha ez a kinézett hellyel kapcsolatban is így lesz majd tuti nem őket választom:) Érdekes mert megnéztem a Grand Tours iroda 2011-es ajánlatát is és ott mintha csökkentek volna az árak... Sokkal kedvezőbbek találtam mint az Apollon ajánlatát.. Várom majd a többi iroda ajánlatát...