Sziasztok !!!
Mi szeptember 3.-án indulunk Porto Skala Hotelba 14 éjszakára. (lehet irigykedni !!!!).
Ezért már elkezdtem az oldal végigolvasását, hogy megismerjük a megnéznivalókat. Sajna eddig se térképet, se utikönyvet nem kaptunk, de van időnk, reménykedünk.......
Már nézegettük a fotókat, a fórum harmadánál tartunk....
Tavaly Zakynthoson voltunk szintén két hetet, bejártuk töviről-hegyire,
amennyire ennyi idő alatt lehetett. Számunkra nagy élmény volt !!!
Remélem nem fog számunkra csalódást okozni a sziget, hiszen csupa
jót és szépet írtok róla.
Üdv Mindenkinek !!!!!!!!!
Edit
Te hány hétre mész a szigetre???) Mert annyi mindent beterveztél ami 5 hónap alatt sem nézhető meg.. Bár ki tudja, Te lehet ennyi időre mész:D
Isti!
Sajnos csak két hétre megyek, de úgy látom, jóval több a látnivaló
Épp ezért nézelődök, keresgélek, hogy mi az amit feltétlenül látni szeretnék
És, majd ezek alapján keresem fel őket, lesz, biztos ami kimarad.
De, ha rám mosolyogna Fortuna, akkor csak ősszel jönnék vissza
Ha netán hosszabb időre eltűnnék, akkor.... Tudjátok hol vagyok
Nem néz ki rosszul ez a Vatsa beach, de szerintem van arrafelé sokkal szebb is. Lehet, hogy pont ezért próbálják állatos közlekedési táblákkal népszerűsiteni.
Viszont, onnan már csak egy ugrás a világítótorony - mármint az egyik - és azt mindenképpen megnézném
#1815952012-03-30 22:14:19 Válasz a #181590. hsz-ra
Szia Kabuci!
Légy üdvözölve köztünk!
Nagyjából egy időben leszünk veletek, és irigykedésről szó sincs, mi is két hétre megyünk
Csak olvasgass szorgosan, és minden tudás birtokába juthasz!
Utikönyv helyett a Google-Earth is nagyon tökéletes, na meg itt a fórum
2 hétbe is nagyon sok minden belefér ám..
Jól teszed... Lesz kicsivel több időd megnézni mindent amit szeretnél.. A legfontosabbakat meg úgy is látod...
Lehet lesz, de éppen ez az indok arra, hogy visszamenj még párszor..
Hát akkor azt kívánom neked, hogy Fortuna kegyes legyen hozzád..
Nah ez az ami úgy sem esik meg.. Mivel ha kint ragadnál megoldanád, hogy írj a sok rajongódnak..
#1815982012-03-30 22:25:04 Válasz a #181593. hsz-ra
Nálam Úgy működik, hogy reggel 7 körül felébredek (sajnos) elmegyek bevásárolni friss péksüti stb, még bolt zárva ,fél-egy óra levegőzés,nézelődés majd vissza asszony még alszik, térkép kiterül-napi kirándulás kisüt. Majd reggeli-indulás.Napi programot soha nem tervezek előre.Elvégre pihenni megyünk.Ha valami kimarad hát szorry.
De ez a térkép tényleg jó. A navi meg arra jó a szigeten hogy lássam mikor lehet nekifogni elözni.
#1815992012-03-30 22:34:30 Válasz a #181590. hsz-ra
Kabuci!
A Hotel Porto Skala-nál van 2 kis öböl ritka jó búvár-vízzel, 2-3 m-re a parttól már kellemes élet van a víz alatt, a partmenti sziklák pedig adnak elég témát. Skala is közel van, mi innen gyalog mentünk vissza (néha oda is) minden itt töltött nap után. Pár méterrel odébb egy bájos kis kikötő is van, és van ott egy holdbéli tájra emlékeztető parti sziklaképződmény, ott is érdemes nézelődni, fotózgatni, csodálkozni.
#1816022012-03-30 22:51:10 Válasz a #181598. hsz-ra
Mi sem tervezünk konkrét programot, inkább csak irányt, de még este a teraszon üldögélve. Illetve tavaly a Peloponnészoszon kellett előre tervezni, a távolságok, vagy inkább a menetidők miatt, sőt korábban is kellett kelni. Erről nem vagyok híres, de a cél miatt bármit.
Nálunk én vagyok a navi, térképből, vagy itinerből. Jól összedolgozunk, volt időnk belejönni. A gépi navit nem is használtuk tavaly sem, sokakat tévútra vitt, a Peloponnészoszon.
Előzni nem nagyon szoktunk, inkább nézelődünk, elvégre nyaralunk
#1816032012-03-30 22:53:38 Válasz a #181598. hsz-ra
Lefkádára is úgy jutottunk hogy itthonról úgy indultunk hogy megyünk göröghonba Skotina Beachnál a parton talpraugrós sátrat eldobtuk aludtunk a parton,reggel eldöntöttük irány Korfu--Igoumenitsanál a kikötóben feleség közli inkább menjünk délnek , arra még nen voltunk,így kötöttünk ki végül Vasszilikiben. SZERENCSÉRE (2009)
Az ottani szállás tulajunk mondta hogy kefalonia még sokkal szebb.
2010 Athén- majd 1 hét Észak Evia Május közepén Athénban a legnagyobb cirkusz a tüntetőkkel meg a kutyával ami minden híradóban volt,Evia májusban még a zöldnél is zöldebb.brutál.
2011,Kefalonia legjobb barátomékkal négyen, nem mertem nem foglalni szállást.Ők ott béreltek autót,itthonról olcsóbb lett volna.
Készülök majd bövíteni az albumot,szállás meg még pár kép plusz felíratozás,de most el vagyok veszve nagyon.
#1816042012-03-30 22:56:03 Válasz a #181600. hsz-ra
Bizony ám! Erre!
Már tavaly kiszúrtam az albumodban.
Csodaszép a képed róla!
Tényleg, egy kérdés, ha nem bánod
Miért nem töltesz képeket a Panoramiora?
Sokan láthatnák őket, és igazán igényesek a képeid
Néha olyan vackokat találok, hogy brrr. De vannak jók is.