#1812802012-03-24 19:11:04 Válasz a #181278. hsz-ra
Látod, látod, a női agy pontos számolgatása..
Tulajdonképpen a benzin és a komp együtt jelent igazán többletköltséget, de egyelőre engem is jobban izgat Kefalonia, annyi sok szépet írtatok róla. (arról már szólni sem merek, hogy még Zakynthossal is próbáltam összehasonlítani. )
És pont ma olvastam egy nagyon jó kis beszámolót a neten Kefaloniáról, ami elég meggyőző.
A nagy spórolós nálunk én vagyok, a párom mondja, hogy menjünk nyugodtan nem oszt nem szoroz, és nem akarja utólag hallgatni, hogy miért nem amoda mentünk... Nőből vagyok, ezért agyalok, hogy pénzügyileg hogyan járnánk jobban, hogy a kecske is jóllakjon...
Már a tavalyi nyaralás végén is Kefalóniára voksoltam.
Ne az agyadra hallgass, hanem a szívedre! Végülis nő vagy, nem? És őket, állítólag, az érzelmek vezérlik
#1812832012-03-24 19:29:24 Válasz a #181280. hsz-ra
Igen, igen Medinek igaza van!
Különben is az ember egész évben spórol, már ha nem milliomos.
A nyaralás ne erről szóljon, spórolj most, hogy ott ne kelljen
#1812872012-03-24 20:53:48 Válasz a #181282. hsz-ra
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Ha páromnak mindegy, akkor nem is tudom miért kacsingattam másfelé.
Akkor előszedem az érzelmesebb énemet, nem mondok le az eredeti tervről.
Hű Miskolciutas nagyon klassz az akváriumban a homok..
Ezt többet nem választod ketté.... Mármint a 2 színűt.. Ilyet én is akarok.. Eddig nem hoztam haza sehonnan sem homokot emlékként.. Azt hiszem ezt idén el kell kezdeni.. Nagyon klassz.. Gyorsan meg is jegyzem, hogy hol találok ilyet!!
Igen Melus.. Sajnos az ember egész évben spórol a nyaralásra..
Tuti nagyon szép lesz Kefalónia.. Ha hazajöttem már el is kezdek a jövő évire félretenni..
De addig még előttem áll ennek a gyönyörű szigetnek a felfedezése.. És ilyenkor ebben az 1 hétben szeretné magát az ember jól érezni.. Nekem tavaly is egészen jól sikerült.. Nagyon jól ki tudtam kapcsolódni..
Isti,ha más érdekességekre is vágysz,van egy hely a szigeten,ahol "gyárilag" lyukas kövek vannak a strandon-ha lesz időm teszek fel képet-...nem biztos az emlékezetem,de északon Sami mellett,vagyis előtt kellett elfordulni balra...majd Marcsi elmondja a nevét a helynek.
Nagyon érdekes,hogy mi alakitja igy ezeket a köveket./Én köveket is szoktam hozni.../
Miskolciutas!
Minden érdekesség jöhet... Szeretem az ilyeneket.. Tavaly Zakynthosról a Navaggio öbölből is hoztam köveket pl.. Nagyon szép fehér..
Sőt van olyan ismerősöm aki hozott haza tengervízet.. Még mindig ugyan olyan tiszta.. Pedig már több éve meg van neki.. Csupán a műanyag kupakot tette tönkre a sós víz..
Annyi látnivaló lesz a szigeten, hogy meg sem tudjuk majd nézni.. Pont ezért megyünk sok programra.. Minél többet lássunk a szigetből..