Az előző hsz forrása is: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Camping Daedalos - Skala Sotirától északra üdülőtelep jellegű kempingm közvetlenül a parton.
Te.: 25930 58251
felnőtt/sátor 5/2,50 Euro körül
(Forrás: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Thassosra utazók figyelmébe ajánlom:
"Az Eros 2 kirándulóhajó hetente 3-4 alkalommal egész napos kirándulásokat tesz a sziget körül, közben fürdöző és pecsenyesütögető szünetekkel. A hajó a Régi kikötőből indul 10 órakor."
Ára: 28 Euro, Tel: 25930 22285
(Forrás: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Szia Woody!
Tavaly voltunk a Lioliosban. A beszámolómban is említem, valamint a képeim között (a végén) több fotót is találhatsz. Kívülről és belülről is. Mi szerettük, de leginkább csak aludni jártunk oda. Közel volt nagyon a homokos partszakaszhoz, így éjszakai fürdéshez is ideális. A másik szállást nem ismerem, feljebb volt a parttól az biztos. Kívülről láttam, más jellegű apartman, több emeletes. Ha van konkrét kérdésed még, szívesen válaszolok.
Üdv,
Mamin
Segítséget kérek. Az Aethrion és a Liolios apartman között vacilálunk, sok info ezekről nincs. Ha valaki tud képet a szállásról (kívül, belül), illetve infóval szolgál, azt megköszönném, mert a héten szeretnénk foglalni és jó lenne tudni, hogy melyik milyen.
Igen! így lesz szép sorjában .Ha Sartiban sokan lesznek,ami valószínű nem nagy gond már hozzászoktunk,és csak 5 nap,inkább Thassosra gyúrunk, és talán elkerüljük a tömeget,ha nem akkor is kibírjuk valahogy fene bánja csak már ott lennénk!
doro!
Nagy a kocsi és csak hároman megyünk,ha gondolod egy utazótáskával kevesebbet viszek és beférsz.
Kónyu!
Ez nagy duma volt,megnevettettél.
Amúgy én alergiás vagyok a csípésre,de szerintem,ha madár nagyságúak lennének a szigeten,az sem nagyon tartana vissza.Had csípjenek,csak ott legyek végre!!!!!!!!!!!!
Kónyu!
Jól teszed!
Mi is csak kalciumot vittünk a méhcsípés miatt, de az is az apartmanban volt, mi meg általában ott csak éjjel tartózkodtunk, tehát sokra nem mentünk volna vele. De nem is bántott egy sem. Sőt, ahogy már írtam, Thassos óta itthon sem félek tőlük.
Amúgy nem jársz messze az igazságtól, a cápák már megjelentek, csak egy másik topicban.
D.
Már megint jön az ijesztgetősdi? Most jönnek a kígyók, aztán a cápák?
hagyjuk már abba ezt a méhesdit, ezek szerint ott sem haltak még ki, engem tavaly 2 is megcsípett 2 nap alatt egy Szamosangyalos nevű szatmári faluban. Nem nyitunk róla egy topikot? Vagy hívjam a Fókuszt-t, esetleg ürítsük ki a falut?
Mintha nem lenne más téma Thassossal kapcsolatban.
Mi júni első 2 hetében megyünk, és kövezzetek meg, könnyelműen se lángszórót nem viszek magammal, sem vegyvédelmi ruhát