Sziasztok! Alszik ez a topik. Ki jön az idén Kos szigetre?
Üdv!
Visszatérsz te is oda ebben az évben? Most látom, hogy Kos, Marmari...
Mi 2007-ben voltunk ott utoljára...
Épp most tervezgetjük a nyaralást és egyelőre Kos sziget áll az első helyen, több szömpont miatt is. Folyamatosan nézegetem a szállásokat, már van pár esélyes...
Idén nyáron Kos-n szeretnénk kipihenni az egész éves munka fáradalmait. Szeretnék egy kis felvilágosítást kérni ill. friss infókat kapni a Lambin lévő Rena Apartmanról. Visszaolvasva találtam egy két ilyen olyan régebbi hozzászólást, de azóta gondolom változhattak a körülmények.
Aki a közelmúltban járt ott megköszönöm, ha megosztja velem az ott tapasztalt élményeit.
Bocs,összekevertelek valakivel,aki abban a hotelben volt... köszi a képeket újra!A Nina beachet is néztem,nagyon jó?Irnál róla?
Szobák,ellátás,kert?Köszi
Szia!Email cimemre ha tudsz küldhetsz.Megnéztem az albumodat,szép lett,de a hotelröl nem találtam és a szép Marmari partról.schumethne@gmail.com.
Nagyon köszi
#1854772012-05-27 13:10:22 Válasz a #185475. hsz-ra
szia!
mi 2 éve Marmariban voltunk,nagyon szép a partja,homokos,és nincs tömeg! bár ez lehet annak tudható be hogy szeptember elején voltunk![/img]
küldenék róla képet is,de nem tudom hogy kell ide feltölteni:-(
Aki volt már Koson kérdezném,ha Marmariból elakarunk jutni biciklivel vagy busszal a Kefalosi öbölbe,nem bonyodalmas a busz kölekedés?
Biciklivel járta már be a szigetet valaki?Még nem tudjuk pontosan h melyik
helyre megyünk Greece-be,még érdeklödök.A Pyli Bayröl tudtok képeket mutatni?Marmarinak szép partja van?
#1775362011-12-15 12:16:43 Válasz a #177477. hsz-ra
Kedves Fazika!
Idén nyáron volt szerencsém ,,beszélgetni"egy nagyon kedves Kos-városban élő bácsikával,aki azt mondta,a legideálisabb utazási időpont Kosra a szeptember,mert akkor már nagyon jó meleg a tenger,a Meltemi sem fúj annyira,mint pl.július-augusztusban,kevesebb a túrista...ennyit tudtam érdemben hozzászólni.Mi mindig június elején mentünk,akkor még nem volt ,,vihar"bár a tenger 22fokos volt kb.,ami lehet,neked hideg,nekem szuperjó volt és esténként egy kardigán elkelt annak,aki fázósabb.
Üdv!
Az lenne a kérdésem attól, aki már nyaralt augusztusban Koson vagy van tapasztalata arról, vagy csak egyszerűen csak tudja- , hogy augusztus elején-közepén mennyire fúj(hat) a Meltemi, ill. kb. milyen a víz hőmérséklete? Valóban az áramlatok miatt hűvösebbek a sziget körüli vizek?
Kos városban a kikötőből indultunk, valamelyik este rá kell szánni az időt és infót gyűjteni a kikötőben álló hajóknál. Mindegyik előtt lesz egy emberke, aki a legfontosabb dolgokat elmondja.
Üdv
Hétfőn indulunk Kosra,szeretném tudni mennyibe kerül a hajó út Bodromba,nem idegen vezető szervezésben?Kell-e vízum?Mennyi idő az út odaáig?
Melyik kikötőből indulna hajó? Érdekel minden,ami ezzel kapcsolatos!