Szisztok,
Valaki tudna nekem segíteni pár infóval a Réna apartmannnal kapcsolatban. Valamint azzal, hogy Paralia-ból hogy a legegyszerûbb és esetleg legolcsbb eljutni Athénba??
Mink a Car- tourral utazunk ki , tud valaki valamit erröl az apartmanrol?? Nem lessz nehéz felimerni minket lessz köztünk egy örült kaloz is hosszu ösz hajjal )))DD
sziasztok ! mink agusztus 25 én megyünk 5 en az ion apartmanba,,paráliára hangos egy társaság leszünk.. egy hétre csak de az is isteni lessz remélem.. szeretnénk kint összefutni magyarokkkal jo volna valamit összehozni is alehetöségekhez mérten. kecskemétiek vagyunk..
Nem közvetlenül váltunk titeket mert mi szept. 2-tõl megyünk (kedd) az Odysseia apartmanba autóval.
Egy kérdésedre tudom a választ: Azt hiszem az üzemanyagárak 10-20ft-al drágábbak mint jelenleg nálunk.
Szia!Nézelõdök ,de nem mindent találtam meg és hátha meg tudok valami újat!Akkor ti fogtok váltani minket!Buszos lessz?
Köszönjük jó kívánságokat és viszont nektek is!
Üdv:Joci!
Szia!Nézelõdök ,de nem mindent találtam meg és hátha meg tudok valami újat!Akkor ti fogtok váltani minket!Buszos lessz?
Köszönjük jó kívánságokat és viszont nektek is!
Üdv:Joci!