#1301492010-03-30 19:35:05 Válasz a #130080. hsz-ra
Szia Bobesz!
Mi is a Zante Sun-ban fogunk megszállni, idén júliusban. Eddig amit olvastam róla, meg voltak vele elégedve
Itt is találsz még értékeléseket a szállodáról.
#1301382010-03-30 17:01:03 Válasz a #130132. hsz-ra
Szia Ági!
Ahogy olvasom, a Vasso studióban voltatok. A Nikolas és Vasso nem egy tulajdonos kezében van tudomásod szerint? A csoportotokkal volt valaki, aki a Nikolasban volt? Kétségek között vergődök, kérlek válaszolj, ha tudsz. Köszönöm.
Mi Zakynthosi Laganason voltunk az Aeolussal, a Vasso házban. Nagyon jó volt, nagyon tetszett, ha újra mennék arra a szigetre csak oda. Szerintem ez attól is függ, hogy hogyan fogadnak az apartmanban. Itt a Mama Vasso (ez volt a neve) az alsó szinten lakott, mindennap takarított, járt, kelt, öntözte a csodálatos virágait a kertben, és néha főzött is a nyaralóinak. Mi utolsó előtti napon cukiniból és fetából készült fasírtot kaptunk. Isteni volt. Mindenképp sokat jelentett, ennek a hölgynek a jelenléte! Kaptunk tőle olívaolajat, azt mondta, ahányszor eszünk belőle ő mindig integet nekünk. Hát ...tényleg sokszor eszembe jut!
#1301042010-03-30 10:57:34 Válasz a #130080. hsz-ra
Szia Bobesz!
Régebben már írtam a szállodáról valakinek a kérésére, de bemásolom neked:
Nekünk tetszett a hotel felépítése, a hátsó részen kaptunk szobát (csendes volt és a nagy hőségben kellemesen hűvös), az étterem pedig úgy volt kialakítva, hogy arról egy nagy terasz nyílt, ott ittuk meg mindig a reggeli utáni kávét. A terasz a medencére és a tengerre nézett, király(női) érzés volt ott üldögélni. A medence mellett pedig egy lépcsősor vezetett le a szálloda saját tengerparti részéhez. A személyzet nagyon kedves volt, családias hangulatú. Félpanzión voltunk, nagyon finom kajákat – svédasztal – ettünk. Egy héten egyszer görög est, akkor zaj éjfélig, különben nagyon csendes volt, jól lehetett aludni.
Ha több info érdekel a szállodáról, látogasd meg a www.zantesun-hotel.gr oldalt.
Bobesz! Hát tényleg jó erőnlét kell a bicajozáshoz mi is ki próbáltuk Korfun. A mai napig nemtudom,hogy csináltam de olyan emelkedőkön feltekertem amit nem néztem ki magamból . Valószínű at utazási láz hatására sikerült. De aztán átnyergeltünk robogóra 10euro/nap azzal teketegtünk. A két bicaj 12euro volt. De mint írtad neked nincs jogsid. Addig pedig edz rá a tekerésre . Üdv Erika
#1299662010-03-28 12:53:11 Válasz a #129950. hsz-ra
Szia Bobesz! Remélem erőnléted van?Mivel a sziget elég dimbes dombos! Van ahol még a robogó is szenved!!! Nagyon sok helyen lehet bérelni, ott ahol a motorokat is. Gondolom ugyanaz a menet, mint a motoroknál csak nem kérnek jogsit.
Köszi szépen, hogy megnézted nekem. Valahol megvan a prospektus, csak jelen pillanatban nem a lakhelyemen tartózkodom hanem egy pár száz kilóméterrel odébb és nem tudtam megnézni, és nagyon izgatta a fantáziám. Sajna betegség miatt kellene lemondanunk ha le kell. Még a dokival beszélek hétfőn és akkor eldől minden. Nagyon sajnálnám ha azt mondja hogy nem lenne célszerű mennem, mert már nem tudnám átteni június elejére amikor még nincs olyan nagy meleg. Mert sajna a meleget, a napot nem javasolja nekem Nem is tudom mi lesz velem ha közli velem, hogy felejtsem el egész életemre a tengerpartot főszezonba nyáron. Kereshetek majd egy skandináv fórumot valahol.....