#1251732010-02-03 08:28:00 Válasz a #125153. hsz-ra
Szia Maya!
Nagyon köszönök minden információt.
Összeállítottam már egy tervet főként a nyitvatartások figyelembevételével. Persze rugalmasan alakítható.
Azt hittem teljesen elvesztek a fotóitok, de ezek szerint pótoltátok őket.
Szívesen látnánk néhányat ezen az oldalon.
Még csak annyit, hogy a Güell Parkba és a Ramblára, és a gótikus negyedbe vasárnap menjetek. Akkor van igazán magával ragadó hangulata, főként az utcazenészeknek köszönhetően.
Szilvi!
Remélem már vágod a centit, már nincs sok hátra
Szerintem meg lehet kevesebb jegyből is úszni, csak mi a harmadik nap gyorsan "végigszaladtunk" a második nap fontosabb helyein, hogy pótoljuk az elveszett képek egy részét. Ha nem kellett volna ezt végigcsinálni, lehet kevesebb jegy is elég lett volna.
Hűtő nincs. Mikor megérkeztünk, azonnal elfoglalhattuk a szobát, nem kellett a két órát megvárni. Ha jó emlékszem 3 T10-es jegyet használtunk el. Ebből ugye minden nap kellett kettő-kettő, hogy bejussunk a városba, illetve onnan a szállásra. Már akartam korábban is írni, ha érdekel valakit, hogy az automata elfogad papírpénzt is, és pontosan ad vissza, illetve lehet bankkártyát us használni.
A Casa Battlo az egyik szívfájdalmam. Csak kívülről láthattam. Két nap is be volt tervezve, de nem értünk oda csak zárásra, pedig este nyolcig nyitva van. Na, de majd legközelebb
Egyetlen kérésem lenne hozzád, hogy az aktuális belépőjegy árakat írd majd meg nekem. Több oldalon néztem már idei árakat, de mégis megbízhatóbb ha olyan írja le, aki a napokban utazik majd ki. Mi augusztusban saját autóval tervezzük be Barcelonát Lloretből. Párom egész jól ismeri a várost, de veszünk egy Freytag@Berndt Barcelona térképet is.
Jó utat Nektek.
Szia Maya!
Lenne még néhány kérdésem:
- A szobában van hőtőszekrény? Nem emlékszem, hogy bárhol is láttam volna erre vonatkozó információt.
- 2 óra előtt elfoglalhattátok a szobátokat?
- Összesen mennyi T10 jegyet használtatok el?
- A Casa Batllóban voltatok?
Előre is köszönöm a segítséged. [/list]
#1248702010-01-31 11:46:59 Válasz a #124868. hsz-ra
Szia Maya!
Az én angolom sem jó... igaz az utazások alatt már fejlődött, de egy alapfokú angol nyelvizsgán sem felelnék meg, de ilyentől ne félj, csak pár angol mondatot kell betanulni, és megy is az egész, én is így csinálom
Szilvi!
Szóval vagy 3 napos kártya 16 euroért, vagy 2 tömb 16-ért, ami nem is biztos, hogy elég. Hmm... Azt hiszem ezt csak akkor fogom tudni előre, ha jól átveszem, hogy miket akarunk megnézni, és kiszámolom hányszor mennénk be-ki a metrón
Nem is tudom hogy felejthettem el, hogy reggelis a szállásunk. Már úgy megkavar a többi utazás, és olyan régen foglaltam ezt... Mindenesetre így most duplán örültem
Hát jó haszon volt rajtunk, most, hogy írod mennyiért foglaltatok. Nekünk ez az 50ezer csak a szállás volt. De nem mertem belevágni a saját szervezésbe. Pedig elkezdtem, de ztán rájöttem, hogy nem valami jó az angolom , így biztosra mentem.
Maya
#1248602010-01-31 09:06:01 Válasz a #124850. hsz-ra
Era, kezdesz feledékeny lenni. Hát persze, hogy reggelis szállást foglaltunk. Direkt szempontod volt anno.
A háromnapos transport pass 15,9 Eur/fő http://bcnshop.barcelonaturism.....IUayW-86Q, T10-esből meg lehet, hogy nem használnánk el 2 tömbnél (2x7,85 Eur) többet. Tehát vagy 31,8 Eur két főnek a 3 napos jegy, vagy 7,85-ös tömbböl veszel 2-3-at, ami 15,7 Eur vagy 23,55 Eur.
#1248502010-01-30 22:56:29 Válasz a #124846. hsz-ra
Szia Maya!
Ezért az 50ezerért a repülőjegyet is megkaptátok??
Mi Szilvivel magunk szerveztük az egészet, és most visszanéztem a booking.com -os foglalást, azt írja reggelivel van. De én nem így emlékeztem.
3 éjszakára a szoba kettőnknek 113 euro, azaz 30 510 Ft.
Wow, reggelis szállást foglaltam, hát én ennek most nagyon örülök
És akkor ezek szerint a büféreggeli azt jelentené, hogy annyit eszek amennyit csak akarok? Hát ez nagyon szuper, remélem nekünk is ilyen nagy lesz a választék mint Nektek!