Egyetértek Melussal és Kónyuval.. Kabuci nagyon félreértett valamit.. Senki nem szidott itt senkit sem.. Mindenki elmondta a tapasztalatait.. No meg ezt csak akkor tudod meg milyen társaságban utazol amikor már ott vagy.. Aki meg ilyen útra vállalkozik tartsa kicsit tisztában, hogy nem egyedül van!! Kicsit alkalmazkodni kell mindenkinek a másikhoz.. No meg a sofőrök sem állhatnak meg minden fél órában, hiszen az a cél, hogy minél előbb kint legyen mindenki.. Én nem is bánom ha nem állunk meg olyan sokszor, sokkal előbb megkezdhetem a nyaralásom.. Igaz mire kiért a hátad 100 felé törik, de ez benne van..
Hamarosan meg érkeznek ki az első turnusban utazok és persze Marcsi is.. Jönnek majd az új infók is.. Várjuk majd és örülünk minden kintről érkező dolognak..
Melus!
Ismét nagyon jó kis videót találtál.. Mire kiérkezel a szigetre addigra minden tudsz már.. Marcsinak semmit sem kell mondani neked..
Képeket megnézve nagyon szép hely Mounda beach.. Ahogyan olvastam nyugodt is.. Ott a helyem.. Mindenképpen látni szeretném.. Egy kis sétával el is lehet érni.. Nagy melegben lehet nem lesz olyan jó, de valamit valamiért..
Hú, melus, ezzel a canyoning-videóval kellőképpen felzaklattál, én is kíváncsi lennék, merre lehet, egy egész napot elugrálgatnék (na nem a legfelsőbb szintről, hanem mondjuk a végén arról a kisebb szikláról) - nem akármilyen mulatság lenne. Jelentkezzen, aki tudja a helyt! egyébként hol találtad, Youtube-on? Mert ott sajna semmi infó nincs róla
Eredetileg egy angoloknak szóló, Kefaloniát ajánló honlapon láttam, több másik videó társaságában. Sajnos nem mentettem el az oldalt, és tegnapig a videót sem találtam meg újból. De nem rémlik, hogy bármi infó is utalt volna a pontos helyre
Melus!
Ismét nagyon jó kis videót találtál.. Mire kiérkezel a szigetre addigra minden tudsz már.. Marcsinak semmit sem kell mondani neked..
Az lehet, hogy sokat fogok tudni, de igazából látni szeretném.
Arra, pedig fogadni is mernék, hogy Marcsinak tengernyi olyan infója van a szigetről, amiről jelenleg, még fogalmam sincs
#1838382012-05-09 10:24:46 Válasz a #183836. hsz-ra
A Mounda nem kifejezetten az a beach, amit én kedvelek, de kellemes órákat töltöttünk ott, csendes, jó sétálni a part hosszában, néha a vízben, hogy a hullámok nyaldossák a lábamat, és közben nézni a kitesurf-ösöket.
#1838412012-05-09 11:15:19 Válasz a #183814. hsz-ra
Ok!!!!
Meglehet, tényleg túlzottan érzékeny napom volt.......
Majd Kefalónián kipihenem !!!
Mindenkinek jó uti-tervezgetést !!!!
Olyan lassan tud telni az idő, mikor indulhatunk már végre???
Edit
Hoppá, mik ki nem derülnek... Ezt nem is tudtam:D Micsoda lehetőséget tudsz...
De egy taxiba nem sokan férnek be, mindenki különböző időpontban megy oda nem? Akkor is él ez a kedvezmény amikor csak ketten mennek pl?
És mit is jelent az a potom ár?
#1838802012-05-09 22:00:36 Válasz a #183877. hsz-ra
Marcsi!
Megosztod velünk balgákkal, hogy kikhez volt szerencséd?
És egyáltalán: Miért rontod itthon a levegőt?! Vegyél ki szabit, és menj már ... ...mármint Kefára