#1831452012-04-28 14:28:37 Válasz a #182325. hsz-ra
Ma már bizonyára kiépültebb, de ettől talán kevésbé vonzó(bb), viszont látványilag érdemes megnézni.
Igaz, Kefalónia után, még várj 1-2 évet.
Azt hiszem most pont jó választás Neos Marmaras...mert, látványilag most Kefát felülmúlni úgy sem tudná semmi, de élményileg igen. Ezt meg fogjuk kapni idén.
Bízom benne.
Ha minden jól megy,akkor Lefkada De mivel csak az utolsó pillanatban fogunk bármit is lefoglalni (férjem munkája miatt),ezért ha ott nem lesz hely,akkor más is szóba jöhet.De Marmarasra is visszatérünk egyszer,csak előbb még az ismeretlen
Mi tavaly a piacon vettünk termelőktől fenyőmézet,egyszerűen isteni finom! Még van egy minimális belőle,mert nagyon beosztjuk,nyáron viszont feltétlenül hozunk megint kintről.Itthon sajnos arany árban mérik és az sem biztos,hogy eredeti
Igen,biztosan más a hangulata egy nem fakultatívként meghirdetett hajóútnak Szerintem Görögország más településeihez hasonlóan itt is meg lehet előző este alkudni a hajóskapitányokkal egy másnapi útra.Valószínűleg még jóval olcsóbb is lesz.
Marmarasban nem fogtok csalódni,nagyon szép hely
#1823022012-04-15 11:04:38 Válasz a #182191. hsz-ra
köszi. az a helyzet, hogy én szeretek a görögökkel theát nem szervezett hajóúttal menni... majd utánanézek kinn. A sithon-túra valóban csodás; tavaly voltunk azon, Sartiból indulván - akkor szerettem bele Marmaras-ba. most majd motorral járjuk körbe a félszigetet.
Megnéztem: kb.25 Euro lesz idén a hajóút,amiről írtam.Amit még mindenkinek csak ajánlani tudok,az a Sithón körút,fantasztikusan jó! Ez kb.18 Euro/fő,busszal körben a Halkidikin,több helyen is megálltunk,a Narancsparton pedig pár órát fürödtünk.
szia Napfény, arról van esetleg tapasztalatod, hogy milyen áron szerveznek hajóutakat a görög hajósok? köszi előre
Szia!
Mi egyetlen hajóúton voltunk csak (Grand Toursos szervezésben),a többi kirándulást a szárazföldön ejtettük meg. A Grandos szervezés nagyon jó volt,lehetett fürödni,vásárolni,nézelődni (a Kassanrda fszgt.en kötöttünk ki Pefkochoriban,illetve egy gyönyörű partszakaszon fürödni) a hajóút során,az idei árak a honlapjukon megtalálhatók.
Üdv:
Napfény