Szia Hadiandi és a többiek akik kinn vannak. Láttalak Titeket integetni, pont be volt kapcsolva a kamera oldal és köszönöm az ártájékoztatót. Majd ha mlg tudtok kérlek írjatok az aktuális árakról. Érezzétek jól magatokat és legyen nagyon szép időtök. Másfél hónap múlva mi is megyünk
Összehasonlítani nem tudom Paraliával mert nem jártam ott de nem hiszem,hogy azért nyugis helyen mert horgász falu volt. több disco van rengetek étterem,kávézó,bár.Gyönyörű a part fő szezonban elég nagy tömegek mozogtak még este 11 után is.Az üzletek is sokáig nyitva vannak.Én nagyon meglepődtem mert autóval érkeztem este 23:40 körül és még simán szállást is találtam kis keresés után.A lényeg,hogy tényleg egyre felkapottabb és sokan választják.
10 emberből 8 magyar magyar pincérek magyar árusok stb.És ha jól emléxem ott sartin is megtalálhatóak az indiánok 3D-s képeket festegenek.
A másik emlékem,hogy a nagy parkolóban van egy körhintaa is.
Szerintem Sarti és Parália annyiban hasonlit egymáshoz, hogy mindkét helyen nagyon sok a magyar. Speciel nekem Sarti jobban tetszik. Természeti adottságai jobbak. Ott vannak a gyönyörü hegyek, sziklás öblök. Itt még a tenger szine is más. Az ófalu-rész hangulatos, de ott van a Sarti-beach, hosszú, széles, homokos partjával, modern apartmanházaival. Itt mindenki megtalálja a számára idális helyet.
Sziasztok!
Most olvasom Hadiandi tájékoztatását és mi az, hogy a Sarti B. ap. gázos !!! mi is ide megyünk! Elméletileg emeleti 2-szobásunk van. Január óta erre várunk és egy ilyen hír nagyon elkeserítő!
Hadiandi!
ha tudsz kicsit bővebb infót erről a szállásról légyszi küldjél.
#1363842010-05-31 11:18:08 Válasz a #136383. hsz-ra
Szia Timi!
MI júli 16-tól megyünk 2-hétre és a két szobás - 4fősbe. Eddig én is csak a campingtól tartottam de most kezdek nagyon idegeskedni. Melyik irodával mentek , autó vagy busz?
#1363862010-05-31 11:28:34 Válasz a #136276. hsz-ra
Szia!
Esténként nagy a nyüzsgés a főtéren, ahogy ezt már Fate is említette!
Szerintem nem hasonlítható össze Paraliával! Nekem Sarti tengerpartja sokkal sokkal jobban tetszik,ahhoz képest, amit Paralián láttam!
Szóval szerintem inkább Sarti!!!