szerintetek buszoztatásban ki a jobb? Apollón travel vagy Ibusz? Az ibuszról hallottam ,hogy korábban nagyon rossz volt, de tavaly váltottak társaságot.
#1953232012-09-11 17:07:10 Válasz a #195284. hsz-ra
Szia!
Írtad hogy jó idő lesz Sarti-n. Ezt honnan tudod? Én folyamatosan nézem az accuweather.com-ot, és nem sok jóval kecsegtetnek
Viszont így, hogy ezt írtad, elkezdtem bizakodni
Tudnál esetleg forrást adni?
És hogy ne legyek OFF, Apollon-nál transzfer járat mi szokott lenni? Nekünk azt mondták Merci Vito, és hogy Pesten lesz az átszállás, viszont kollegám is apollontól ment, és Ő Kecskeméten szállt át, emelt szintű busz volt a transzferjük. (Mindjárt péntek )
Hát most elsüllyedtem. A görög mac. határra gondoltam. Nem szándékkal írtam hülyeséget, de már gőzerővel készülök mert idén nem volt időm a szervezgetésre, mint eddig.
Görög és a Szerb határ között van a duty free. Általában 40-45 percet álltunk direkt vásárlás és mosdózás céljából. Mosdó 50 cent volt eddig.
Csak tavaly nem álltunk meg Anettékkel.( Igaz én nem is bántam.)
Érdeklődnék , hogy az Andromeda Travellel utazott-e már valaki? Csak az érdekel, hogy hol van a felszállási helyük? Még nem kaptam meg a vouchert és kellene a tervezés miatt, hogy hogyan jutunk fel?! Köszönöm szépen.
Görög és a Szerb határ között van a duty free. Általában 40-45 percet álltunk direkt vásárlás és mosdózás céljából. Mosdó 50 cent volt eddig.
Csak tavaly nem álltunk meg Anettékkel.( Igaz én nem is bántam.)
#1952982012-09-10 17:53:47 Válasz a #195284. hsz-ra
Köszi a segítséget.
Ebbe az irányba (Görögország) még nem jártunk, ezért vagyok ilyen "tudatlan" A határátkelőn van itt is a dutty free ? Lesz is időnk ott vásárolni (tudod busz)
Minden éven vásárolunk a duty free-ben - már ha megállunk -dohányárut.
Utóbbi években egyre drágább. Szerbiában is vásároltunk már pontos árra nem emlékszem, de olcsóbb volt a duty-ná. Mindkét helyen fizettünk kártyával. Van ahol nem fogadták el az eurót 1x 2x. Nagy címletű eurónál pedig dí(é)nárban adnak vissza.
#1952842012-09-10 10:27:52 Válasz a #195240. hsz-ra
Szia!
Bár nem vagyok dohányos, de a tavalyi utunk során láttam, hogy
az OMV kuton lévő shopban vásároltak utaitársaink. Szerintük sokkal
kedvezőbb az ár mint itthon. Akiket láttam, azok kp. euroban fizettek,
de elképzelhető, hogy elfogadják a bankkártyát. Úgy olvastam, hogy
üzemanyag vásárlásnál biztos elfogadják.
Az előrejelzés szerint,-legalább is Sarti tekintetében, igen jó idő lesz
az elkövetkező hetekben.
Üdv.
czoki
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem cigi ügyben. Tudna valaki válaszolni?
Busszal megyünk. A pihenő helyeken Szerbiában tudunk-e cigit venni, ha igen kb. milyen az árfekvés (valahol olvastam, hogy ott lényegesen olcsóbb mint nálunk) és kártyával lehet-e fizetni ezeken a helyeken.
Előre is köszi a segítséget ha tud valaki. Szept 17-én indulunk Remélem jó időnk lesz, ha már eddig vártunk a nyaralással