A cél a hegyen lévő régi Skotina megtekintése lett volna. Gondoltam, ha már ott vagyok megnézem azt is, mivel lent csak irányító táblák voltak, melyeken nem volt távolság, ezért azt hittem nincs messze. Tévedtem
A templom felújítását nagyjából befejezték.
Mire vagy kiváncsi kaja ügyben ? Az Atos étterem Nei Pori déli végénél található a Posidonos és Samaraki utca sarkán.
A menetrend átszervezésével, valószínüleg megszüntették azt a vonatot, vagy megemelték a jegy árát.
A fotóalbumok ma reggeltől tekinthetők meg
Nagyon köszönöm a segítséget, amit ezen a fórumon (ebben a témában) kaptam. Végül úgy döntöttünk, hogy az Anetttours-szal megyünk Panteleimonas Beach-re a Hotel Afroditi-be. Nem kizárt, hogy elkirándulunk Nei Poriba és ha lesz olyan infom, ami érdekes a témába akkor utána megírom nektek.
Mégegyszer Köszönünk mindent!
Gergő
#1052992009-06-19 10:14:18 Válasz a #105262. hsz-ra
Szia Robert!
Szeretnék gratulálni a képeidhez,nagyon szuperek-élesek-szépek lettek,a helyszinek pedig fantasztikusak!!!
Köszi a jókivánságodat,én is kivánom,hogy sok-sok éven keresztül mosolyoghass igy a tengerparton,ahogy az avatarodon látszik!
Sziasztok,
kíváncsiságom már megint kielégítésre szorul,
de olyan segítőkészek voltatok eddig, hogy
bátran merek kérdezni
Nei Poriba autóval megyünk és pár oldalon azt olvastam h a Macedón határon való átkeléshez kötelező utasbiztosítással és valami tranzit vízummal kell rendelkezni.
A neten minden hivatalos oldalon 2006os infók vannak
A mostanában arrafelé bolyongóknak van valami információja erről?
Nagyon köszönöm!
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy Nei Pori-ból milyen úton módon lehet eljutni Paráliára pl vonattal??
Előre is köszönöm!
Szia Sanyec,
Nei Poritól Katerini-ig tudsz vonattal utazni. Ott át kell szállnod a buszra, hacsak nem akarsz bő 1 órát sétálni
Kateriniben a vonatról leszállva egyenesen előremész a kereszteződésig és ott balkéz felé lesz a buszmegálló. Legyen nálad apró, mert csak az automatából tudsz jegyet venni. Az automata szemben a másik megállóban van.
Busszal ugyan ez a menet, csak hosszabb időt vesz igénybe. Nei Pori-Katerini-átszállás-Parália.
#1056102009-06-21 15:30:43 Válasz a #104940. hsz-ra
Sziasztok!Görögországba hol vannak vidámparkok?????de nem vizi vidámpark,hanem a rendes vidámpark!!!nei poriból indulnánk....meg nei poriba vagy platamonasba lehet bérelni jetski-t?s ha igen hány euróért??Larissába és paráliára hogy,s mennyiért lehet eljutni?Elöre is köszi