#1354072010-05-23 20:37:40 Válasz a #135403. hsz-ra
Szia Fate!
Mi a Dias Zeus-szal megyünk és mi is kb. akkor indulunk majd, de pontosabbat csak az utazás előtt egy héttel tudok. A buszok általában a Planetárium elől indulnak, vagy legalább is én az elmúlt években onnan indultam
#1354082010-05-23 20:40:30 Válasz a #135406. hsz-ra
Szia Vazemuki!
Az idei árak még elég képlékenyek szerintem, de ha a régi hozzászólásokat elolvasod, ott egy hozzávetőleges árat meg tudsz nézni. Nagyon sokat nem változhatott, de többet majd akkor ha az első fecskék visszatérnek. A kalózhajót egyébként én is kinéztem, mint az egyik lehetséges fakultatív program...
Tegnapelőtt megkérdeztünk a férjemmel egy Sartin már kint lévő utazási iroda vezetőjét a kinti helyzetről.
Azt mondta ez Athénra korlátozódik meg a sajtó elég jól fel is fújja, de Sartin nincs gond és nem is kell félni.
#1354292010-05-24 13:44:00 Válasz a #135406. hsz-ra
Iden 30 euro korul lesz, tavaly 28 volt a felnott es 23 a 12 ev alatti gyerek. A kalozhajo marha jo program, nagyon rugalmasak, nagyon kedvesek, mind felnottnek mind gyereknek hihetetlen elmeny! Ha megerkeztek Sartira akkor elsonek menjetek a Kaloztanyara es foglaljatok mert sokan osszejonnek es nem biztos hogy az adott napon amikor menni akartok lesz meg hely. Sehol nem emlitik kulonben az utazasi irodak mert konkurencia nekik...
nem nagyon találtam infót a következő apollonos apartmanokról: Akis= Nemessis illetve Dina. Ha valakinek van tapasztalata a fenti szálláshelyekről, légyszíves írjon pár sort róla, sokat segítene.
Szia Sancho!
Örülök, hogy Sartin nincsenek gondok és várják a túristákat / bennünket !
Jó lenne ha ez így is maradna. Nagyon várom már a menetelt pedig még az előzőröl most jöttünk meg és ezek az élmények a frissek de a tenger az nagyon hiányzik.
#1354532010-05-24 19:37:39 Válasz a #135433. hsz-ra
Szia Gugic!
A Dina apartman a Vannvini apartman volt korábban csak más nevet kapott.
Voltunk ott pár évvel ezelőtt,de nekem nem igazán tetszett.Mi ugyan szeptemberben voltunk,és elég sok eső esett akkor.Az ófalut akkor egy fatelepen keresztül lehetett megközelíteni a legrövidebb úton,ahol az eső miatt raklapokon átlépkedve tudtunk átmenni,mert különben bokáig jártunk volna a vízben Az alagsorban lakókat éjszaka kiöntötte a víz,mert befolyt hozzájuk. Maga az apartman ugyan jó,de elhelyezkedése szempontjából nem igazán van jó helyen./A főúton a temető után ,és a benzinkút között Sykia felé/.
Több helyen is hallottam hogy Sartin nincs gond. Ezek a balhék inkább Athén körzetére korlátozódnak. Remélem tényleg nem lesz semmi ami elronthatná a kedvünket
Amióta elmentél új sláger van itt. A Sarti webkamera
Sassos motorkölcsönzőjét és egy kis boltot lehet rajta látni. Majd néha arrajárok és beleintegetek
#1354582010-05-24 20:25:30 Válasz a #135453. hsz-ra
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod! A Dina egyébként az ó részhez vagy a beachez van közelebb? Azt olvastam egy fórumon, hogy a tulaj bezárta a fatelepet, így kerülni kell... Nem tudom, hogy mennyire lehet ez nagy távolság. Az apartman egyébként szép berendezésű?